Hals revner: er det sikkert, eller skal vi bekymre sig om det?

Mange af os kan lide at knække vores samlinger og hals revnedannelse er også en af ​​dem. Hvor nogle af os kan gøre dette til at føle sig afslappede andre kan gøre det ud af ren og skær vane. Uanset være årsagen, er det afgørende at vide, om en kort eufori, som du oplever ved krakning nakken er det værd eller er der nogen tilknyttede risici, som du bør være opmærksom på. Hold læse denne post og lære mere om halsen revner, og om denne praksis er sikkert for dig eller ej?

Hvad er Neck Cracking og hvad gør det knitrende lyd?

Den popping eller nakke er revnet gode resultater, når du laver hurtige bevægelser i nakken, der løsner ledbånd og led af din hals. Halsen krakning svarer til krakning af fingre, tæer, knoer eller andre dele af kroppen. Her er nogle grunde, der gør det knitrende lyd i nakken:

1. På grund af bevægelsen

Når fibrene er knyttet til muskler og knogler, kendt som ledbånd og sener, let bevæge sig fra deres plads og derefter vende tilbage til deres oprindelige position, resulterer det i en smæld. Lyden forekommer også, når leddene bevægelse forårsager trykken i ledbånd.

2. På grund af arthritis

Når denne knogle lidelse opstår, det påvirker velfungerende leddene. Den problemfri mobilitet af brusk bliver kompromitteret, og den fælles overfladen bliver også mere ru, hvilket fører til knitrende lyd.

3. På grund af gas Flygter fra Samlinger

Der er en væske, der findes i vores led og knogler, der hjælper deres jævn bevægelse. Denne væske består af oxygen, carbondioxid og nitrogen. Vores Halsen består af facetled, der omfatter kapsler omkring dem. Disse kapsler fyldes med gas og enhver bevægelse i disse parrede samlinger resulterer i at undslippe af gasbobler, der forårsager den knitrende lyd.

Er der nogen Fordele ved Cracking Neck?

Nå, den mest almindelige fordel, at man kører fra halsen revner er til at lindre smerter. Her er nogle andre hals en fremragende fordele:

  • Det hjælper med at reducere lændesmerter
  • Det hjælper med at gøre med en migræne
  • Det hjælper med at sænke nakkesmerter

Hvis du vælger hals snapping at få nødhjælp fra nogen af ​​de ovennævnte lidelser, foreslås det, at du får hjælp fra en professionel kiropraktor.

Er det risikabelt at knække nakken?

Mange kiropraktorer bruger halshvirvelsøjlen manipulation eller hvad vi almindeligvis kalder hals revner teknik, til at yde nødhjælp fra forskellige former for smerter. Men der er nogle tilknyttede risici, der er forbundet med halsen revner, som du bør være opmærksom på:

1. Det kan resultere i blodpropper

Sommetider hals revner kan føre til brud af blodkar i halsen. Dette kan forårsage blodpropper i nakken. Denne tilstand kan blive fatal, da det kan hæmme ilttilførslen til hjernen.

2. Det kan forårsage Stoke

Spekulerer hvordan halsen er revnet og slagtilfælde er tilsluttet, godt, der er en sammenhæng. Dette kan ske, når den arterie, der fører blod til hjernen bliver bristede. Denne bristning kan forårsage et slagtilfælde. De mennesker, der er mere end 60 år er mere tilbøjelige til det.

3. Det kan forårsage manglende mobilitet

Når du knække nakken, er der risiko for skader på bindevæv i din rygsøjle. Med regelmæssig udøvelse af halsen revner der kan reduceres mobilitet i leddene, og dermed kan det føre til sygdomme som leddegigt.

4. Det kan forårsage slidgigt

Når hals revnedannelse praktiseres det øger trykket i nakken leddene. Når dette er gjort til en mere længere periode eller på regelmæssig basis, kan det føre til ustabilitet i nakkemusklerne og led. Dette fører til en svækkelse af dine knogler og muskler og resulterer i slidgigt.

Disse er nogle lidelser, der kan blive udløst på grund af den praksis, hals revnedannelse.

Hvornår skal søge efter kiropraktik pleje?

Folk, der praktiserer hals revner på en regelmæssig basis, og føler ingen smerte eller ubehag kan ikke være forpligtet til at besøge deres kiropraktor for enhver hals revner behandling. Men hvis du oplever smerte eller ubehag i at gøre det samme, så skal du overveje halsen er revnet ved en kiropraktor. En professionel og uddannet kiropraktor vil hjælpe med at tilpasse dine led og kan hjælpe dig med at yde nødhjælp fra din smerte. Her er nogle forhold, der kan indikere dig til at søge kiropraktik pleje:

  • Hvis kroniske smerter i nakken opleves, der ikke synes at stilne af, eller gå væk med tiden
  • Hvis nogen form for hævelse er til stede på nakken, der kan resultere grund af skade, infektion eller væskeansamlinger
  • Hvis du oplever et problem i at flytte din nakke leddene, som kan være på grund af alderdom eller sundhedsmæssige betingelser såsom slidgigt

5 sikre måder at knække nakken

Alder er en af ​​de mest kritiske faktorer, når de risici, der er forbundet med halsen revner. Det betyder, hvis du er ung eller dine muskler og led er i god form, er det mindre sandsynligt for dig at opretholde enhver skade eller skade ved at gøre hals cracking motion. Men for at være sikker på, at du gør det rigtigt, og uden at skade dig selv, skal vi diskutere nogle effektive og mere sikre måder at knække halsen:

1. Lederen Tilting Method

Stå lige eller sidde oprejst og holde din hals lige. Nu, uden ludende, tilt dit hoved til den ene side og blive der i et par sekunder. Kom tilbage til centrum og gå på den anden side. Hvis du ikke kan høre din hals revne i første farten, kan du gentage vippe hovedet på modsætninger sider i et par gange. Hvis din hals stadig ikke knække, kan du prøve at trykke ned på den modsatte side, hvor dit hoved er hælder på.

2. Foam Roller Teknik

Denne teknik kræver en skumgummirulle. Læg dig ned på jorden med ryggen solidt rører gulvet og dine arme hvilende på siderne. Placer skum rulle under nakken. Nu forsigtigt hæve din ryg og glutes fra jorden og begynder at rulle nakken på skummet. Flyt frem og tilbage med valsen under nakken. For at give ekstra støtte til nakken, kan du placere dine hænder under dit hoved mens du flytter på rullen. Du kan overføre denne rulle ned til nederste del af ryggen også. Hold dig afslappet og holde rullende nakken på skummet, indtil du hører en poppende lyd i nakken.

3. Chefen Lift

Stå oprejst og guffe din ryg i imidlertid afstå fra tucking det for hårdt. Ved at rulle dit hoved, langsomt rotere hovedet mod højre, hvis du føler smerte på din venstre side eller vende sig mod den venstre side, hvis du oplever smerter i højre side. Hold dreje hovedet i cirkulære bevægelser, men glem ikke at målrette de områder, som gør ondt mest. Du vil høre en knitrende lyd, som du gør det. Anytime mens du gør denne øvelse, hvis du oplever nogen smerte eller ubehag, skal du stoppe med det samme.

4. knytnæve og Cup Method

Sid eller stå i en oprejst position. Hold din hals lige. Lav en knytnæve med venstre hånd og placere den på den venstre side af hagen. Nu forsigtigt lægge pres fra din næve til højre side. Gør det samme med venstre hånd. Alternativt kan du bruge din hånd til kop dit ansigt på den ene side og derefter ved at lægge pres på den modsatte side. Afstå fra at lægge for meget pres. Du kan høre en knitrende lyd, som gør disse trin.

5. Cup og nå Way

Dette er en af ​​de udbredte metoder til hals revner. Men sørg for, når du knække halsen udnytte denne teknik, dine nakkemuskler er strakt og løsnet op. Lav en kop fra din hule hånd og placere i den ene side af ansigtet, så hagen er placeret i den hule, og dine fingre er på dine kinder. Nu tager den anden side fra bagsiden af ​​din hals og få fat i dit hoved fast med det. Nu flytter begge dine hænder, lægge pres fra begge ender. Sørg for, at tillade fast, men blid pres fra begge dine hænder. Hold gøre dette indtil du hører en knækkende lyd. Det samme kan gøres for at frigøre trykket fra den anden side.

Enhver af de ovennævnte metoder er en fantastisk måde at lindre smerte og pres fra din hals. Men det rådes til at udvise fuld diskretion i at gøre det, og sørg for at du ikke går overbord, mens du gør disse øvelser.

Hals cracking er en fantastisk måde at frigive pres fra leddene og også i at gøre du føler dig godt. Du skal dog sørge for, at du følger den rigtige måde at gøre det, og også sikre, at du ikke følger denne praksis på en regelmæssig basis. Lær den rigtige måde at gøre denne teknik fra din læge eller kiropraktor for at undgå unødvendige risici.