Hoe te kalmeren je geest van stress en angst

Zoals ons leven drukker en productiever, ons lichaam en geest beginnen om stress te ervaren. Stress oppervlakken in de vorm van ziekten, ziekte, ongezond eten, en nog veel meer. Sterker nog, we weten allemaal dat stress is slecht voor ons, maar de meesten van ons niet iets aan te doen. Maar vandaag, goed loopt u door een reeks tips en trucs om je geest tot rust uit angst.

10 manieren om uw geest rustig en vredig

Hier zijn 10 manieren waarop je kunt jezelf trainen om je geest te kalmeren van stress en angst. Of u nu een paniekaanval of behoefte aan een eenvoudige pick-me-up routine voor de drukke uren van de dag, zullen deze helpen.

1. Do Nothing

Niets doen is in principe mediteren. Begin klein door het blokkeren van maximaal slechts 5 minuten per dag mediteren of gewoon niets te doen. het is de moeite waard. Als je niet weet hoe om niets te doen, heres een oefening – gaan uit naar een afgelegen plek en kijken hoe mensen bewegen zonder ze te praten. Er zijn ook mindfulness apps die er in de Google Play Store die zorgen voor geleide meditatie sessies. Check ze uit als u extra hulp nodig.

2. Praktijk Dankbaarheid

Verschuiven van je energie in een positieve richting begint met dankbaarheid. Maak een lijst van vijf goede dingen die er met je aan het eind van elke dag of voor het slapen gaan. Denk na over dat en geniet van het gevoel dat je ervaart. Glimlach in voor de spiegel na het wakker worden en naar bed gaan ook. De handeling van het glimlachen versterkt hoe je je voelt over jezelf en de dagen.

3. Maak Positiviteit een gewoonte

Net als negatief gedrag in met een negatieve routines, kunt u de praktijk kalmeren je geest door het opzetten van een positieve routines. Blokkeren tijd voor plezier en ontspanning in je routine om het meeste uit deze. Je hoeft niet alleen maar werken, werken en werken. Maak tijd om te gaan winkelen, rondhangen met vrienden, tekenen, te mediteren, en doe de dingen die je wilt. En maak er een regelmatige routine, want dat is wat je verjongt.

4. Oefening Everyday

Het uitoefenen van elke dag zal je helpen die endorfines of feel-good hormonen. Ze zijn wat je levend voelt en geeft je energie. Plus, naast het hebben van voordelen voor de geest, oefening houdt je in goede vorm ook. Slechts 10 minuten van High-Intensity Interval Training (HIIT) of cardio per dag is een goede start voor het oogsten van deze voordelen. Als je geen zin hebt om te doen intense oefeningen, kunt u proberen het aanmelden voor Qi Gong en Yoga lessen. Deze zijn voorzien van bewegende meditaties en zijn zeer therapeutisch op hun eigen manier ook.

5. niet persoonlijk op uw gedachten

Gedachten zijn als wolken die zweven over je geest. Je kunt ze persoonlijk op te vatten of ervoor kiezen niet te doen. Als u het gevoel te veel afgeleid, kunt u de gedachten die je voelt met emotie te labelen. Bijvoorbeeld, zouden sommige labels worden oordelen, zorgen te maken of te bekritiseren. Label en laat ze op dat. Dit helpt u om niet meegezogen in de inhoud van de gedachten en laat ze gewoon passeren.

6. Eet gezond

Wat je eet beïnvloedt hoe je je voelt. Als u het eten van junk en verwerkte voedingsmiddelen, ga je vroeg of laat ziek voelen. De beste manier om te beginnen met het herstel dat is door het eten van verse groenten en fruit. Ga voor organische gras gevoed vlees en mager vlees en vergeet niet om vis te nemen voor de Omega-3 vetzuren.

7. Draw en Doodle

Er zijn verschillende mindfulness of beeldende therapie oefeningen die er zijn voor het kalmeren van de geest. Een van deze oefening is het tekenen van zectangles. Zelfs patronen zoals Mandala zal u helpen. Wat het ook is, probeer tekenen en doodling. En je hoeft niet om de beste kunstenaar ook niet. Gewoon te trekken om de stress weg te smelten in het papier. Wie weet? zoals het tonen van je kunst aan uw vrienden en familie – Als je je vaardigheden te verbeteren, zou je iets meer om naar uit te kijken.

8. Begin Journaling

Journal je gedachten en emoties op papier. Zelfs als u een saaie dag en niets interessants hebben gehad, schrijf het op. De eenvoudige handeling van het opschrijven van een therapeutisch effect te hebben op je geest, wat leidde tot de ontspanning reactie in je lichaam en je kalmeren.

9. Ga voor een wandeling

Er gaat niets boven de natuur als het gaat om u te voorzien van uw dagelijkse dosis van ontspanning. Ga naar buiten voor een wandeling, genieten van de frisse lucht en zonneschijn en gewoon laten gaan. Besteed aandacht aan je omgeving en maak een mentale notitie van de bezienswaardigheden die u observeren. Youd verbaasd zijn hoe het duurt dingen uit je geest en niet helemaal niets kost.

10. Maak nieuwe vrienden

Met negatieve mensen om je heen betekent dat je meer kans om af te halen op hun emoties en voel de blues. Neem afstand van giftige mensen en probeer het maken van nieuwe vrienden. Maak kennis met mensen die positief zijn en klaar om de wereld elke dag met een glimlach. Dat zijn de types die ondersteuning u, rust je geest en zijn aangenaam om rond te hangen. We kunnen maar een ding zeggen: hier, het werkt, je nieuwe vrienden die een leven lang meegaan en uw zorgen weg te smelten te maken.

Het heeft geen geld of iets royale kost om je geest tot rust in een handomdraai. Al duurt het is slechts 5 tot 10 minuten van uw tijd per dag en als je houd het op, zult u merken de positieve effecten sneeuwbal en uitgegroeid tot iets groots. In feite, zal je geest en ziel u dankbaar zijn. Om te beginnen, probeer dan onze tips en trucs hierboven, geef het een week of twee en kijk hoe je geest bedradingsysteem of veranderingen ten goede. De angst smelten weg zal een enorme bonus aan de kant.