Hoe om gewicht te verliezen alleen maar door te lopen elke dag

U kunt gewicht te verliezen alleen maar door te lopen. Klinkt fantastisch, maar onmogelijk is? Nou, het is heel veel mogelijk als je alleen rekening houden met deze stap-voor-stap handleiding over het lopen om gewicht te verliezen. Drukke moeders en trainingen niet gaan vaak samen. Als u in staat om te trainen tijd knijpen in uw planning – congrats. Maar zo niet, check out deze walking workout plan dat zal helpen je begint 2016 met een knal. Het enige wat u hoeft te doen is houd het op religieus en niet verliezen hart halverwege. Waar wacht je op? Laten we leren hoe te lopen van het gewicht.

Belangrijke tips over hoe om gewicht te verliezen door Wandelen

Vraagt ​​u zich af of u kunt afvallen door te lopen? Natuurlijk kan je dat. Het is een van de eenvoudigste cardio-oefeningen. Echter, als je op het punt om te beginnen lopen om gewicht te verliezen, zijn hier een paar belangrijke dingen die je moet in gedachten te houden voor haar om daadwerkelijk werk voor u.

1. opwarmen voordat u begint Walking

Begin uw dagelijkse wandeling met een warm-up sessie van 5 tot 10 minuten. Dit zorgt ervoor dat uw spieren te weten dat ze nodig hebben om vetreserves te gebruiken en leveren energie voor de komende wandeling. Meer vet verbrand, meer macht aan jou.

2. Loop op een bepaald Pace

Wandelen voor fitness en gewichtsverlies is anders dan, zeg, lopen naar de supermarkt. Een van de belangrijkste factoren is de snelheid waarmee je loopt. Wanneer je ademt hard (en hoorbaar), maar niet hijgen, het is een indicator dat je loopt in een goed tempo. Loop in een tempo dat je hart evenals spieren uitoefent. Denk eraan: levendig, met de beweging van de ledematen, en zonder onze tong.

3. Loop gedurende 30 minuten per dag

Hoeveel lopen is nodig om gewicht te verliezen? Aanzienlijk. Er is geen ontkomen aan. Als je gewicht wilt verliezen door gewoon wandelen elke dag, moet u bij het te houden en ervoor zorgen dat u lopen 30 minuten per dag. U kunt ook twee kleine wandelingen van 15 minuten elk in de ochtend en avond.

4. Hydrate vóór en na het lopen

Dit is niet alleen van vitaal belang voor uitdroging en vermoeidheid, maar ook iets dat helpt in je lichaam te verhogen de stroom van anti-oxidanten af ​​te weren. Dit verhoogt het gewichtsverlies nog meer.

5. Overdrijf het niet te snel

Waarom is dit belangrijk om gewicht te verliezen? is niet hoe intenser de beter? Nee, niet tenzij u wilt uw walking workout als gevolg van pijn en letsel te annuleren. Je moet geleidelijk opbouwen van je snelheid en de duur van matig tot krachtig.

6. Hoe snel kan je gewicht te verliezen door te lopen?

Vrij snel. Stevig wandelen is effectiever om gewicht te verliezen dan je denkt. Deskundigen hebben gesuggereerd dat regelmatige, stevig wandelen van 30 minuten kan helpen verliezen upto 200 calorieën in een week. Vermenigvuldigd met 7 dagen, komt dit neer op 1,6 pond of een kilo in vier weken.

7. Wat anders kun je van Walking?

Terwijl gewichtsverlies is waarschijnlijk de grootste perk, zijn er andere grote voordelen van het lopen 30 minuten per dag als goed. Wandelen elke dag helpt controle diabetes, geestelijke gezondheid, het cholesterolgehalte en zelfs kanker. Je spieren en gezamenlijke verblijf in top notch vorm en je voelt je frisser ook.

Dus Dat is hoe stevig wandelen helpt om gewicht te verliezen. Kom dames, laat lopen onze weg naar fitness. Bent u begonnen toch op?