Hoe kan iemand die je liefde die in een depressie te ondersteunen

Depressie is een psychische aandoening die zorg en behandeling nodig heeft. Als uw dierbaren lijden aan deze mentale toestand, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om hen te helpen deze beproeving te overwinnen op een betere manier. Lees dit artikel en leer hoe je iemand dicht helpen om u te maken met een depressie.

Hoe kan ik zien of een persoon lijdt aan depressie?

Soms zijn mensen die lijden aan depressie of mensen in de buurt van zulke mensen zich niet realiseren dat ze hebben te kampen met een depressie. De meeste mensen negeren of te ontslaan hun depressie denken dat het om een ​​normale stroom van woede of verdriet zijn. Dit kan gebeuren meestal omdat er een enorme sociale stigma aan mensen die met psychische stoornissen. Echter, sommige van de volgende symptomen kan helpen bij het vaststellen of iemand lijdt deze aandoening:

  • Als een persoon ervaart prikkelbaarheid of plotselinge woede-uitbarstingen.
  • Als een persoon ervaart problemen bij het maken van normale dag om beslissingen te nemen, moeite met concentreren of geconfronteerd met problemen in het denken.
  • Als een persoon wordt overspoeld met de gedachten van het plegen van zelfmoord of eindigt zijn leven op een regelmatige basis, omdat depressie en zelfmoordgedachten nauw verwant zijn.
  • Als een persoon voelt zich niet gemotiveerd of energiek tot dag te doen tot dag klusjes.
  • Als een persoon ervaart plotselinge gewichtstoename of gewichtsverlies als gevolg van veranderde eetlust.
  • Als een persoon ervaart enige vorm van slaapstoornissen, zoals hypersomnia of slapeloosheid.
  • Als een persoon ervaart verlies van interesse in zijn leven zoals gebruikelijk huishoudelijke taken, seksuele activiteit, sporten etc.
  • Als een persoon sociaal en beroepsmatig functioneren wordt beïnvloed.

Als sommige of alle van deze symptomen worden waargenomen over een langere periode van tijd, kan het worden aangeduid als depressie. Het is heel belangrijk dat de onmiddellijke psychologische aandacht wordt gevraagd, omdat depressie zelden wordt nog beter op zijn eigen. Anti-depressieve medicatie, samen met cognitieve therapie kan helpen bij het maken van de persoon zich beter voelt.

Effectieve manieren om iemand te helpen Come Out van depressie

Afgezien van professionele hulp, mensen die nauw verwant zijn aan een depressief persoon ook een aantal stappen te nemen in het helpen van die persoon komen uit het. Hier zijn een aantal effectieve manieren om iemand te vechten depressie te helpen of maatregelen voor het helpen van iemand te overwinnen depressie:

1. Probeer jezelf in hun plaats

Het is heel gemakkelijk om iemand te helpen als je hun pijn en lijden te begrijpen. Weten over hun situatie in detail, zodat u kunt inleven en de persoon helpen ermee om te gaan.

2. Bereid Yourself

Hoe ga je iemand helpen als je gewoon enig idee over wat de andere persoon kan te maken hebben met. Er zijn vele online websites, boeken en andere middelen die u kunnen helpen te leren over depressie. U kunt zelfs voldoen aan een psychiater en ontwikkel uzelf beter.

3. Zorg er gewoon voor Them

Soms alleen maar te luisteren naar de zorgen, angst of angsten kunnen hen helpen beter te voelen. Je mag niet nodig zijn om een ​​oplossing te bieden, alleen een luisterend oor en weten hoe ze precies kunnen voelen en wat men zou kunnen hinderen hen zo veel.

4. Houd uw emoties onder controle

Omdat het in de nabijheid met iemand die te maken heeft met een depressie kan soms een tol op je ook. Er is geen twijfel dat negatieve gevoelens ook besmettelijk kan krijgen. Ga uit van het huis, interactie met positieve mensen of hangen met je vrienden om je positiviteit weer op de rails te krijgen.

5. Blijf kalm

Omgaan met iemand die voortdurend worstelt kan een zeer moeilijke situatie te behandelen. U kunt gefrustreerd, boos voelen, en ook de ervaring van andere dergelijke emoties. Het is heel normaal om zo te voelen. Word lid van een steungroep, hangen met vrienden of andere dingen te doen die je gelukkig maken.

6. nemen hun Klusjes

Precies zoals wanneer iemand die koorts heeft vindt het moeilijk om op te staan ​​en doen hun dagelijkse taken, een persoon omgaan met een depressie is zeilen op dezelfde boot. Step up en hen te helpen bij het verzorgen van hun dagelijkse taken. Het kan normaal lijken, maar er kan een enorme onrust naar binnen hen.

7. geen rekening Things Persoonlijk

Tijdens de interactie met een persoon die een depressie, is het belangrijk om te onthouden is dat het over hen over jou niet. Ze vechten hun innerlijke demonen, en als ze zich gedragen of handelen op een bepaalde manier met u, het is allemaal omwille van hun ziekte en niets anders.

8. Zorg voor Onvoorwaardelijke Liefde en Steun

Er is niets in het leven die niet beter met liefde en zorg kan worden gemaakt. Als iemand wie je bent dicht bij wordt geconfronteerd met deze ernstige gezondheidskwestie, lenen ze uw onvoorwaardelijke liefde en steun hen zal helpen komen van binnenkort. Ik was er voor hen is het beste wat je kunt doen om te helpen.

9. Aanbod Hope

Het is belangrijk voor u om hen te herinneren aan de positieve dingen in hun leven op een regelmatige basis, of het nu hun kinderen, hun passie in het leven, of iets dat hen kan helpen door te gaan. Het is heel belangrijk voor deze mensen om hoop te vinden, want dat ene ding zij kunnen worden met een beroep op de meest kan zijn.

10. Help hen met hun therapie en medicijnen

Al het bovenstaande manieren zal prima werken als zij hun medicatie en therapie religieus nemen. Zorg ervoor dat er geen sessies worden gemist, en geneesmiddelen worden genomen op tijd ook.

Wanneer Seek dringende hulp

Als een persoon die lijdt aan een depressie krijgt suïcidale gedachte te vaak of zichzelf probeert te schaden, wordt aanbevolen dat dringend hulp moet worden gezocht. Dergelijke gevallen meestal ontstaan ​​wanneer die persoon verliest hoop om te leven en denkt dat de dood kan al zijn lijden te verminderen. Als iemand in je familie wordt beïnvloed door depressie, volg deze suggesties en help hem beter.