Hoe kan groene thee voor gewichtsverlies drinken

Als je van thee, en je wilt gezonde drank opties, heb je toegetreden tot de gelederen van de andere 158 miljoen mensen die genieten van een kop op een bepaalde dag. Er wordt geschat dat vorig jaar meer dan 80 miljard porties van thee werden verbruikt door de thee liefhebbers over de hele wereld. Dat vertaalt zich in ongeveer 3,60 miljard liter.

Hoewel zwarte thee is de populairste (het is goed voor ongeveer 84 procent van alle thee verbruikt), is groene thee gemeld te groeien in een veel hoger volume dan zwart. Onze gok is dat als gevolg van groene thee mogelijke rol in gewichtsverlies. We besloten om een kijkje op hoe je groene thee kunt drinken om gewicht te verliezen te nemen.

Hoe je groene thee voor gewichtsverlies kunnen drinken

Hieronder vindt u enkele tips die u moet volgen om groene thee voor gewichtsverlies drinken:

Groene thee kan helpen gewicht te verliezen

Verschillende studies hebben gesuggereerd dat de flavonoïden en cafeïne in groene thee kan helpen verhogen stofwisseling en een betere vetverbranding en zelfs te verbeteren insuline activiteit. Een studie toonde aan dat degenen die groene thee en cafeïne verbruikt verloren een gemiddelde van 2,9 pond gedurende een periode van 12 weken, terwijl het vasthouden aan hun normale dieet. Een andere studie stelde de stijging van de calorie-uitgang gelijk aan ongeveer 100 calorieën gedurende een periode van 24 uur was.

Je hoeft niet te veel groene thee te drinken om u te helpen gewicht te verliezen

Terwijl gewichtsverlies voordelen variëren op basis van verschillende dynamieken, zijn ze gevonden door het drinken zo weinig als 2,5 kopjes groene thee per dag.

Sommige groene thee rassen zijn beter voor gewichtsverlies dan anderen

Als je alles van groen en op een gewichtsverlies missie, wilt u misschien Matcha kiezen groene thee (de rijkste groene thee bron van voedingsstoffen en antioxidanten). Diëtiste Isabel K Smith legt uit waarom: “Het hele blad wordt gemalen en als onderdeel van de drank, in tegenstelling tot de andere (de meeste) soorten groene thee waar de bladeren zijn doordrenkt en vervolgens de thee wordt geconsumeerd.”

Er is een juiste en verkeerde manier om groene thee te brouwen

Bij het brouwen van groene thee, neem een ​​beetje extra zorg, zoals kokend water is slecht voor de kostbare catechines (thee gezond chemicaliën). Doen het water aan de kook, maar laat het rusten voor ongeveer tien minuten. Vervolgens giet het water over de thee en brouwen voor ongeveer een minuut voor het opdienen. Natuurlijk kan het brouwsel tijd korter of langer worden gemaakt, afhankelijk van uw smaak.

Groene thee heeft vele voordelen voor de gezondheid

“Het bevat veel voedingsstoffen, waaronder antioxidanten en anti-kanker en de hersenen-gezonde verbindingen,” Smith herinnert ons eraan. Eén ding is zeker: ongeacht of je niet ponden met groene thee zal werpen, drink het toch. “Alle theeën bevatten veel gezonde voedingsstoffen, het is een van de gezondere keuzes voor een drankje!” Smith zegt. Maar, Wees voorzichtig niet op te stapelen op de honing of suiker!