Hoe te behandelen natuurlijk Bee Stings met Home Remedies

Heeft u altijd de neiging om weg te jagen een bee als het lijkt te zweven om je heen? Als het antwoord ja is, kunt u gewoon het verhogen van uw kansen op het krijgen gestoken door het. Honingbijen hebben meer kans te steken wanneer ze het gevoel bedreigd. Fladderende je armen aan de honingbij kan agressief signalen naar het, wordt gevraagd dit te steken.

In de meeste situaties, die nog steeds kan de honingbij aan te moedigen om meanderen en vliegen weg. Af en toe een bijensteek kan ernstige complicaties veroorzaken, vooral als iemand allergisch is voor het steken gif. Maar meestal bijensteken alleen maar leiden tot enig ongemak. Home remedies kunnen real life-spaarders in tijden als deze.

Hoe de Bee Stinger Ingebed in uw huid te verwijderen?

In een geval van een bijensteek, eerst en vooral controleer de steek website. In het geval dat de bij stinger zit vast in de huid, proberen en te ontdoen van het door het reinigen van de huid met een gaasje. U kunt ook proberen te schrapen zachtjes met een vingernagel of een set van een pincet. Zich te onthouden van knijpen de angel uit met de hand of knijpen als hij het gif dieper in de huid kunnen injecteren.

Het duurt vaak slechts enkele seconden voor de schadelijke gif in het lichaam. Het afsluiten van de stinger samen met zijn gifzak ingebed in de huid kan verdere irritatie te voorkomen. Vervolgens reinigen van de plek met water en antiseptische zeep. Dep ze droog en breng wat Calamine lotion of ijs het gebied om de zwelling en jeuk te verminderen.

Hoe te behandelen natuurlijk Bee Stings?

Home remedies kunnen helpen verlichten van de symptomen van een bijensteek. U kunt de volgende therapieën te proberen:

1. Honey

De antiseptische eigenschappen van honing kan helpen bij de genezing van de wond en het verminderen van de ontsteking en jeuk.

Gebruik richting:

Wrijf een kleine hoeveelheid honing op de bijensteek plek voor het naar zijn weg effectief te hanteren in de infectie. Verbergen met een verband losjes gebonden en laat het op voor een uur of zo.

2. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn kan een van de krachtige natuurlijke remedies voor bijensteek jeuk omdat het anti-jeuk eigenschappen.

Gebruik richting:

Breng verdunde appelazijn op het zijn dat je gestoken om de nadelige effecten van een bijensteek af te wenden. U kunt ook genieten van een schone doek of bandage in de azijn en plaats het op de prikplaats.

3. Baking Soda

Baking soda kan een goede optie voor het genezen van bee zweren natuurlijk want het heeft desinfecterende capaciteiten zijn.

Gebruik richting:

Maak een pasta door het mengen van wat water in zuiveringszout. Smeer een dichte laag van de pasta op de beet bij locatie om de vijandige symptomen van een bijensteek te neutraliseren. Laat het gedurende ongeveer 15 minuten. Opnieuw toe te passen als nodig is.

4. Essentiële oliën

Ze leveren therapeutische en medicinale eigenschappen en kan een uitstekende natuurlijke remedie voor bijen tintelt zijn. Etherische oliën die kunnen worden gebruikt voor de behandeling van bijensteken kunnen zijn:

Gebruik richting:

De essentiële olie van lavendel kan onverdund worden gebruikt. Toe te passen netjes kan helpen bij het wegnemen van de branden en stekend gevoel bijna meteen. Verdun tea tree olie door het te mengen met elke vervoerder oliën zoals olijfolie of kokosolie voordat deppen een paar druppels op de angel plek. U kunt direct aan toverhazelaar gelegd op de onrustige gebied om hulp te krijgen van jeuk en ontstekingen.

5. Tandpasta

Alkaline witte tandpasta wordt verondersteld om te helpen teniet te doen de zure honingbij tintelen dus vermindering van zwelling en pijn. Gebruik geen gekleurde gel of whitening tandpasta.

Gebruik richting:

Blob een beetje van de tandpasta op het betrokken gebied om de pijn te verlichten.

6. Papaya

Bevat het enzym papaïne die geacht wordt het breken ondersteunen beneden het eiwit dat jeuk en pijn veroorzaakt.

Gebruik richting:

Gewoon uitstrijkje een brok van het fruit op de angel plaats en laat het op voor ongeveer 30 minuten of zo.

7. Aloë Vera

Het heeft anti-inflammatoire en analgetische vermogen die het genezingsproces kan versnellen en kalmeert de irriterende symptomen van een steek.

Gebruik richting:

Opengespleten een blad van een Aloë Vera planten en pak de gel. Verspreid de gel op de angel gebied en laat ze drogen.

8. Ice

IJs kan de pijn te verdoven en verminderen de zwelling dus brengen onmiddellijke respijt. Een ijs comprimeren kan erg handig om toe te passen in het optreden van een bijensteek op de ogen, lippen of handen.

Gebruik richting:

Drop enkele ijsblokjes in een dunne, schone doek en bind het om een ​​kompres te maken. Houd de cold pack op de last plek voor ongeveer 10 tot 15 minuten. Regelmatig opnieuw aanbrengen tot zwelling en pijn te verminderen. U kunt ook een zak bevroren groenten of een fles koud water te gebruiken.

Veel Gestelde Vragen

Enkele van de meest gestelde vragen zijn:

1. Wat Symptomen ervaar ik als A Bee Stings Me?

Verschillende mensen kunnen variëren symptomen, variërend van korte pijn en angst tot ernstige allergische reacties krijgen. Vaak kleine verschijnselen zijn onder meer een scherpe brandende pijn, rode bult met een kleine witte vlek in het midden, jeuk en ontstekingen aan de angel plek. Minor symptomen verdwijnen meestal binnen een paar dagen. Matige symptomen kan ongeveer een week duren om op te lossen.

2. Wanneer naar de dokter?

De meeste bijensteken te genezen zonder behandeling. Echter, in het geval dat u gestoken meerdere malen te krijgen, kan dit leiden tot complicaties of zelfs bewijzen levensbedreigend. Bovendien kan bijensteken een ernstige reactie bij mensen die allergisch zijn te activeren. Als zwelling spreads naar andere lichaamsdelen zoals de tong, keel, kan het een ernstige bijensteek allergische reactie geven.

Andere symptomen kunnen bestaan ​​uit een verhoogde hartslag, netelroos, misselijkheid, braken, bleke huid, duizeligheid, diarree, moeite met ademhalen of een anafylactische shock. In dergelijke gevallen verwijzen naar een arts. Ook als u een bijensteek zwelling op het ooglid te krijgen, zie onmiddellijk een arts als gevolg van de gevoeligheid van de locatie.

3. Wat gebeurt er als je niet krijgt een Bee Stinger Out?

Wanneer een bijensteken, zijn angel schiet vaak in de huid. De stinger heeft een zak toxische gif die negatief kan beïnvloeden het lichaam. Hoe langer de angel blijft, kan het meer gif in het lichaam binnendringen waardoor pijn en zwelling. Als u de bij stinger niet uit krijgt, kan de dodelijke gif krijgen vrij in het lichaam die kunnen leiden tot allergische reacties of zelfs de dood veroorzaken.

4. Is het normaal voor een Bee Sting naar Later Jeuk Een week?

Het beste is om medische hulp te zoeken als een bijensteek blijft een week jeuken later aan een waarschijnlijke zorgen af ​​te wenden.

De bottom line is, bijensteken zijn niet leuk en zijn pijnlijk. Home based remedies kan mild ongemak te verlichten. Echter ernstige reacties kan onmiddellijk medische hulp te rechtvaardigen. Daarom is het essentieel dat u tekenen van een ernstige allergische reactie kan herkennen.