Har du lyst til at stoppe med at ryge? Prøv disse sunde alternativer

Rygning, har vi fået at vide igen og igen, er sundhedsskadelig. Sikker på, det giver dig et par minutter af lyksalighed, fordi det er en fremragende stress buster, men de negative konsekvenser, der kommer sammen med det er langt værre end dens fordele. Hver cigaret du ryger medfører risiko for kræft, hjerte lidelser, og dårlig livskvalitet.

Sunde og naturlige stedfortrædere for rygning

Hvis du læser denne artikel, chancerne er, at du overvejer eller planlægger at droppe denne dårlige vane. Læs videre for nogle sunde og naturlige erstatninger at slå denne afhængighed.

1. Hold dig Optaget

Er du en nikotin narkoman? Så chancerne er, at du kan opleve abstinenssymptomer. Dette kan være en udfordring, da de fleste af de symptomer opleves omfatter rastløshed, angst, irritation, træthed, søvnforstyrrelser, og humørsvingninger. At være i stand til at beskæftige sig med dette, er du nødt til at holde dig travlt. Tag en ny kursus eller deltage i et fællesskab. Denne måde, vil du holde dit sind travlt.

2. Sørg for at du ikke isolerer dig

Det meste af tiden med at ryge er en social aktivitet. Folk tager røg pauser i mellem lange timers arbejde eller under en komsammen. Hvis du har besluttet at give op med at ryge, men chancerne er, at du skærer dig selv fra din sædvanlige ryger venner. Kæde rygere kan have humørsvingninger i løbet af denne fase, hvilket yderligere vil fremskynde behovet for at isolere dig selv.

Men du skal undgå at gøre dette. At give op med at ryge er ikke en form for straf. Du behøver ikke at beskæftige sig med det alene. Tal med dine nære og kære, fortælle dem om din beslutning. Fortæl dine ryger venner om dette trin i den anden retning, så de forstår dine grænser.

3. Tænk om fordelene ved ikke at ryge

Cravings kan være svært, når du fokuserer på, hvor meget du virkelig har brug for en røg. I stedet kigge i den anden retning. Tænk på hvor du ikke dræber dine lunger, og i sidste ende dig selv. Dit hjerte er nu meget sundere, end når du konstant at ryge. Selv tekstur af din hud og hår bliver bedre, når du giver op med at ryge. Fordelene ved at ryge på en given dag vil veje tungere end ulemperne ved at ryge, for hvilke der er ingen.

4. Tag en ny hobby

Tager nye hobbyer kan have en positiv effekt på dit liv. Det kan hjælpe dig med at vokse og blive mere produktive. Det kan også give dig en følelse af selvtillid og forbedre dine evner sæt. Tag en ny hobby som at læse en god bog eller maleri. Der er masser af muligheder til rådighed for dig at vælge imellem.

5. Hit gymnastiksalen

Arbejde ud er godt for din krop, såvel som dit sind, er det også en af ​​de bedste alternativer til at ryge til afstresning. Tilmeld dig på det nærmeste fitnesscenter og arbejde din vej til et godt helbred. Når du ryger, hjernen frigiver føler-gode hormoner. Når du holder op med at ryge, du går ind i en følelse af tilbagetrækning primært fordi disse feel-good hormoner ikke bliver produceret. Motion rent faktisk hjælper frigive disse feel-good hormoner, hvilket er grunden til vi føler stor efter en god træning session.

6. Distrahere Yourself Når Cravings Hit

Du er bundet til at have trang. Dette er en del af at give afkald på afhængighed. Men når du har lyst disse cravings er krybende på dig, så prøv og distrahere dig selv med noget andet. Stå op og tage en tur, ringe til en ven, eller bare vælge en bog, som du kan læse. Prøv ikke at anerkende cravings.

7. Akupunktur

Akupunktur er en gammel terapi, der involverer tynde nåle, der indsættes i legemet. Akupunktur terapi er nyttigt for en række spørgsmål, og rygning er en af ​​dem. Men mens dette ikke virker for alle, det gør for nogle få – juryen er stadig ude om, hvorvidt dette er en effektiv behandling eller ej.

8. Opt for elektroniske cigaretter eller Naturlægemidler Cigaretter

Elektroniske eller e-cigaretter er batteridrevne apparater, der er et mindre skadeligt alternativ til konventionelle cigaretter. Urtecigaretter er en mere organisk base, som igen er et mindre skadeligt alternativ til konventionelle cigaretter. Disse cigaretter indeholder alternative rygning urter, der har lidt at ingen nikotin indhold. Du kan vælge dette i stedet for din sædvanlige, men du skal vide, at mens disse er mindre skadelige i sammenligning, er de stadig dårligt for dit helbred. Formålet her er at helt sætte en stopper for denne dårlige vane og ikke til at vælge den mindste af to onder.

9. Forkæl dig selv

Få dig en massage eller købe en æske chokolade. Hvis du med succes har afskaffet rygning, så har du fortjent selv det privilegium at give dig selv incitamenter. Dette motiverer dig videre at holde fast i din beslutning om at forlade bag pakke cigaretter.

10. Sæt Cigaretter med vand eller gulerod pinde

For nogle rygere, et spørgsmål, de står overfor, når de giver op med at ryge er lysten til at gøre noget med deres mund. Nipper vand er en stor erstatning for rygning. Vand har kun positive fordele, i modsætning til rygning. Hvis dette ikke virker, skar op nogle gulerodsstænger og forbruge det, når du føler trang til at tænde en cigaret.