Haluatko lopettaa tupakoinnin? Kokeile näitä terveellisiä vaihtoehtoja

Tupakointi, meille on kerrottu kerta toisensa jälkeen, on terveydelle haitallinen. Toki, se antaa sinulle muutaman minuutin Bliss, koska se on erinomainen stressinpoistaja, mutta negatiivinen vaikutus, joka tulee yhdessä se on paljon pahempi kuin sen hyödyt. Kukin savuke poltat asettaa sinut riski sairastua syöpään, sydän vaivoja, ja huonoa elämänlaatua.

Terveet ja Natural Korvaa Tupakointi

Jos luet tämän artikkelin, mahdollisuudet ovat, että olet harkinnut tai suunnittelet ojitusten tämä paha tapa. Tietoa joistakin terve ja luonnollinen korvaavia voittamaan tämän riippuvuuden.

1. Pidä itsesi Varattu

Oletko nikotiini addikti? Niin mahdollisuudet ovat, että saatat kokea vieroitusoireita. Tämä voi olla haastavaa, koska useimmat oireet kokeneet ovat levottomuus, ahdistuneisuus, ärsytystä, väsymystä, unihäiriöitä, ja mielialan muutoksia. Voidakseen käsitellä tätä, sinun pitää itse varattu. Ottaa uuden kurssin tai liittyä yhteisöön. Näin voit pitää mielen kiireinen.

2. Varmista et eristää itseäsi

Suurimman osan ajasta tupakointi on sosiaalista toimintaa. Ihmiset ottavat savu taukoja välillä pitkiä työaikoja tai aikana kokoontuminen. Jos olet päättänyt lopettaa tupakoinnin, on mahdollista, että voit leikata itsesi tavallisesta tupakoitsija ystäviä. Ketju tupakoitsijat saattavat olla mielialan muutoksia tässä vaiheessa mikä edelleen kiihdyttää tarvetta eristää itse.

Mutta sinun täytyy välttää tekemästä tätä. Tupakoinnin lopettaminen ei ole rangaistusta. Sinun ei tarvitse käsitellä tätä yksin. Keskustele lähellä ja rakkaat, kerro heille oman päätöksensä. Kerro tupakoitsija ystäväsi tästä vaiheesta toiseen suuntaan, jotta he ymmärtävät rajoja.

3. Mieti eduista ei tupakointia

Cravings voi olla vaikeaa, kun keskitytään siihen, miten paljon sinun on todella savua. Sen sijaan, katso toiseen suuntaan. Ajattele, kuinka et tappaminen keuhkot, ja lopulta itse. Sydämesi on nyt paljon terveellisempää kuin silloin, kun jatkuvasti tupakoinnin. Jopa tekstuuri iho ja hiukset vain paranee, kun lopettaa tupakoinnin. Edut tupakoinnin tiettynä päivänä punnitsee painavampi kuin haittoja tupakoinnin, joille niitä ei ole.

4. Ota uuden harrastuksen

Aloittaessaan uusia harrastuksia voi olla myönteinen vaikutus elämääsi. Sen avulla voit kasvattaa ja parantaa tuottavuutta. Se voi myös antaa sinulle luottamuksen ja parantaa taito asettaa. Vievät uusi harrastus kuin lukea hyvää kirjaa tai maalaus. On paljon vaihtoehtoja, joista voit valita.

5. osuma kuntosalilla

Harjoittelu on hyvä kehosi sekä mielesi, se on myös yksi parhaista vaihtoehdoista tupakoinnin lämpöjännityksen. Rekisteröityä lähimmän kuntosali ja työ tiesi hyvän terveyden. Kun poltat, aivot releases hyvänolon hormoneja. Kun lopetat tupakoinnin, menet tunnetta peruuttaminen lähinnä siksi hyväntuulinen hormoneja ei tuoteta. Liikunta todella auttaa vapauttamaan hyväntuulinen hormoneja, ja siksi tuntuu hyvältä kun hyvä harjoituksen.

6. kääntää itse Kun Cravings Hit

Sinun on pakko olla mielihaluja. Tämä on olennainen osa luopuvat riippuvuus. Mutta kun tuntuu nämä mielihalut ovat hiipivä teitä, yrittää kääntää itse jotain muuta. Nouse ylös ja kävellä, soittaa kaverille, tai yksinkertaisesti valita kirjan, jonka voit lukea. Yritä tunnustaa mielihaluja.

7. Akupunktio

Akupunktio on ikivanha hoito, johon ohut neuloja, jotka työnnetään kehoon. Akupunktio hoito on hyödyllinen useita ongelmia, ja tupakointi on yksi niistä. Vaikka tämä ei toimi kaikille, se tekee muutaman – tuomaristo on edelleen rikki, onko tämä on tehokas hoito vai ei.

8. Valita sähköisen savukkeiden tai yrttisavukkeita

Elektroninen tai sähköinen savukkeet ovat akkukäyttöinen laitteita, jotka ovat vähemmän haitallisia vaihtoehto perinteisille savukkeita. Yrttisavukkeita ovat enemmän orgaanista emästä, joka on jälleen vähemmän haitallinen vaihtoehto perinteisille savukkeita. Nämä savukkeet sisältävät vaihtoehtoisia tupakoinnin yrttejä, joilla on vähän tai ei lainkaan nikotiinia sisältöä. Voit valita tämän sijaan tavallisesta mutta sinun täytyy tietää, että vaikka nämä ovat vähemmän haitallisia verrattuna, ne ovat edelleen haitaksi terveydelle. Tavoitteena on täysin lopettaa tämä huono tapa eikä valita kahdesta pahasta pienempi.

9. Hemmottelua

Hanki itsellesi hieronnan tai ostaa suklaarasia. Jos olet onnistuneesti luopuneet tupakointi, niin olet ansainnut itse etuoikeus antaa itsellesi kannustimia. Tämä edelleen motivoi sinua kiinni oman päätöksensä jättää taakse askin.

10. Asenna Savukkeet veteen tai porkkanoita

Joillekin tupakoitsijoita, yksi ongelma he kohtaavat, kun he luopuvat tupakointi on halu tehdä jotain huulillaan. Siemaillen vesi on loistava korvaaja tupakoinnin. Vesi on vain positiivisia, toisin kuin tupakointi. Jos tämä ei toimi, leikkaa joitakin porkkanoita ja kuluttaa sitä milloin tuntuu halu sytyttää savukkeen.