Het belang van outdoor activiteit voor mensen met ADHD en obesitas

Vroeg naar bed en vroeg op te staan ​​maakt een mens gezond, rijk en wijs en gezondheid is rijkdom, zijn een paar spreekwoorden onderwezen aan kinderen op school. Deze spreekwoorden gaan vaak binnen door ene oor in en via de andere, in de meeste kinderen. Niet alleen kinderen, maar vele malen, ook de ouders geen belang te hechten aan het spelen buiten.

We zien nauwelijks kinderen buiten spelen, toch? Voorbij zijn de dagen dat de kinderen uit school zou komen, pak een snelle snack thuis, en dan haasten naar buiten om te spelen. Kinderen geboren tussen 1986-2000 hield om buiten te spelen. Overwegende dat, kinderen die geboren zijn in de afgelopen tien jaar houden om videospellen te spelen thuis en tv kijken. Waarom denk je dat buiten spelen is een must voor uw kind? Nou, ik ben hier om te wijzen op de voordelen van buiten spelen.

Buiten spelen versterkt het kind niet alleen fysiek, maar ook door het maken van de hersenen actiever, wat resulteert in goede academische prestaties. Het stimuleert het geheugen macht en maakt het kind fris voelen. Het kind leren ook sociale vaardigheden (hoe ze dingen / speelgoed delen) en kan gemakkelijk nieuwe vrienden te maken.

Belangrijker nog, het verbetert het uithoudingsvermogen ook. Buiten spelen is ook een belangrijk aspect bij het stimuleren van de grove motoriek, cognitieve vaardigheden, logisch denken en ga zo maar door. Vandaar, kunnen ouders een hoop geld besparen door te laten hun kinderen buiten spelen, in plaats van het gebruik voor verschillende klassen, dat is niet nodig.

Zweet is gunstig, omdat het elimineert gifstoffen uit het lichaam. Een tip is om ervoor te zorgen uw kind gehydrateerd blijft. Discipline wordt automatisch hun plek vallen, zodra het kind buiten speelt, door het inademen van frisse lucht. Krijgen in deze routine zorgt er ook voor dat het kind is moe na het spelen en eet en slaapt vroeg.

Veel ouders nemen hun kinderen naar een kinderpsychiater, omdat hun jong is hyperactief en heeft ADHD (Attention-deficit / hyperactivity disorder) .Het antwoord is het kind heeft te veel energie in het lichaam. Vandaar dat, als u laat uw kind buiten spelen, alle energie wordt gebruikt op een constructieve manier. Dus, laat aan te moedigen buiten spelen om overgewicht te voorkomen en het bevorderen van een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid, om voor de kinderen tegenwoordig aan de gezondste versie van zichzelf te worden, wanneer ze opgroeien.