Het wetenschappelijk bewezen voordelen van slapen zonder een kussen

Kussens zijn een integraal onderdeel van onze slaap accessoires geworden. En het is niet verwonderlijk, omdat ze kennis met ons direct vanaf een jonge leeftijd. Als een persoon wordt gebruikt om te slapen met hun hoofd op een kussen, is het moeilijk voor hen om in slaap te vallen zonder een kussen. Maar de vraag is, zijn kussens echt nuttig? Hebben ze ons helpen beter te slapen of het verbeteren van onze gezondheid of zou het beter zijn om zich te ontdoen van hen te krijgen?

15 Incredible Voordelen van Sleeping Without a Pillow

Slapen zonder een kussen kan zeer voordelig zijn voor uw gezondheid. We weten dat als je gewend bent om te slapen met je hoofd op een kussen, zal het moeilijk zijn voor u om het op te geven, (je mag geen geluid voor een paar nachten slapen) – maar als je eenmaal weet de voordelen, wilt u misschien heroverwegen . Hier zijn verschillende manieren waarop slapen zonder een kussen kan nuttig zijn voor u:

1. Voorkomt rugpijn

Een slechte houding is de belangrijkste reden waarom zo veel mensen last van pijn in de rug, en een van de belangrijkste redenen voor de slechte houding is de verkeerde kussen keuze. Sommige mensen kiezen kussens die werken tegen de natuurlijke kromming van de wervelkolom, wat resulteert in meer kromming van de ruggengraat. Slapen zonder een kussen is een stuk beter voor u terug dan slapen met de verkeerde kussen.

2. Voorkomt Nekpijn

Wanneer we slapen, moeten onze nek in parallelle lijn met de matras. Maar wanneer we slapen met ons hoofd op een kussen, ons hoofd ofwel drukt de nek naar boven of naar beneden wordt gebogen, hetgeen een van de oorzaken van frustrerende nekpijn. Een verkeerde kussen kan je slaaphouding, dat is waarom je moet proberen te slapen zonder een kussen verergeren. Zonder een kussen, zal je hoofd te rusten in een natuurlijke positie en het zal ook voorkomen dat schade aan de zenuwen. Bovendien zal het ook ontspannen uw gespannen nekspieren.

3. Voorkomt Acne en rimpels

Tijdens het slapen met een kussen, veel mensen hebben de gewoonte slapende enerzijds met hun vlakken rusten op het kussen. Een kussensloop is een broedplaats voor bacteriën, en als je slaapt met je ene kant van het gezicht, kan het krijgen overgedragen aan je gezicht. Dit kan resulteren in puistjes en acne. U kunt ook te lijden onder rimpels, omdat ze worden veroorzaakt door de druk van uw hoofd rust op je kussen de hele nacht lang.

4. Verbetert Bone Alignment

De dagelijkse sleur treft verschillende mensen op verschillende manieren, en hangt ook af van hun houding. Slapen zonder een kussen zal bijdragen tot het verminderen van de effecten van deze en breng je houding terug naar normaal.

5. Voorkomt stress

Slapen met een verkeerde kussen kan je slaap verstoren omdat u mogelijk te houden het wijzigen van uw positie. En als je niet krijgt een goede nachtrust, zou je de neiging om meer prikkelbaar en gestrest tijdens de dag. Maar zonder een kussen, zul je beter slapen. Met de verbetering van de kwaliteit van uw slaap, zal uw stress op natuurlijke wijze te verminderen.

6. Voorkomt Insomnia

Slapen zonder een kussen kan de kwaliteit van uw slaap te verbeteren. Als je wakker wordt in het midden van de nacht of Insomniac, probeer dan slapen zonder een kussen, U zult afdrijven vrij snel te slapen.

7. Het kan verbeteren van uw energie

We weten dat je denkt, hoe kan slapen zonder een kussen verbetering van de energie niveaus? Nou, er is geen directe verbinding, maar het kan. Zodra u opgeven kussens, zult u niet meer te ervaren pijn in je rug en nek. Uw lichaam zal de nodige rust die het nodig heeft en je zal beter slapen. En als gevolg van kwaliteit van de slaap en voldoende rust, zal je wakker wordt de volgende dag goed uitgerust en energiek. Een goede nachtrust kan een wonderbaarlijke effect op je lichaam.

8. Verbetert de creativiteit en het geheugen

Kwaliteit van de slaap kan die creativiteit en het geheugen te verbeteren. Onze geest maakt gebruik van de tijd die we slapen om te sorteren door alle informatie die slaat gedurende de dag. Hoe beter je slaapt, hoe beter dit is gebeurd, en hoe beter je geheugen is. Tijdens het slapen zonder een kussen, beter je slaapt en je lichaam krijgt voldoende rust. En een goede nachtrust kan wonderen doen voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

9. Vermindert Allergieën

Veel mensen hebben een stof allergie, en slapen op kussenslopen en kussens die niet regelmatig worden gewijzigd kan de allergie verergeren. Bacteriën, stof, vuil en andere dingen hebben de neiging om op en in het kussen af ​​te wikkelen in de tijd, en wanneer het in contact komt met je gezicht en adem zo dichtbij, is het misschien uw allergieën verergeren. Geen kussens betekent minder kans op allergieën omhoog te handelen.

10. Verbetert je houding

Als je slaapt op kussens die te dik zijn, krijgt je nek geduwd in een curve die na verloop van tijd permanent wordt. Dit heeft invloed op je houding. Slapen zonder een kussen kan verbeteren van je houding.

11. Voorkomt Flat Head Syndrome

Als een baby hoofd wordt vlak aan één zijde door de onnatuurlijke houding van slapen op een kussen, heet platte kop syndroom. Door het niet geven van een kussen om je baby, zal hij slapen in een natuurlijke positie en voorkomen dat uw kind van de ontwikkeling van de platte kop syndroom.

12. Voorkomt Depressie

Slapen zonder een kussen geeft je beter slapen, dus als je het gebruik van een kussen te voorkomen, zult u uw kansen op een depressie te verminderen. Niet genoeg slaap kan je humeur verpesten vrij snel tijdens de dag, wat kan leiden tot depressie op de lange termijn. Door het opgeven van kussens, de kwaliteit van je slaap met verbeteren en uw stemming zal beter zijn, en zullen er minder kans dat u een depressie.

13. helpt herstellen van beschadigde cellen

Toen we ‘s nachts slapen, ons lichaam geneest en herstelt beschadigde cellen. Met onderbroken slaap, wordt de genezing en herstellen van proces wordt beïnvloed. Door te slapen zonder een kussen, uw kwaliteit van de slaap verbetert, en je lichaam krijgt een kans op genezing zelf.

14. Voorkomt verstikking bij baby

Soms, als een baby heeft te veel kussens of kussens die verkeerd voor hem of haar zijn, kunnen ongelukken gebeuren. Een baby kan stik onder het kussen of kan de nek pijn als het wordt afgewikkeld in een vreemde positie. Je baby zal beter slapen zonder een kussen.

15. vermindert het risico van Ziekten

Het krijgen van een goede hoeveelheid slaap zorgt ervoor dat de productie van melatonine en cortisol in het lichaam stabiel blijft. Cortisol kan het lichaam strijd tegen kankercellen te helpen als ze in goede vraag en in een gezonde conditie. Dit is de reden waarom het krijgen van een goede nachtrust zonder een kussen kan helpen bij de preventie van vele ziekten en kwalen.