Hjem rettsmidler for alkoholfrie fatty leversykdom (NAFLD)

Etter flere år med høyt alkoholforbruk, folk er i fare for leverproblemer som alkoholisk leversykdom. Men folk som ikke drikker mye alkohol er også i fare for leversykdom som kalles alkoholfrie fatty leversykdom (NAFLD). Tilstanden varierer ofte i alvorlighetsgrad. Når det er betennelse i leveren, er det kjent som ikke-alkoholisk steatohepatitis (NASH). Denne fasen er alvorlig hvor ting kan gå videre til cirrhose og sluttstadiet leversykdom.

I USA, er NAFLD tenkt å påvirke over 20% av befolkningen. NASH vil også påvirke om lag to prosent til tre prosent av personer med NAFLD. Flertallet av NAFLD lider vil ha enten svært lite eller ingen symptomer i det hele tatt. Når det er symptomer som er tilstede, omfatter de tretthet, sykdomsfølelse, vekttap, og smerte i den øvre høyre del av magen.

NAFLD oppstår når fettet er avsatt i leveren, og i dette tilfelle, er problemet ikke fra alkohol. Andre NAFLD årsaker inkluderer insulinresistens eller diabetes, høyt kolesterol, viral hepatitt, underernæring, hurtig vekttap, og visse medisiner som kortikosteroider, aspirin, amiodaron, diltiazem, tetracyklin, eller antivirale midler.

Naturlig hjemme rettsmidler for alkoholfrie fatty leversykdom

Hva er alkoholfrie fatty leversykdom behandlinger? Målet i behandlingen av NAFLD eller NASH er å eliminere mulige årsaker eller risikofaktorer for problemet. For eksempel, å stoppe visse medikamentbehandlinger, mister vekt, og kontroll av diabetes er de mest vanlige måtene å behandle alkoholfettleversykdom.

Medikamentbehandlinger, selv om det ofte ineffektiv, omfatter glukagon, metronidazol, metformin, glutamin infusjon, og ursodeoksycholinsyre. Forsiden midler er også vist seg å være effektiv for et ikke-alkoholisk fettleversykdom. Her er de vanligste alkoholfrie fatty leversykdom naturlig rettsmidler:

1. Trening

Vekttap er ansett som den mest effektive fremgangsmåte ved behandling av ikke-alkoholisk fettleversykdom. I en systematisk gjennomgang publisert i Journal of Hepatology i 2012, fant forskerne at trening er en gyldig og lave kostnader terapi for NAFLD. Gjennomgangen inkluderte 12 studier som målte aerob trening og progressiv motstand trening for å bidra til å kontrollere ikke-alkoholisk fettleversykdom hos voksne.

Minimum 40 minutter med moderat til intens aerobic trening i fem dager i uken kan hjelpe nytte NAFLD pasienter. Øvelsen vil bidra til å balansere enzymverdier og bedre kvaliteten på leveren hos pasienter med ikke-alkoholisk fettleversykdom.

2. Lav-glykemisk diett

Elimineringen av høy glykemisk indeks (GI) matvarer er avgjørende for forebygging og behandling av ikke-alkoholisk fettleversykdom. Høy GI mat som øker blodsukkeret inkluderer poteter, vannmelon, brun ris, og bearbeidet mat som sjokolade barer, søtet frokostblandinger og øl. Det er interessant å merke seg at en 2008 studie publisert i Canadian Journal of Gastroenterology fant at 80% av NAFLD pasientene drakk nok juice og brus som tangert 12 teskjeer sukker; De bemerket også at sukker-laden drikker kan føre NAFLD. Det beste er å spise mat med lav GI på 55 eller mindre som egg, løk, belgfrukter, hvitløk, epler, pærer, brokkoli, rosenkål, kål, gulrøtter, artisjokker og grønne bladgrønnsaker.

3. Melk tistel

Melk tistel ( silybum marianum ), anses den øverste urtemedisin for å forbedre leverfunksjon og behandle og forebygge NAFLD. Den flavonoider i melk tistel effektivt kan beskytte en fra leverskade. Den flavonoider også bidra til å forbedre avgiftning prosessen, inklusive økning av glutation i leveren.

Glutation er en nøkkelkomponent i lav leverfunksjonen hos NAFLD pasienter. Resultatene tyder også på at melken tistel er anvendelig for andre lever-relaterte sykdommer slik som alkoholisk hepatitt, cirrhose, viral hepatitt, og kjemisk toksisitet. Anbefalt inntak er 900 milligram av melk tistel to ganger daglig med måltider.

4. Løvetann

Løvetann blad eller rot ( Taraxacum officinale ) blir ofte brukt for å fremme riktig leverfunksjon som en effektiv rengjørende urt for NAFLD. Løvetann vil gifte og forbrenne fett som samler seg i leveren. En studie publisert i tidsskriftet Food and Chemical Toxicology fant at løvetann blad ekstrakt kan bidra til å forebygge og behandle fedme-relaterte NAFLD. Den løvetann blad ekstrakt undertrykte betydelig fettakkumulering i leveren og senkes insulinresistens.

Nyt løvetann rot te å få den fulle effekten av en fatty leversykdom. Tilsett en ts tørket løvetann rot til en kopp kokende varmt vann. Neste, dekke og bratt for opp til 10 minutter. Sil avkok. Det anbefales å drikke tre kopper te hver dag over en periode på tre uker.

5. Amla eller indisk stikkelsbær

Indian stikkelsbær ( emblica officinalis ) er en foryngende urt som brukes tungt i ayurvedisk medisin for behandling av diabetes og fettleversykdom. Det kalles også Amla eller Amalaki frukt. Den inneholder viktige antioksidanter som hjelper til med leverfunksjon, inkludert vitamin C, ellaginsyre, gallussyre, Gallatin, og corilagin. Studier har også knyttet amla med hepatotoksin-indusert betennelse i leveren, noe som er et tegn på NASH.

6. lakrisrot

Lakrisrot ( Glycyrrhiza glabra ) er et utmerket middel for NAFLD, som også brukes i Ayurvedic medisin. I en dobbelt-blind, randomisert studie publisert i tidsskriftet phytotherapy forskning i 2012, lakris rotekstrakt betydelig redusert leverenzymer hos 66 pasienter med NAFLD. For å gjøre lakris rot te, bare helle kokende vann over en teskje av lakris rot pulver, og la det bratt i ca 10 minutter. La det press, og nyte te. Det er en god idé å konsumere lakris rot te en eller to ganger daglig.

7. gurkemeie

Gurkemeie ( Curcuma longa ) inneholder den kraftig forbindelse curcumin, som har vært brukt i medisin for å behandle gulsott og andre leversykdommer. Gurkemeie reduserer også leverskade og alkoholfrie fettleversykdom ved å redusere frigivelse av inflammasjon, minimalt med oksidativt stress, forandre fettstoffskiftet, og øke insulin følsomhet. Curcumin kan også bidra til å bekjempe leverfibrose og leverkreft ( hepatokarsinom ). Gurkemeie kan brukes i te eller mens tilberede måltider.

8. Linfrø

De phytoconstituents i linfrø hjelper til å unngå skadelige hormoner fra å forårsake en belastning på leveren. En 2013 studie publisert i tidsskriftet lipider i Health and Disease funnet at kombinasjonen av linfrøolje og alfa-liponsyre kan forhindre NAFLD ved å øke lever fettakkumulering og oksidativt stress. Linfrø ideelt sett bør være jordet ved hjelp av en kaffekvern for å bevare friskheten og unngå harskning. Linfrøolje er også et godt tillegg til salater.

9. Kanel

Kanel ( Cinnamomum selen ) regnes som en varmende urt som hjelper fordøyelsen, inkludert leveren helse. I en dobbeltblind, placebokontrollert studie publisert i Nutrition Research i 2014, forskere antydet at å ta 1500 milligram daglig kanel kan effektivt forbedre NAFLD. Undersøkelsen omfattet 50 NAFLD pasienter som tilfeldig mottok enten to kapsler av kanel daglig, eller to placebo kapsler hver dag, i løpet av en 12-ukers periode.

10. Cilantro

Koriander eller koriander ( corian sativum ) er en annen viktig urte rette for leveren beskyttelse. Koriander brukes også for tilstander relatert til NAFLD, spesielt diabetes. Kokingen urt inneholder antioksidant og antihyperglykemiske virkning, i henhold til studier av rotter med diabetes.

Tips for å forebygge leversykdom

Følgende er noen tips for å hjelpe deg å forebygge leversykdom, samt forholdsregler for å ta hvis du har hatt en levertransplantasjon:

  • Unngå all bearbeidet mat: Unngå bearbeidet mat og ingredienser som høy fruktose mais sirup (HFK) eller sirup. HFCS vil produsere urinsyre som forårsaker gikt, øker blodtrykket, og fører til skader på leveren. Genmodifiserte matvarer som mais vil ødelegge gode tarmbakterier, og forstyrre fordøyelsen. Denne prosessen gjør leveren jobbe hardere.
  • Begrense inntaket av mettet fett: A Whole Foods og næringsrike kosthold vil bidra til å forhindre leversykdom og bedre immunitet.
  • Unngå skadelige stoffer: Store mengder paracetamol (Paracet) er regnet som en skadelig stoff for leveren.
  • Unngå å drikke alkohol: Selv når fatty leversykdom er den alkoholfrie variasjon, er det best å unngå å drikke alkohol helt. Vær oppmerksom på at alkohol er funnet i enkelte hostemiksturer og andre rusmidler.
  • Unngå å motta levende virusvaksiner: Lever resipienter bør ikke få levende virusvaksiner.
  • Gjennomgå leverenzymer: Hvis du har fettleversykdom er det en god idé å gjennomgå leverenzymer.
  • Graviditet forholdsregel: Kvinner med en levertransplantasjon bør unngå graviditet i minst ett år etter transplantasjonen. Etter de føder, bør de unngå å amme på grunn av den potensielle risikoen for barnet å immunsuppressive medisiner i melken.

Andre NAFLD naturlig rettsmidler

Hjem rettsmidler er gode alkoholfettlever sykdom behandlinger. Andre NAFLD naturlige legemidler inkluderer grønn te, karnitin, betain, kolin, folinsyre, vitamin B6, vitamin B12, vitamin D3 ( cholecalciferol ), vitamin E, gallesalter, furubark ekstrakt, druekjerneekstrakt, Cascara Sagrada, sørlig ginseng, goldenseal , ingefær, berberis, papaya, og S-adenosylmethionin ( SAM-e ).