Hoe de woede te beheersen en jezelf te kalmeren

Er zijn zo veel dingen die boosheid kan leiden en we allemaal kunnen overstuur en boos over verschillende dingen. Woede is een normale emotie en het is goed om het eens uit te drukken in een tijdje. Maar als je hebben opgemerkt dat u boos over triviale zaken of voor geen enkele reden helemaal niet, dan heb je hulp nodig. Het is belangrijk om deze emotie in de tijd te beperken voordat het zich manifesteert in een aantal medische aandoening.

Waarom u moet Control Your Anger

Waar sommige mensen niet kunnen vertonen hun woede anderen kunnen extreem gewelddadig worden en tonen intense emoties. Echter, ongeacht hoe je reageert, is het belangrijk om zich te ontdoen van deze emotie als gevolg van de volgende redenen te krijgen:

  • Boos worden op een regelmatige basis kan een tol op uw gezondheid te nemen en het kan zelfs leiden tot gezondheidsproblemen. U kunt de spijsvertering probleem, slapeloosheid, hoofdpijn, depressie, en andere dergelijke problemen ondervinden.
  • Het overwinnen van woede is belangrijk omdat het kan vernietigen of druk op uw relaties. Woede kan je doen irrationele dingen, zeg kwetsende woorden, of doe andere dergelijke dingen die je relatie met de andere persoon beïnvloeden. Als mensen boos zijn, kunnen ze bepaalde dingen aan iemand die hen zouden kunnen verstoren zeggen en het kan invloed hebben op hun relatie. Daarom is het belangrijk om woede te beheersen en twee keer nadenken alvorens te spreken wanneer je boos of boos.
  • Woede kan je je focus, wat een nadelige uw werk kan invloed hebben op verliezen.
  • Veroudering is een natuurlijk proces, maar boos meeste van de tijd kan jaren weg te nemen van je gezicht en maak je ouder dan je leeftijd kijken. Gelukkig en vrolijk uiterlijk maakt een persoon die er jonger en een frons op het gezicht maakt je meer dan je leeftijd kijken.
  • Woede kan een tol op je afbeelding te nemen. Als je niet laten gaan van uw gewoonte, kunt u worden bestempeld als boos vogel door uw collega’s, vrienden of zelfs onze familieleden.

Woede kan fysiologische, emotionele, sociale en fysieke effecten op je hebt. Daarom is het belangrijk om je humeur te temmen op het juiste moment. In de volgende paragraaf zullen we bespreken een aantal effectieve tips over hoe om te gaan met deze emotie in de best mogelijke manier.

Tips om uw boosheid

Hieronder zijn een aantal effectieve woede beheer tips die u kunt proberen als je boos over triviale zaken te krijgen.

1. Show Your Anger

Als er iets is dat is het maken van je gek, moet je uit te drukken, omdat opkroppen je gevoelens uw gezondheid kunnen schaden. Het is heel normaal overstuur of boos over iets, maar wat belangrijker is om deze emoties te kanaliseren op een positieve manier te zijn. Dit kan u helpen bij het beter voelt en niet anderen de schuld geven voor je gevoelens.

2. Sweat it Out

Een van de beste manieren om je woede onder controle is door het uit te werken. Zich overgeeft aan een aantal fysieke activiteit is een van de meest effectieve manieren om vent uit negatieve emoties van uw systeem. Wanneer je boos over iets, probeer een aantal rekoefeningen, doe aan yoga, of lopen.

3. Denk na voordat je iets zegt

Kwetsende woorden kan meer kwaad doen aan een persoon dan elke vorm van lichamelijke schade. Daarom maakt niet uit hoe gek of boos bent, zorg ervoor dat u uw gedachten te ordenen en na te denken voordat je zegt er iets ergs. Dit kan u helpen om uw woede te beheersen en het niet verliezen op iemand.

4. Tel Till 10

Als iets of iemand je verontrust, zonder twijfel, zult u boos zijn. Bu deze uitbarsting van woede duurt meestal tot slechts twee seconden. Als je niet wilt dat je woede te tonen, tellen tot 10. mogen Het is eigenlijk opzij zetten je boosheid en kan u helpen met gezond verstand denken en doen dingen rationeel. Dit is een geweldige manier om niet om dingen te doen in de hitte van het moment. U kunt deze gewoonte om uw kinderen te leren en om hen te helpen hun woede te beheersen.

5. Adem

Als je boos bent je hartslag stijgt. Echter, als je je ademhaling te controleren of het terug naar normale niveaus, zult u in staat om uw woede goed te beheren. Diepe ademhalingsoefeningen zijn zeer geschikt voor kalmeren, omdat ze kunnen helpen u uw ademhaling weer terug naar normale niveaus. Focussen op de ademhaling helpt ook in kanaliserings- de energie, die op zijn beurt kan u helpen te ontspannen.

6. Breng wat tijd alleen

Soms is het leven krijgt zo stressvol dat onze frustratie verandert in woede. Echter, als je uit rustige momenten te zijn op uw eigen of om te ontspannen, het kan u helpen een groot deel in het beheren van uw woede problemen en stress. Neem enige tijd na te denken over wat je dan nog hoeft te doen van plan het uit dienovereenkomstig. Hier nemen van een pauze betekent om wat tijd te nemen uit de situatie en denken wat u kunt doen. Weglopen van het scenario en denken of piekeren over het kan u helpen uw perspectief te herwinnen en om te gaan met wat men zou kunnen brengen je af eerder.

7. Zoek een oplossing

Het grootste deel van de tijd woede kan leiden tot een tekort aan een waarschijnlijke oplossing. Daarom is de beste manier om te laten afgaan deze emotie is door de oprichting van mogelijke oplossingen voor de problemen die kunnen opduiken de woede in de eerste plaats. Als een rommelige kamer is wat de oorzaak is van je te gek, schoon uw kamer of vraag iemand om het te doen voor je.

8. Let Go van The Grudge

Als iemand je pijn doet of heeft verkeerd om je klaar, zonder twijfel zult u boos zijn. De kans is groot dat je gewoon eens praten met die persoon. Maar als je met gezond verstand denken, zul je beseffen dat het niet tegen die persoon zou niet het maken van je gelukkig. U zult worden verstoord. Dus laten gaan van de wrok of een slecht gevoel, omdat deze gevoelens doen geen schade aan de persoon die je boos op je plaats van invloed zijn. Daarom is het beste om te doen is vergeven en vergeten.

9. Niet anderen de schuld

Bijna alle van ons hebben de neiging om kritiek te leveren of anderen de schuld voor onze eigen fouten en richten onze woede tegenover hen. Dit doet echter geen oplossing voor het probleem, in plaats verergert het. Dus, leren om uw nadelen of gebreken te accepteren. Wees niet boos of schreeuwen tegen anderen voor je eigen fouten. Wees op uw eigen voor enige tijd en zoeken naar oplossingen.

10. Probeer ontspanningsmethodes

Iedereen voelt zich rustig en ontspannen het doen van bepaalde activiteiten. Zoek uit wat je gelukkig maakt en wanneer woede die je slaat, proberen en te investeren uw tijd te doen van uw favoriete activiteit.

11. Praat over je Anger

het is oké als je boos. Je hoeft niet schuldig over te voelen. Het is een normale menselijke emotie die soms uit de hand lopen. Om deze emotie te controleren, is het belangrijk om eerst te accepteren. Accepteer je woede en in plaats van bij iemand schreeuwt, stil voor een moment en deel je gevoelens met uw dierbaren.

12. Sleep

Get voldoende slaap de hele nacht door en rust tijdens de dag indien mogelijk. Soms gebrek aan slaap en rust kan je emoties gaan haywire, die ook kan leiden tot woede kwesties. Voldoende slaap is een van de ideale manieren van omgaan met boosheid in de zwangerschap.