Hoe om op natuurlijke wijze weg te rijden ratten en muis vanuit huis

Als u struikelen op ratten en muizen in uw huis, je weet dat je zal worden in paniek-modus. Als je ze ziet, dan is het een probleem is, en als je dat niet doet dan is het een groter probleem – je weet nooit waar ze zouden kunnen worden verstopt in uw huis. Ratten en muizen besmetting kan je het leven zuur te maken. Bovendien zijn deze wezens dragen ook een risico van besmettelijke ziekten. Je wilt niet dat, toch? Dus, is het het beste om iets te vroeg om zich te ontdoen van deze plagen te proberen. Er zijn vele manieren om zich te ontdoen van deze plagen van uw huis, maar er zijn enkele huismiddeltjes ook dat je kunt proberen – eenvoudig en doeltreffend.

Home Remedies om zich te ontdoen van ratten en muizen

De aanwezigheid van ratten en muizen kan begrijpen verschillende borden. Ze laten vaak meerdere uitwerpselen in het huis. Ze kauwen zelfs weg op uw dozen en kleding, of eetwaren indien opengelaten. Daarom is het cruciaal om deze plagen te identificeren en het uitdrijven. Lees verder om deze paar remedies dat zal je leren hoe zich te ontdoen van muizen natuurlijk volgen.

1. pepermuntolie

Ratten een hekel aan de geur van pepermunt olie. Wij vinden de geur van pepermunt verfrissende, maar de ratten niet – dus gebruik pepermuntolie om ze weg uit je huis te rijden. Plaats pepermunt olie gedoopt katoenen ballen in de voorkant van een aantal kleine openingen in uw huis om ratten op afstand te houden.

2. gips en cacaopoeder

Gips en cacaopoeder werkt ook aan ratten en muizen te doden. 1 eetlepel cacaopoeder met gips en strooi het rond de standaard route voor ratten en muizen. Cacaopoeder trekt deze plagen, ze de neiging om dit mengsel te eten en snel het gevoel dehydratie en verstikt. Om zichzelf te redden, ze rennen naar buiten van woningen en sterven.

3. Uien

Het plaatsen van uien rond kleine gaatjes en openingen, terwijl ervoor te zorgen dat deze lampen worden vervangen om de tweede dag, kan houdt de ratten uit de buurt van uw huis. De penetrante geur van uien zal binnenkort rijden ze weg.

4. Knoflook Bulb

Als ratten hekel sterke geur, moet u volledig gebruik van deze eigenschap van ratten om ze te rijden te maken. Mengen gehakte knoflook met water en beregening het rond uw huis of zelfs het verspreiden van knoflookteentjes in het pad van hun reguliere spoor kan rijden ze weg.

5. aardappelpoeder

Via directe aardappelpoeder werkt ook rijden ratten en muizen verwijderd. Terwijl u dit poeder thuis strooi, ratten en muizen gaan dan rond, het pad volgen en voeden met dit lekkere traktatie. Als het poeder hun lichaam binnenkomt, die aardappelvlokken zwellen vervolgens binnen de darm en doodt hen uiteindelijk.

6. Kruidnagel

Wikkel kruidnagelen mousseline doeken en plaats dichtbij rat gaten. De geur van kruidnagel zal genoeg zijn om zich te ontdoen van hen van uw huis zonder veel inspanning.

7. ammoniaknevel

Bereid een eenvoudig te gebruiken ammoniak spray. Spray ammoniak op kleine katoen ballen en plaats ze in de buurt van rat gaten, opritten en andere hoek van uw huis. De geur van ammoniak zal ze het gevoel verstikt en zij zullen snel weglopen van uw huis om hun levens te redden.

8. Hot Pepper Flakes

Hete peper vlokken niet alleen mensen niezen, maar houden ook ratten en muizen weg. Strooi peper langs de deuropeningen en andere hoeken van uw huis om zich te ontdoen van ongedierte.

9. Baaibladeren

De geur van laurierblaadjes ratten te trekken en ze de neiging om erover na te denken als hun voedsel. Echter, wanneer proberen te voeden, ze stikken zelf, en uiteindelijk sterven. Dus, plaats enkele laurierblaadjes rond de hoeken van uw huis en doden deze vervelende plagen.

10. Spleet Controle

Ratten relatief grotere afmetingen terwijl muizen past in spleten van slechts een inch breed. Daarom is het cruciaal om deze kleine openingen te lokaliseren en af ​​te sluiten ze allemaal. Laat geen hoeken en gaten ontsloten. Vaststellen dat alle spleten worden geblokkeerd is een goede manier om de invasie te voorkomen.

11. rattenvallen

Een eeuwenoude methode van het wegwerken van ratten is het plaatsen van rattenvallen in het huis. Het opzetten van een parcours voor hen houden van het aas en leid deze plagen direct buiten het huis. Rat vallen en muizenvallen zijn heel effectieve manieren om absoluut zich te ontdoen van deze plagen.

12. Clear de rommel

Ongedierte, insecten en bacteriën gevoelig worden geproduceerd en worden aangetrokken tot gebieden met vuil en stof. Opgeslagen en gebieden met veel bagage / dozen ineengedoken samen, muizen en ratten zijn gebonden aan sluipen en vermenigvuldigen gestaag. Daarom is duidelijk de rommel. Houd uw huis netjes, schoon en opgeruimd, waardoor er geen ruimte is voor elke vorm van besmetting.

Veel Gestelde Vragen

Vaak fokkerij in besmette gebieden, ratten en muizen verzenden doorgaans salmonella en E. coli, dat is waarom, moet u snel actie om hen te doden of rijden ze weg van uw huis. Veel mensen hebben verschillende vragen met betrekking tot ongedierte. Dus, hebben we geprobeerd om een ​​paar te beantwoorden.

1. Zijn ratten en muizen Bang voor honden?

Ja natuurlijk. Ratten en muizen zijn bang voor honden en katten. Een hond zou de rat-probleem onder controle te houden. Honden zijn fel en kunnen over het algemeen schrikken muizen weg. Sommige hondenrassen bijvoorbeeld de hond hondenrassen zijn jager honden en staan ​​bekend te voeden met kleine dieren zoals ratten en muizen. Toch kunnen deze plagen giftig en het slikken of het toestaan ​​van uw huisdier-hond feest op hen wordt afgeraden te zijn.

2. Do Ratten Come Out in the Light of hebben ze vermijden Light?

Ratten zijn zeer dierbaar van donkere hoeken, spleten, en opslag gebieden die geen licht uit te nodigen. Deze hoeken en gaten in uw huis, fungeren als comfortabele woningen voor deze plagen en plaats maken voor een zware broedplaats. Daarom is het raadzaam dat u regelmatig stof, schoon en neem vuilnis van je thuis niet te laten deze plagen verstoppen en te fokken.

Met deze huismiddeltjes kun je ongediertebestrijding uit te voeren in uw huis op uw eigen. Probeer deze trucs en bekijk deze plagen weglopen van uw huis.