Hoe effectief te voorkomen dat lichaamsgeur

Zweten is een natuurlijk mechanisme van het lichaam die niet kan worden vermeden. Maar als zweten met zich mee brengt slechte geur, het is zeker een punt van zorg. Er zijn verschillende oorzaken van slechte lichaamsgeur bij vrouwen en mannen. Houd een controle op hen en leren hoe ze het probleem op te lossen. Heeft u mensen opgemerkt te distantiëren zich van u zonder aanwijsbare reden bij allen? Zou u eventueel een lichaamsgeur probleem? Als je dat doet, is er geen noodzaak om fret over. Er zijn een aantal eenvoudige manieren om lichaamsgeur te pakken en te voorkomen dat ze.

Hoe kan ik Verminder Lichaamsgeur Zonder veel poespas

1. Zorg Veranderingen in uw dieet

Wist u dat wat je eet beïnvloedt hoe je ruikt? Ja, u hoort het goed. Omdat zweten is uw lichaam weg te spoelen uit toxinen, het veranderen van je dieet daadwerkelijk kan helpen bij het wegwerken van lichaamsgeur. De curry en kruidig ​​voedsel dat je verslinden kan een oorzaak van lichaamsgeur zijn. Het verminderen van uw inname van ui en knoflook kan ook je lichaamsgeur te verminderen.

2. Zeg Ja tegen loszittende kleding en natuurlijke vezels

Als u last heeft van lichaamsgeur, is het een goed idee om kleding gemaakt van synthetische vezels sloot en kiezen voor kleding gemaakt van katoen, linnen en zijde in plaats daarvan. U zult versteld staan ​​van hoe minder je zweet in hen. Je zou ook willen gaan voor loszittende kleding als ze de lucht te laten passeren en houd je lichaam geventileerd.

3. Pat zelf Dry

Als je handdoek niet jezelf goed, de resterende vocht kan een voedingsbodem voor bacteriën worden. Dit is een andere oorzaak van een slechte lichaamsgeur bij vrouwen en mannen. Gebruik een absorberende handdoek en veeg al het vocht uit je lichaam, vooral onder je armen en geslachtsdelen.

4. Ga De Antiperspirant Way

niet deodorants te verwarren met anti-transpirant. Deodorants zijn geurige maar transpiratie niet verminderen. Anderzijds meeste antitranspiratiemiddelen geurig en bevatten aluminiumchloride die helpt bij het voorkomen van overmatig zweten. Spray of wrijven op twee keer per dag om u te helpen vrouwelijke geur te verminderen.

5. Scheer je oksels

Als je dacht dat je nodig hebt om zich te ontdoen van okselhaar alleen omdat je wilt mouwloze kleding te dragen, denk opnieuw. Sweat kan komen te zitten in het haar en kan de groei van bacteriën te verhogen, wat resulteert in lichaamsgeur bij zowel vrouwen als mannen. Regelmatig waxen of scheren kan helpen verminderen het risico op het ontwikkelen van lichaamsgeur te verminderen.

Natuurlijke remedies voor lichaamsgeur

Breng azijn op je oksels wanneer je te veel zweet of roken het begin van lichaamsgeur. Spring in de douche twee keer per dag. Wrijven natuurlijke aromatische oliën en het sap van citrusvruchten zoals citroen is een andere manier om lichaamsgeur te voorkomen. Gewoon wrijf een schijfje citroen in je oksels; je kan uiteindelijk ook verlichten uw huid.

Kennis is macht en hetzelfde geldt als het gaat om lichaamsgeur. Zodra u zijn gewapend met lichaamsgeur feiten, U bent een stap dichter bij het omgaan met dit probleem. Deel van de tips die je hebt geleerd met je vrienden en dierbaren die zouden kunnen worden geconfronteerd met hetzelfde probleem. Afscheid nemen van lichaamsgeur en zeg hallo tegen een frisser, meer vertrouwen je.