Hälsosamma mellanmål som du bör ha i ditt kontor bord

En av de viktigaste delarna av att leva ett hälsosamt och rikt liv är att äta hälsosamt. När du äter hälsosamt, rekommenderas det att du har tre stora måltider per dag samt två mindre snacks. Vikten av att äta fem gånger om dagen kan inte underskattas, eftersom det drastiskt förbättrar din ämnesomsättning som hjälper kroppen att få och behålla energi, bränna ohälsosamt fett och förbättra hjärthälsa. Den svåraste delen av de fem-måltid diet är att hitta ett hälsosamt sätt att mellanmål. För att göra detta, är det viktigt att du konsultera din läkare och en dietist för att se vad du behöver speciellt för din kropp.

Friska Office snacks som du kommer säkert att älska

När du kommer upp med tilltugg för din diet, är det viktigt att komma ihåg att du inte alltid kan vara hemma eller har tillgång till det mest hälsosamma snacks. Det är därför de flesta människor som arbetar mellanmål på ett mycket ohälsosamt sätt. Det finns dock en lösning för dem som behöver friska kontor mellanmål idéer bidra till att förbättra deras hälsa. Här finns tjugo hälsosamma mellanmål som du kan hålla med dig hela tiden på kontoret lådor.

1. mandel

Anses vara den bästa hälsosamma kväll tilltugg i regeringsställning, mandlar är fulla av hälsosamma fleromättade fetter, mineraler som kalcium, järn och magnesium och vitamin B6. Detta är den perfekta mellanmål för att hålla din energi upp medan dagen slingrar sig ner, eftersom det är låg i kalorier och hjälper till att absorbera kolesterol också. Att äta en handfull mandlar med cirka 15:00 kommer att du har energi och näringsbalansen mot svansen slutet av din arbetsdag samtidigt bekämpa vissa hygienkrav som anemi.

2. Pistaschmandlar

En salt glädje, är detta mitt östra mutter anses vara en av de mest hälsosamma snacks finns i världen idag. Det är rik på kalium, är en stor källa till fiber och kan också ge dig den nödvändiga salt kroppen behöver för att hålla sig frisk. Det är också en stor källa till hälsosamma fetter. Var noga med att inte äta alltför många pistagenötter dock, eftersom de kan påverka ditt blodtryck negativt på grund av en överdos av natrium. Helst kan du äta 5-12 pistagenötter varje kväll för att balansera din kost utan att lägga för många kalorier.

3. Torkade solrosfrön

Torkade solrosfrön är en stor och näringsrika mellanmål att ha någon punkt av dagen. De är rika på järn och magnesium, har små mängder av kalcium och är en stor källa till vitamin B-6. De innehåller även kalium. Den bästa delen om torkade solrosfrön är att de inte förstöra mycket snabbt så att du kan lagra dem på kontoret lådor för dagar eller till och med ett par veckor.

4. bananer

Mycket få snacks är friska i slutet av dagen som en banan, det är en stor källa till fiber och är rik på kalium. Den bästa delen av en banan är att det hjälper till att hålla din tarmkanalen frisk också. Dessutom, bananer är en bra källa till vitaminer B-6 och C, av vilka den senare håller influensa i schack.

5. russin

Russin är inte bara välsmakande, men är också bra för kroppen. De är så bra för dig i själva verket att läkare rekommenderar gravida kvinnor äter dem för att hjälpa dem att hålla sina energinivåer upp och bekämpa anemi. Russin fyller också upp ganska snabbt och samtidigt hålla din kalori räkna ganska låg. Kom ihåg att inte äta mer än en handfull av dem men eftersom de är rika på glukos.

6. Avokado

Avokado är i vissa kulturer anses heliga på grund av deras enorma fördelar. De är rika på fibrer, låg i kalorier. Theyre också en stor källa till vitamin B-6 och C, kalium och innehåller små mängder av järn, magnesium, kalcium och vitamin A. Avokado är också en bra källa till hälsosamma fetter som absorberar kolesterol som hjälper cardiac hälsa.

7. jordnötssmör på Crackers

Ett bra mellanmål för nästan när som helst på dagen, kan jordnötssmör sprids på kex erbjuda dig en hel del energi i den andra halvan av din arbetsdag att fokusera. Beroende på crackers du använder, kaloriförbrukningen förändringar. Jordnötssmör är rik på kalium, fiber, hälsosamma fetter, järn, magnesium och vitamin B-6. Det har också spårmängder av kalcium och är en mycket bra källa till protein.

8. Söta potatischips

Sötpotatis är otroligt läckra som chips, särskilt om theyre bakat. Theyre också oerhört hälsosamt. De är en bra källa till protein, hälsosamma fetter, vitamin A och B-6, kalium och har små mängder av C-vitamin, järn och magnesium.

9. Torkad Tång

Rik på K-vitamin och B, zink och järn, är torkade alger en av de goda hälso snacks du kan ha på kontoret. De inte förstöra enkelt är härlig och är packade med hälsosamma antioxidanter för din hud. Försiktiga med hur mycket du äter dock; en överdos kan skada din sköldkörtel fungerar eftersom det innehåller jod.

10. Havre Bars

Bakning havregryn i barer är ett bra sätt att ha ett mellanmål rik på komplexa hälsosamma kolhydrater, fetter och andra mineraler. Lägg till några pålägg till det som torkad frukt och honung och detta snack blir en omedelbar super mat som varje diet kräver. Det bästa är att det fyller upp dig och håller dig full under lång tid, absorberar det också dåligt kolesterol och håller ditt hjärta friskt.

11. Mörk choklad

En fläkt favorit, är mörk choklad ett globalt fenomen. Det är bra för hjärthälsa, har blodrenings egenskaper och är mycket lågt på kalorier och socker. Se till att du har begränsade delar av detta men eftersom det också kan orsaka halsbränna och GERD. Det viktigaste att notera är att den mörkare choklad desto bättre är det för hjärtat, helst bör du förbrukar 75% mörk choklad för att hålla energinivån uppe samtidigt balansera din kost.

12. Morötter

Morötter är rika på vitamin K, betakaroten, kalium och fibrer. De innehåller också en hel del antioxidanter som hjälper huden och syn. Theyre känd som en av de bästa källorna till vitamin A i världen och anses också vara en av de bästa rotfrukter för kroppen. Att hålla morötter på kontoret låda för mellanmål kommer att säkerställa att du är energisk hela dagen på begränsade kaloridieter.

13. äpplen

De säger ett äpple om dagen håller doktorn borta är väldigt sant. Äpplen är några av de mest hälsosamma frukter i världen; de innehåller stora mängder av kalium, är låga på enkla kolhydrater och rik på kostfiber. Theyre också en bra källa till C-vitamin som håller influensa och förkylning i schack.

14. Tamarind Klistra in på råg

Rågbröd är extremt hälsosamt på grund av antalet friska korn den innehåller, och när det är toppad med tamarind pasta i stället för sylt, du får en kulinarisk mästerverk packad med näringsvärde för ett mellanmål. Tamarind reglerar blodtrycket, stöder matsmältningskanalen med pre och probiotika, förbättrar njurfunktionen och har antibiotiska egenskaper som bekämpar infektioner.

15. Red Rädisa Chips

Dessa delikatesser är lätta att göra – helt enkelt skära röda rädisor i tunna ringar, baka och krydda med honung. De är bra för ett kontor mellanmål och är packade med näringsämnen som järn, kalium, zink, koppar, magnesium, mangan och fiber. Theyre också en bra källa till antioxidanter och vitaminer E, B-6, A och K.

16. oliver

Oliver är ett bra mellanmål för den kommande veckan på jobbet eftersom de är packade med hälsosamma antioxidanter. Oliver är också kända för att hjälpa hjärthälsa, förebygga cancer, förbättra benhälsa och hjälpa mag-tarmkanalen. Ät bara en handfull men som alltför många oliver kan orsaka problem med matsmältningen.

17. gurka

Ett måste mellanmål på kontoret, gurka är inte bara en stor källa till näring, men också att hålla dig hydrerad under hela dagen. Att ha en gurka på kvällen kan gynna din kropp oerhört. Theyre packad med fiber och har blod socker balanserande egenskaper. De innehåller också stora mängder av vitaminer och mineraler.

18. Kale Chips

Bakad grönkål lämnar fungera som chips som varar mycket lång och kan konsumeras dagligen på kontoret. De är välsmakande och även innehåller stora mängder viktiga mineraler såsom fiber och järn. Theyre en bra källa till vitamin K och C.

19. valnötter

Valnötter göra perfekt kväll mellanmål efter en tuff dag på jobbet. De är rika på antioxidanter, omega 3-fettsyror, prebiotika och probiotika. De hjälper också behålla hjärthälsa och minska inflammation.

20. Katrinplommon

Var det torkade eller färska, katrinplommon är idealiska som kontors snacks. De hjälper kroppen att upprätthålla tarmhälsa och god matsmältning. De hjälper också bekämpa förstoppning och är rik på kalium, olika vitaminer och järn. Katrinplommon också stöd i balansering av blodtryck och blodsocker, och bidra till att minska kolesterolnivåer.

Friska småätande kan bidra till att förbättra din hälsa, men det rekommenderas att dina mellanmål vara en del av en övergripande diet som övervakas av en nutritionist och stöds av regelbunden motion. Inkludera tillräckligt med sömn så att du får mest nytta från dessa snacks. Konsultera en läkare innan du påbörjar någon diet.