Hoe doe je Sit up thuis correct

Sit up zijn een integraal onderdeel uit te werken en uw beste vriend wanneer u wilt flat abs. Als u hebt gewerkt op hen, maar voel de gang is erg traag, misschien kun je een gids die hen effectiever maakt gebruik. De juiste manier om te doen Sit up uw ontbrekende schakel in de fitness uitdaging zou kunnen zijn.

Sit up zijn een geweldige workout voor de buikspieren. Theyre ook uitstekend voor de heupen. doen ze religieus, ze te combineren met crunches, been liften en planken, evenals het eten van recht kan je een plattere buik. Stem uw procedure met de onderstaande stappen om ervoor te zorgen Je bent goed op weg.

Hoe doe je Sit up at Home de juiste manier?

Stap 1

Liggen. Maar nooit op het bed. Een vloer of een harde ondergrond is het beste omdat het zorgt voor een betere ondersteuning. Gebruik een yogamat of een grote handdoek om het te vangen.

Stap 2

In de volgende stap van uw sit-up workout routine, zorg ervoor dat uw nek is zo recht als je kunt houden. Je hoofd moet volledig worden versoepeld. Plaats je handen onder je hoofd en nek om ze in evenwicht te houden, maar ze niet volledig ondersteunen. Als je een beginner bent, kunt u vinden het oversteken van je handen over je borst makkelijker dan ze te plaatsen onder je hoofd. Als je kern versterkt en je beter in die buikoefeningen Sit up , Kunt u geleidelijk vooruitgang.

Stap 3

De derde sit-up oefening stap is om je knieën te buigen tot een hoek van 90 graden, waardoor de ballen en hakken van je voeten plat op de vloer. laat niets te verankeren uw voeten aangezien het weg van het werk dat je buikspieren hoeft te doen zal nemen. Uw rug mag nooit gebogen zijn, maar behoud van de natuurlijke curve.

Stap 4

Span je buikspieren door diep uitademen. Dit zal je buik te vestigen op je rug, zodat u de juiste manier te doen uitvoeren Sit up . Het inademen tijdens het uitvoeren van de oefening zal enige druk op uw rugspieren. Vervolgens til je hoofd, gevolgd door je schouderbladen. Blijven bewegen tot U bevindt zich op een 90 graden positie of wanneer uw ellebogen kruis je knieën.

stap 5

Nu dat je je romp hebben gebracht, houdt u de positie voor een paar seconden en gespannen je buikspieren. Langzaam breng je terug naar de grond, maar probeer niet te laat u terug naar uw ruststand te gaan. Wanneer u de juiste manier te doen onder de knie hebben Sit up , Kunt u gaan naar het volgende niveau.

stap 6

Ga door met de gewenste reps voor de dag. Houd je onderrug en de onderkant van je voeten plat op de vloer. Wees je bewust van hoe je buikspieren zijn verdragsluitende om ervoor te zorgen dat theyre al het werk. Dit is de juiste manier om een ​​sit-up te doen, en u kunt elke dag te oefenen om het te perfectioneren.

Als u havent uitgeoefend in een lange tijd, overwegen om de helft Sit up . Sit-up oefeningen voor vrouwen werkt het beste als je ook gehydrateerd te blijven, eet een evenwichtig dieet en gemotiveerd te blijven. Proost op een plattere buik.