Haluatko vähentää Kolesteroli elimistössä? Tehdä näitä harjoituksia

Jos olet tekemisissä kolesteroli asioita, käyttäessään on yksi asia, joka voi auttaa sinua alentaa kolesterolia ja terve alue. Kuntoaan kuten pyöräily, kävely, uinti jne voi vain auttaa tuomaan alas LDL-kolesterolin ja triglyseridien taso, mutta se voi myös auttaa lisäämään HDL-kolesterolin tasoa kehossa. Lue, miksi ja miten käyttäessään on hyvä alentaa kolesterolia ja myös tietää joitakin parhaita harjoituksia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan saman, tässä kirjoittaa ylös.

Miksi Liikunta toimii parhaiten alentaa kolesterolia?

Pohtia, liikunta voi alentaa kolesterolia? No, kyllä ​​se voi saada ihmeitä. Vahamainen rasva rasva, jota tuotetaan maksassa, esiintyy luontaisesti kehossamme. Kuitenkin jotkut ihmiset saattavat olla tämän rasvamassassa yli tarvittavat määrät niiden elin, joka sitten tarttuu valtimoihin.

Jälkeen kiinnitetään verisuonia, se kapenee niitä, mikä lisää mahdollisuuksia sydän- ja verisuonitauteihin. Kuitenkin säännöllinen käyttäessään auttaa luonne muuttuu kolesterolia. Eräässä tutkimuksessa, on todistettu, että käyttäessään ei ainoastaan ​​paranna koko ja määrä kolesterolia sisältäviä hiukkasia, mutta se myös auttaa tekemään niistä suurempia tai pörröisempi ja siten vähemmän altis aiheudu tukos valtimoissa.

Kuinka paljon liikuntaa tarvitset?

Tuoreen tutkimuksen mukaan, on tärkeää käyttää 30 minuuttia päivässä, vähintään 4-5 päivää viikossa. Vaikka voit säästää 60-90 minuuttia viikossa liikuntaan, se voi osoittautua hyödylliseksi terveydelle. Jos sinulla on kiireinen aikataulu, voit hajottaa teidän käyttäessään aikataulun kahteen 15 minuutin treenit päivässä.

Paras tyypit Harjoitukset Cut Down kolesteroliarvot

Tässä muutamia harjoituksia, jotka voivat auttaa sinua vähentämällä kolesterolitasoa:

1. reipasta kävelyä

Kävely on epäilemättä yksi parhaista harjoituksia alentaa kolesterolia luonnostaan. Kävely on turvallisempi vaihtoehto ihmisille, jotka eivät voi käyttää joko siksi ylimääräistä painoa tai koska vanhuuden. Varmista kuitenkin, että kävelet ripeästi tai nopeammin saavuttaa sydän vaikutuksia. Viimeaikainen tutkimus on osoittanut, että kävely on samanlaisia ​​etuja käynnissä, kun se tulee alentaa kolesterolitasoa.

2. juoksu tai Lenkkeily

Jos et ole mojova, ikäsi ei ole ongelma, ja nivelet ovat terveitä, niin sinun pitäisi valita lenkillä tai käynnissä päivittäisenä liikuntamuoto alentamaan kolesterolia nopeasti. Kuten kohti yksi tutkimuksissa on havaittu, että pitkän matkan juoksijat tai lenkkeilijät ovat terveempiä kolesteroliarvot kuin lyhyen matkan juoksijat.

3. mennä uimaan

Uinti on erinomainen tapa pitää ylimääräistä painoa alle tarkastus ja se myös auttaa ylläpitämään paremman tason kolesteroli itse. Tämä muoto aerobinen liikunta on myös säästää niveliä.

4. Nosta painoja

Paino koulutus on loistava tapa saada kolesteroliarvot normaalin rajoissa. Erään tutkimuksen, se on todistettu, että ihmiset, jotka seurasivat vastustreeniä eroon LDL veren nopeammin kuin ne, jotka eivät noudata mitään vastarintaa treenaamiseen.

5. Pyöräily

Pyöräily on erinomainen tapa tehdä joitakin aerobinen harjoitus. Jos tunnet kipua tai arkuus nivelissä, voit tehdä pyöräilyä pitää kolesteroli alle tarkistaa. Pyöräily on loistava tapa vähentää riskiä sydän vaivoja liikaa.

6. Jooga

Niin oudolta kuin se saattaakin tuntua, mutta jooga voi auttaa sinua alentaa kolesterolia. Jotkut tutkimukset tukevat, että jooga ei ole vain hyödyllistä parempaan sydämen terveyttä, mutta myös auttaa parantamaan kolesterolia ruumiin. Erään julkaistuista tutkimuksista, ihmiset jotka harjoittivat jooga säännöllisesti oli parempi kolesteroliarvot kuin ne, jotka eivät käytännössä Jooga.

7. Aerobic, Zumba tai tanssi

Tahansa korkean intensiteetin workout kuten Zumba, tanssi tai aerobic, ei vain auttaa sinua pysymään hyvässä kunnossa, mutta se on hyvä liikuntamuoto alentaa huonoa kolesterolia tai pitämällä kolesterolitasoa alle tarkistaa.

Voit valita minkäänlaista käyttäessään, että voit helposti tehdä. Jos sinulla on liikunnan puute, ottaa rauhallisesti ja rakentaa kuntoa ennen kuin vievät rasittava harjoitukset. Kuitenkin, jos olet yli 60-vuotiaita, olet lihavia, tai olet liikunnan puute, sinun täytyy neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin alat tehdä kaikenlaista rasittava tai korkean intensiteetin harjoitukset.

Miten pysyä Liikunta saada kolesterolia alas?

Käyttäessään voi saada yksitoikkoinen ja tylsä. Kuitenkin mantra on pitää itse pepped ylös ja motivoitunut. Seuraavassa muutamia tapoja pysyä motivoituneita:

1. Hanki Partner

Voit nauttia menossa lenkille tai hölkkää ihan itse jonkin aikaa, mutta jonkin ajan kuluttua, se voi tuntua niin tylsää, ja saatat jopa haluta kerrossänky harjoittelua istuntoja. Sinun täytyy kysyä ystävän tai perheenjäsenen liittyä sinua pitämään sitä enemmän hauskaa ja pysyä enemmän ajettu.

2. Keep It Real

Epärealistisia tavoitteita eivät ole vain vaikea saavuttaa, mutta ne voivat myös tehdä tuhojaan terveydelle. Keep it simple ja pitää se todellinen, mikään elämässä tulee helposti, ja terveys ei ole poikkeus myöskään. Pieni saavutettavissa olevia tavoitteita pitää sinut onnelliseksi ja keskittynyt.

3. Pysy Joustava

Älä jäykkä kanssa käyttäessään aikataulun. Tämä tarkoittaa, että jos et pysty mennä lenkille, sinun pitäisi suunnitella tehdä joitakin jooga kotona. Tavoitteena on käyttää ja jos, joinakin päivinä, yksi muoto käyttäessään ehkä ole mahdollista, valita toinen.

Ei pitäisi olla kompromisseja, sikäli kuin terveyteen liittyvät. Jos siis on havaittu korkeampi kolesteroli, se on merkki siitä, että sinun täytyy vetää sukat ylös ja huolehtia oman terveyden. Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua saamaan perspektiiviä pysyä terveenä ja motivoitunut. Pysyä terveenä ja onnellinen.