Haluatko olla hyvä nukkua öisin? kokeile näitä elintarvikkeita

Aivan kuten me tarvitsemme ruokaa ja vettä hengissä, uni on tärkeää hyvän terveyden ylläpitämiseksi. Täytyy nukkua hyvin pysyä terveenä ja kunnossa. Tiedätkö mitä voi syödä tiesi parempi nukkua? Toisin sanoen, on olemassa tiettyjä elintarvikkeita, jotka voivat auttaa aiheuttaa parempi nukkua. Tämä johtuu siitä, että syöminen tietyissä elintarvikkeissa ennen nukkumaanmenoa auttaa estämällä välittäjäaineiden aivomme joka pitää meidät hereillä ja valpas. Käsittelemme joitakin elintarvikkeita, että voit syödä ennen nukkumaanmenoa saada hyvän unen.

Foods, joka voi aiheuttaa hyvän unen

Ruoka auttaa meitä tarjoamaan ravintoa, mutta ruoka on hyvää unihäiriöt liikaa. Tässä muutamia elintarvikkeita unenpuute tai joidenkin elintarvikkeiden asiakkuutta parempi nukkua:

1. Tomaatit

Tämä punainen kirpeä hedelmä on ladattu vitamiinia, C-vitamiinia, lykopeeni ja foolihappoa. Näiden mehukas hedelmät sisältävät myös melatoniinia, yhdiste, joka on tunnettu sen unta ominaisuuksia. Tomaatit sisältävät myös koliinia, ravintoainetta, joka auttaa edistämään unen ja muita kognitiivisia toimintoja.

2. Viinirypäleet

Viinirypäleet sisältävät melatoniinia runsaasti. Melatoniini aids parempi nukkua, joten kulhoon rypäleiden on ihanteellinen eväs vaihtoehto, jos sinulla on vaikeuksia saada unta.

3. Pistaasipähkinät

Tämä namia mutteri ei ole ainoastaan ​​valta täynnä monia tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, mutta se sisältää myös suuria määriä melatoniinia. Nämä pienet pähkinät voivat tulla kätevä, jos haluat saada hyvä nukkua.

4. Kirsikat

Useimmat meistä haluaisi höyste kirsikat; ei kuitenkaan moni meistä voi tietää, että tämä hedelmä on myös hyvin taistelee unettomuus. Luonnollisesti esiintyvä melatoniinia löytyy runsaasti näissä punaisia ​​hedelmiä, mikä on hyvä saada hyvän unen. Voit syödä kuivatut kirsikat myös, koska niillä on samat edut kuin tuoreet kirsikat unen aiheuttamiseksi.

5. Kahviherneet

Tämä palkokasvien on täynnä proteiini, on alhainen rasvoissa ja on runsaasti määriä kuitua siinä. Läsnäolo B6-vitamiinia ja magnesiumia kikherneet auttaa olon rauhallinen ja rento, ja siten nukkumaan paremmin. Kikherneet ovat yksi kaikkein ihanteellinen vaihtoehtoja varten insomniacs ruokavaliota.

6. Sienet

Jos sinulla on edessään ongelmia nukkuminen öisin, sieniä voi tarjota sinulle kaivattua ratkaisu. Tämä sieni sisältää tryptofaania, joka auttaa melatoniinin tuotantoa elimistössä. Jos rakastat syöminen sieniä, voit jäähyväiset nukkuva suru.

7. paprikaa

Paprikaa – oli se sitten vihreä, keltainen tai punainen, sisältävät hyviä määriä tryptofaania. Tryptofaani auttaa melatoniinin tuotantoa, mikä on unta hormoni. Vaikka kelloja paprikat on rauhoittava vaikutus unen, labuyò voi tehdä juuri päinvastoin. Siksi pitää labuyò loitolla jos tarvitset hyvä nukkua.

8. Banaanit

Tämä keltainen pehmeä hedelmä sisältää hyvän määrän kaliumia ja B6-vitamiinia. Molemmat näitä ravintoaineita ovat välttämätön väline unta hormoni, joka tunnetaan nimellä melatoniinia. Joten seuraavan kerran löydät itsesi kamppailee nukkua, syödä yksi banaani ja torkkua pois kirkkauteen.

9. Kale

Vihreät lehtivihannekset ovat hyväksi yleistä terveydentilaa, ja huipennuksena on, että vihreät vihannekset ovat hyviä laskemisesta voit hyvän unen liikaa. Vihreät vihannekset kuten lehtikaali ovat täynnä kalsiumia, ja niukasti mineraali elimistössä voi olla vaikeaa saada hyvän unen. Siksi sisällyttää enemmän vihreät lehtivihannekset kasviksia kuten lehtikaali oman ruokavalion hyvän unen.

10. Täysjyvätuotteita

Oletko tuntenut itsesi uneliaaksi sen jälkeen, kun koko vehnän pastaa tai muuta täysjyvätuotteita? No, se on kaikki suuren annoksen magnesiumia tekee työtään. Kokonaiset jyvät on runsaasti määriä magnesiumia, mikä on hyödyllistä asettaa sinut nukkumaan.

11. saksanpähkinät

Lisäksi tarjota sinulle nipun ravinteita, saksanpähkinät ovat osoittautuneet parantaa unen laatua liikaa. Läsnäolo AHA saksanpähkinät, joka on omega-3-rasvahappo, auttaa muuntaa AHA osaksi DHA: ta. DHA on hyödyllinen tuotannon serotoniinin, unta kemiallisten kehossa.

12. Rasva-Fish

Makrilli, tonnikala, taimen ja lohi ovat joitakin rasvaisista kaloista vaihtoehtoja. Nämä kalat ovat korkea D-vitamiinin lähde ja omega-3-rasvahappoja. Molemmat osat osoittautua hyödylliseksi edistää tuotannon serotoniinin, kemikaali tehtävänä on edistää unta. Jos lisäät muutaman unssia mitään rasvaista kalaa ennen nukkumaan menoa, se voi auttaa nukkumaan paremmin.

13. Mantelit

Mantelit sisältävät monia tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat hyväksi terveydelle; mutta tämä pähkinä on myös vastuussa käsiteltäessä univaje kysymyksiä. Mantelit sisältävät hyviä määriä magnesiumia, joka ei ainoastaan ​​auttaa vähentämään stressiä elimistössä mutta myös parantaa unen laatua.

14. Turkki

Tämä namia lintu liha on myös tarkoitus aiheuttaa parempi nukkua ihmisiin. Tryptofaanin läsnä olon, aminohappo turkissa, auttaa laukaisemaan unta hormoneja. Syöminen Turkki voi myös aiheuttaa eräänlainen väsymys, jotka voivat auttaa nukkumaan paremmin.

Voit sisällyttää nämä teidän ruokavalio jos sinulla on edessään ongelmia unen. Nämä elintarvikkeet sisältävät yhdisteitä, jotka auttavat auttamiseksi paremmin ja parantaa unen malleja.

Usein Kysytyt Kysymykset

Haluavat tietää enemmän lisätä ruokaa omassa ruokavaliossa saada hyvän unen? Tässä muutamia FAQ tai usein kysyttyihin kysymyksiin aiheesta:

1. Mitä Foods tulisi välttää hyvän yöunen?

Vaikka jotkut ruoka voi auttaa sinua saamaan hyvän unen, muut elintarvikkeet voivat häiritä unta. Jotkut elintarvikkeet, että sinun tulisi välttää ennen nukkumaanmenoa ovat:

  • Vältä kofeiinia juomat, kuten kahvi, tee ja muiden tällaisten juomien koska ne voivat pitää sinut hereillä pitkiä päiviä.
  • Jalostettu tai roskaruokaa, koska ne ovat täynnä rasvoja, jotka voivat tehdä sinulle raskasta ja levoton öisin.
  • Mausteinen tai kuuma elintarvikkeita, koska ne voivat aiheuttaa närästystä ja happamuus.
  • Elintarvikkeita, jotka sisältävät suuria määriä proteiinia, koska proteiinikasvien auttaa herättämään aivojen toimintaa.
  • Rasvaisia ​​ruokia, koska ne vievät enemmän aikaa sulatella ja häiritä unen aikana.

2. Mitä minun pitäisi juoda nukkumaan paremmin yöllä?

Sen lisäksi myös luonnon elintarvikkeet hyvä nukkua, saatat myös juotavaa teidän ruokavalio auttaa nukkumaan paremmin. Jotkut vaihtoehdot ovat lämmintä maitoa, kamomilla teetä, kofeiiniton vihreä tee, manteli maitoa tai mallasmaidon.

3. Kun on paras aika kuluttaa elintarvikkeita saamaan mahdollisimman suuren hyödyn Aid Sleep?

Jotta saataisiin mahdollisimman paljon hyötyä elintarvikkeiden, jotka voivat auttaa asiakkuutta parempi nukkua, sinun täytyy kuluttaa nämä ruoat vähintään 2-3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tämä johtuu siitä, että ruoka vie aikaa saada sulavaa, ja mahdolliset undigested ruokaa voi aiheuttaa ruoansulatuskanavan ongelmia tai happo refluksi, joka voi viulu unen.

Kaikki rakastavat nukkua, mutta jos sinulla on vaikeuksia saada laadukkaita nukkua yöllä, se voi tehdä tuhojaan terveydelle liikaa. Voit sisällyttää kaikki meidän ehdotetuista vaihtoehdoista hakemaan hyvän unen ja tuntuu terve ja onnellinen.