Haluatko olla ohuempi ja äänisen vasikoita? Tehdä näitä harjoituksia

Kesäkaudella vaatii lyhyitä mekkoja ja uinti retkiä. Mutta on todennäköistä, että laiha ja paksut jalat pitää sinut piilossa kerrosta vaatteita ja huono itsetunto. Näillä vasikka harjoitukset naisille, voit antaa jalat hyvin ansaitun kasvojenkohotuksen.

Puhkeamista kesän muoti kohtaus on muuttunut ikävä värit talven tuoreeseen kesäinen niistä. Osapuoli kohtauksen liian on siirtynyt suljetusta banketeista altaan. Eli mekot, shortsit ja hameet ovat puhelun kauden ja jokainen valmistautuu keuliminen niille veistämä jalat. ei ole niitä? koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Selvitä joitakin helppoja jalka-laihtumiseen harjoitukset, jotka auttavat sävy ja muoto pohkeet. Jos olet ollut tietoinen oman vieviä jalat, nämä harjoitukset ovat vain mitä tarvitset.

Tehokas ja helppo Calf Harjoitukset Naisten

1. ylös ja alas

Ensimmäiset harjoitukset kiinteyttää vasikat edellyttää, että käytät aluksi jalat levitä hartioiden leveydellä toisistaan, lonkat törröttää niin, että polvet ja nilkat ovat linjassa. Laske lantio till takareisien ja lattian ovat samansuuntaiset. Tehdä noin 20 kantapää hissiä, kunnes pohkeet kyllästy.

2. Jumping Jacks

Hyppääminen on loistava tapa yhdistää vasikka virkistävä harjoituksia ne lonkat. Jalat hartioiden leveydellä toisistaan, suoristaa selkää ja laske lantiota kunnes kannoilla aloittaa nostamalla irti maasta. Tästä asennosta hyppyä vaatisi voit swing kädet yläpuolella samanaikaisesti kuin voit hypätä. Keho tekee suoran linjan, kun olet tekemässä tätä.

3. Painonnousua

Kestävyysharjoittelua liittyy myös harjoituksia tehdä laiha jalat näyttää paremmalta. Päästä paikallaan tehdä joitakin yksinkertaisia ​​vasikka nostaa siirtämällä painoa kehon kantapäästä päkiöitäsi pitämällä käsipainot käsivarressa. Kasvu ulkopuolinen vastustus luo enemmän stressiä sääret.

4. vuorikiipeilijä

Päästä push-up asema ja varmistaa, että abs alihankintoina. Minuutin nopeasti käynnissä tässä asennossa jalat menee sisään ja ulos on hyvä vahvistaminen vasikoita.

5. Master portaita

Yksi helpoimmista vanhanaikainen liikuntaa vasikoille on käynnissä ylös ja alas portaita. Puoli tuntia Tällaisen koulutusjakson varmasti sävy vasikoiden, jolloin ne näyttävät vahva ja hyvä.

6. Calf hissit

Yksi parhaista jalka laihtumiseen harjoitukset on vasikka hissit. Aloita kädet lepää seinään edessä tai lantiolla. Pidä häntäluu tallessa. Nosta itsesi varpaille ja pidä asennossa muutaman sekunnin ennen kuin tuo jalat maahan. Tämä auttaa vahvistamaan vasikoiden ja voi saada ihmeitä sinulle.

Tämän harjoitus vasikoiden tekee ne näyttävät seksikäs ja istuvuus. Nyt ottaa hoikka ja pehmentänyt jalkoja ei ole jotain, voit vain uneksia. Säännöllisesti toistoja näistä harjoituksista, voit tervehtimään ohut äänisen vasikoiden ja jalat ei ole aikaa. On kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota vaatimuksiin kehon ja saa verottaa sen jälkeen väsymystä.