Har du lyst til at have god søvn om natten? prøv disse fødevarer

Ligesom vi har brug for mad og vand for at overleve, søvn er vigtigt at bevare et godt helbred. Man skal sove godt at forblive sund og fit. Kender du du kan spise din vej til bedre søvn? Med andre ord, er der visse fødevarer, der kan hjælpe med at fremkalde en bedre søvn. Dette skyldes, at spise bestemte fødevarer, før sengetid hjælp til at hæmme de neurotransmittere i vores hjerner, som holder os vågen og opmærksom. Vi skal diskutere nogle fødevarer, som du kan spise før sengetid for at få sund søvn.

Fødevarer, der kan inducere Sound Sleep

Mad hjælper os med at levere ernæring, men maden er god for søvnforstyrrelser også. Her er nogle fødevarer for søvnmangel eller nogle fødevarer til at fremkalde bedre søvn:

1. Tomater

Denne røde tangy frugter er fyldt med vitamin A, vitamin C, lycopen og folinsyre. Disse saftige frugter indeholder også melatonin, en forbindelse, der er kendt for sine søvndyssende egenskaber. Tomater indeholder også cholin, et næringsstof, som hjælper med at fremme søvn og andre kognitive funktioner.

2. Druer

Druer indeholder melatonin i overflod. Melatonin hjælper bedre søvn, og dermed en skål druer er en ideel mellemmåltider mulighed, hvis du oplever problemer med at falde i søvn.

3. Pistacienødder

Denne lækker møtrik er ikke kun magt pakket med mange vigtige vitaminer og mineraler, men det indeholder også store mængder af melatonin. Disse små nødder kan komme handy, hvis du ønsker at få nogle gode søvn.

4. Kirsebær

De fleste af os gerne nyde kirsebær; kan dog ikke mange af os være opmærksomme på, at denne frugt er også fantastisk til kæmper søvnløshed. Den naturligt forekommende melatonin findes i overflod i disse røde frugter, som er fantastisk til at få sund søvn. Du kan spise tørrede kirsebær også, da de har de samme fordele som friske kirsebær til at fremkalde søvn.

5. Kikærter

Denne bælgplante er fyldt med protein, er lav i fedt og har rigelige mængder af fiber i den. Tilstedeværelsen af ​​vitamin B6 og magnesium i kikærter hjælper en til at føle sig rolig og afslappet, og dermed sove bedre. Kikærter er en af ​​de mest ideelle muligheder for en insomniacs kost.

6. Svampe

Hvis du står over problemer med at sove om natten, kan svampe tilbyde dig den tiltrængt løsning. Denne spiselige svampe indeholder tryptophan, som hjælper produktionen af ​​melatonin i kroppen. Hvis du elsker at spise svampe, kan du sige farvel til din sovende problemer.

7. Bell Peppers

Peberfrugt – det være sig grøn, gul eller rød, indeholder gode mængder af tryptophan. Tryptofan hjælper i produktionen af ​​melatonin, som er en søvn hormon. Mens klokker peber har en beroligende effekt på din søvn, kan chilipebre gøre netop det modsatte. Derfor holder chilipebre i skak, hvis du har brug for nogle gode søvn.

8. Bananer

Dette gule grødet frugt indeholder en god mængde af kalium og vitamin B6. Begge disse næringsstoffer er afgørende for at gøre søvndyssende hormon, kendt som melatonin. Så næste gang du finde dig selv kæmper for at sove, spise en banan og døse væk til herlighed.

9. Kale

Grønne bladgrøntsager er godt for din generelle sundhed, og prikken over i’et er, at de grønne grøntsager er gode til at sætte dig til at lyde søvn også. Grønne grøntsager som grønkål er fyldt med calcium, og manglen på dette mineral i kroppen kan gøre det vanskeligt at få sund søvn. Derfor omfatter flere grønne bladgrøntsager veggies ligesom grønkål i din kost for sund søvn.

10. Fuldkorn

Har du følt døsig efter at have hele hvede pasta eller andre fuldkorn? Nå, Det er alt den høje dosis af magnesium gør sit arbejde. Fuldkorn er rigelige mængder af magnesium, som er nyttige i at sætte dig til at sove.

11. Valnødder

Ud over at give dig med et bundt af næringsstoffer, er valnødder vist sig at forbedre kvaliteten af ​​din søvn også. Tilstedeværelsen af ​​AHA i valnødder, som er en omega-3-fedtsyre, hjælper med at konvertere AHA i DHA. DHA er nyttigt i produktionen af ​​serotonin, en søvnfremkaldende kemikalie i kroppen.

12. fede fisk

Makrel, tun, ørred og laks er nogle fede fisk indstillinger. Disse fisk er en høj kilde til vitamin D og omega-3 fedtsyrer. Begge disse komponenter viser sig at være gunstig til fremme af produktionen af ​​serotonin, en kemisk ansvarlige for at fremme søvn. Hvis du inkluderer et par ounces enhver fede fisk før de går i seng, kan det hjælpe dig med at sove bedre.

13. Mandler

Mandler indeholder mange vigtige vitaminer og mineraler, der er godt for vores helbred; men denne møtrik er også ansvarlig i forbindelse med søvn afsavn spørgsmål. Mandler indeholder gode mængder af magnesium, som ikke kun hjælpe med at mindske stress niveauet i kroppen, men også forbedrer søvnkvaliteten.

14. Tyrkiet

Denne lækker fugl kød formodes også at fremkalde bedre søvn i mennesker. Tilstedeværelsen af ​​tryptophan, en aminosyre i Tyrkiet, hjælper med at udløse søvndyssende hormoner. Spise kalkun kan også forårsage en slags træthed, som kan hjælpe dig til at sove bedre.

Du kan inkludere disse i din kost, hvis du har problemer med din søvn. Disse fødevarer indeholder stoffer, der hjælper i medvirken bedre og bedre søvn mønstre.

Ofte stillede spørgsmål

Ønsker at vide mere om tilføjelse mad i din kost få nogle sund søvn? Her er nogle ofte stillede spørgsmål eller ofte stillede spørgsmål om emnet:

1. Hvilke fødevarer bør undgås for en god nats søvn?

Mens nogle fødevarer kan hjælpe dig med at få sund søvn, kan andre fødevarer forstyrre din søvn. Nogle fødevarer, som du bør undgå før sengetid er:

  • Undgå koffeinholdige drikke som kaffe, te og andre sådanne drikkevarer, fordi de kan holde dig vågen i mange timer.
  • Forarbejdede eller junk food, fordi de er fyldt med fedt, som kan gøre dig tung og urolig om natten.
  • Spicy eller varme fødevarer, fordi de kan føre til halsbrand og syreindhold.
  • Fødevarer, der indeholder store mængder af protein, fordi proteinrige fødevarer hjælpe med at stimulere hjernens aktivitet.
  • Højt fedtindhold fødevarer, fordi de tager mere tid til at fordøje og forstyrre din søvn cyklus.

2. Hvad skal jeg drikke til sove bedre om natten?

Bortset fra herunder naturlige fødevarer til en god søvn, kan du også inkludere nogle drikkevarer i din kost for at hjælpe dig med at sove bedre. Nogle af de muligheder omfatter varm mælk, kamille te, koffeinfri grøn te, mandelmælk eller maltet mælk.

3. Hvornår er det bedste tidspunkt at forbruge fødevarer at høste det maksimale udbytte til Aid Sleep?

For at høste maksimale fordele af at spise fødevarer, der kan hjælpe med at fremkalde en bedre søvn, skal du forbruge disse fødevarer mindst 2 til 3 timer før sengetid. Dette skyldes, at mad tager tid at få fordøjet, og enhver ufordøjet mad kan forårsage fordøjelsesproblemer problemer eller sure opstød, som kan rode med din søvn.

Alle elsker at sove, men hvis du kæmper for at få nogle gode kvalitet søvn om natten, kan det tage en vejafgift på dit helbred også. Du kan medtage nogen af ​​vores foreslåede muligheder for at få nogle sund søvn og føle sig sund og glad.