Hoe om te voorkomen dat koude en griep Naturally

Griep seizoen is in volle gang, en er zijn veel vragen over hoe om de griep te voorkomen en goed blijven deze winter. Dit is een belangrijke vraag, want ziek kan je immuunsysteem te benadrukken, het verhogen van uw kans op een flare-up in een auto-immuunziekte, schildklierafwijkingen, of andere chronische ziekte. Het krijgen van een verkoudheid of griep kan ook vaak leiden tot het nemen van antibiotica die doorgaans overbodig (aangezien de koude en griep worden beide veroorzaakt door virussen) en kan je darmen beschadigd zijn. Zorgen voor een sterke basis van de gezondheid en de volgende eenvoudige best practices zal een lange weg in het verlagen van uw risico op het krijgen van de griep te gaan. Hier zijn tien tips om gezond te blijven dit griepseizoen.

Was uw handen regelmatig en grondig

Dit is de nummer een manier om de griep en andere infecties van de luchtwegen te voorkomen. U moet uw handen grondig schrobben met zeep en water gedurende tenminste 20 seconden om virussen te doden. Twintig seconden is over hoe lang het duurt om de ABC een keer door middel van zingen. Sluit je ogen, neus of mond niet aanraken zonder eerst je handen wassen.

Heel je Gut

Je darmen is uw toegangspoort tot de gezondheid, 80% van uw immuunsysteem bevindt zich in je darmen. Zorg ervoor dat je darmen is in topvorm, en neem een ​​hoogwaardige, multi-probioticum met ten minste 25 miljard stuks. Dit zal uw niveaus van goede darmbacteriën te houden om te helpen om infecties te bestrijden.

Verminder Alcohol en het verbruik van suiker

Zelfs matig alcoholgebruik onderdrukt het centrale zenuwstelsel, en daarmee je immuunsysteem. Het consumeren van te veel suiker kan het immuunsysteem onderdrukken en maken het moeilijker voor je lichaam om te vechten tegen infecties, zoals de griep. Het laat je ook open voor infecties zoals Candida en SIBO, die uw immuunsysteem onderdrukken en veroorzaken lekkende gut gut.

Met de overvloed van vakantie behandelt uit deze tijd van het jaar, kan het verlangen naar suiker een echte beer. Dat is de reden waarom ik hou van mijn Blood Sugar Ondersteuning supplement. Het is een mix van kruiden en vitaminen die helpen ondersteunen gezonde glucose metabolisme tot het overwinnen van het verlangen naar suiker te vergemakkelijken.

Verminder uw stress

Stress is bekend dat ons immuunsysteem te onderdrukken. Denk aan meditatie, yoga of acupunctuur.

Krijg 7-9 uur slaap Every Night

Je lichaam is gebaseerd op de slaap om bij te komen van de dagelijkse blootstelling aan giftige stoffen. Chronisch slaaptekort kan een aanzienlijke vermindering van het immuunsysteem.

Neem een ​​Immune Booster

Geef je immuunsysteem een ​​extra impuls met een supplement met immunoglobulinen en eiwit, zoals de immuunimpuls poeder. Dit supplement is een gezuiverde vorm van colostrum, de eerste melk na de geboorte bedoeld om het immuunsysteem te versterken. De immunoglobulinen in colostrum zal stimuleren uw IgA-antilichamen die uw lichaam eerste verdedigingslinie zijn. Deze IgA-antilichamen worden geproduceerd door immuuncellen in de darm en kan deactiveren en zelfs schadelijke ziekteverwekkers en toxines, zoals die komen met seizoensgebonden ziekte en bacteriële onevenwichtigheden te elimineren. Dit betekent immuunimpuls zal versterken, niet verhoogt uw immuunsysteem, dat is de sleutel voor iedereen met auto-immuniteit.

Ik beveel deze aanvulling op iedereen die op zoek naar preventieve maatregelen met hun gezondheid te nemen en te voorkomen dat seizoensgebonden ziekten. Het is afkomstig van zuivelproducten, maar het is vrij van caseïne (het eiwit in melk dat de meeste mensen gevoelig voor), en bevat zulke geringe melk dat een reactie voor de gemiddelde persoon zal veroorzaken.

Supplement met glutathion, Kurkuma, en vitamine C

Antioxidanten zijn erg belangrijk voor je immuunsysteem. Glutathion is het belangrijkste antioxidant in uw lichaam, die verantwoordelijk is voor het verbeteren van uw immuunsysteem en helpen van uw lever met ontgifting. Curcumine het oranje pigment in kurkuma en een krachtige antioxidant die gewrichten en cardiovasculaire functie verbetert. Vitamine C een sterke bescherming antioxidant en ondersteunt optimaal immuunsysteem

Optimaliseer Vitamine D

Vitamine D is een krachtige modulator van het immuunsysteem, wat betekent dat het is de sleutel tot het afweren van infecties en het reguleren van auto-immuniteit. Optimale hoeveelheden variëren van 50 tot 70 ng / ml, dus ik raad het nemen van 5.000 IE van een hoge kwaliteit vitamine D-supplement per dag en het werken met een arts om uw niveaus regelmatig te controleren. U zult ook willen er zeker van zijn dat uw vitamine D-supplement is gekoppeld met vitamine K om ervoor te zorgen dat het veilig wordt geabsorbeerd en niet leidt tot slagader verkalking.

Overweeg een zinksupplement

Zink is een andere krachtige antioxidant die een cruciale rol in het immuunsysteem gezondheid speelt. Binnen het immuunsysteem, is zink nodig voor genregulatie en de werking van neutrofielen, natural killer cellen en lymfocyten, die alle soorten witte bloedcellen.

Zorg voor voldoende oefeningen

Oefening kan uw immuunsysteem te stimuleren door het verhogen van de bloedsomloop en het verlichten van stress. Een betere circulatie maakt antistoffen aan reizen door je bloedbaan sneller, waardoor het makkelijker voor je immuunsysteem om te vechten tegen een ziekte. Oefening kan ook verbetering van uw immuunsysteem door het verlichten van stress en het vertragen van de afgifte van stresshormonen in het lichaam.