Grundene til, at drikkevand efter at vågne op er god

I Japan er det almindelig praksis at drikke to hele glas vand, når man vågner. Det siges at have evnen til fuldt ud at helbrede en række sygdomme, herunder kræft, samt give en lang række andre fordele. Og jeg tror, ​​de kan være på til noget. Som en nation, Japan har det overordnede størst levetid, i øjeblikket vært for mere end 50.000 centenarians eller 100 + årige. Uanset om det er vandet praksis eller noget i te de drikker, kan vi lære et par tricks fra japanerne. Så uanset om denne praksis vil redde dit liv da de mener, her et kig på mange af de andre påviste fordele ved at drikke to hele glas vand, når man vågner.

Det genfugter din dehydreret krop

Når du vågner op efter en lang søvn, din krop er naturligt dehydreret. Ligegyldigt hvor meget vand du drak dagen før, har du brugt dine butikker, og det er tid til at fylde tanken. Den første ting drikkevand efter at vågne op vil gøre, er at give dine celler med meget vigtige og livgivende vand. Sammenlign dette med normen; drikke en 16 ounce kop kaffe, som yderligere vil dehydrere din allerede tørstig krop. Tage del i denne umiddelbare rehydrering vil få store mærkbare fordele, herunder:

  • Feeling mere udhvilet
  • Har mere naturlig energi i hele morgenen
  • At være sundere og gladere

Skyller ud toksiner

Efter nærende dine celler, drikkevand efter at vågne op, vil skylle uønskede giftstoffer ud af kroppen. Mens du sover din krop reparerer sig selv, fylder energi og saldi hormoner. Resultatet er toksiner og andre affaldsmaterialer bliver frigivet og venter på at blive skyllet ud. Efter at rydde din krop af disse toksiner, vil du føle stor og være i stand til at optage flere næringsstoffer fra en velafbalanceret morgenmad. Dette fører også til at rydde huden og bedre generelle velbefindende.

Fires dit stofskifte

Drikkevand er en afgørende taktik, når det kommer til vægttab. Men drikkevand efter at vågne op er den mest optimale måde at gøre det. Tænk på drikkevand efter at vågne op som vækkeur til dit stofskifte. Her til morgen vand spark starter dit stofskifte og har vist sig at øge din kalorieindhold brænding potentiale i løbet af dagen.

Ikke kun det, men vand faktisk fylder dig op og bremser din appetit, så du kan gøre smartere valg til din morgenmad. Disse smarte valg tendens til at rulle over til smartere valg i løbet af dagen. Hvis du ved noget om sund kost, så ved du, at dette momentum er så kraftfuld. Der er ingen bedre måde at starte at momentum end med et højt glas lækker vand.

Brændstof din hjerne

Her er en sjov kendsgerning; din hjerne er 75% vand. Hvis du har drukket nok af det, vil du vide, at uden vand din hjerne kommer ikke til at fungere på sit optimale niveau. En morgen glas vand vil forlade dig følelsen skarp og klar i løbet af dagen, hvilket giver dig en kant over alle de dehydrerede zombier du vil støde på.

Holder dig regelmæssig og lindrer forstoppelse

Den vigtigste årsag til forstoppelse er dehydrering. Drikkevand når du vågner op, vil ikke kun kurere dehydrering, men det vil hjælpe med at lindre forstoppelse, hjælper til at holde dig regelmæssig og fremme en formiddag afføring. Dette er en fantastisk måde at starte dagen.

Forhindrer og helbreder sygdomme

Som anført ovenfor i Japan det menes, at drikkevandet på denne måde kan helbrede selv de hårdeste sygdomme over tid. Jeg er ikke en videnskabsmand eller en læge, men hvad jeg ved er, at gøre dette vil helt sikkert hjælpe med at helbrede sygdom og kan helt sikkert hjælpe med at forhindre dem, selvom effekterne er subtil.

Noget, der er så sundt og godt for dig, hvis du ikke udfører mirakler, kommer til at have en positiv indvirkning på dit helbred. En af mine største overbevisning er at kontrollere, hvad du kan, og ikke bekymre sig om resten. Noget som at drikke et glas vand, når du vågner op er helt sikkert under din kontrol, så hvorfor ikke gøre det.

Det er helt forfriskende

Sidst men bestemt ikke mindst, den syvende grund bør du tage del i praksis af drikkevand efter at vågne op er på grund af, hvor godt og opdateres det vil gøre dig til at føle. Der er virkelig ikke noget mere forfriskende end at vågne op, tør mund, og nyder livet reneste stof. Det revitaliserer mig, og jeg føler skarpt og ren bagefter.

Så hvor meget vand skal jeg drikke?

Hvis dette lyder som noget, du er i så stor. Men hvor meget vand bør du drikke til at høste fordelene? Beløbet varierer rundt omkring på nettet. I den japanske helbredende protokol, bemærkes det, at du bør drikke 4 160 ml glas vand, når man vågner. Dette svarer til 20 oz. af vand. For at give dig en god idé, som er 1/3 af en 2 liters cola eller 2,5 kopper vand. Dette er en temmelig anstændig mængde vand, så starte småt, hvis du ønsker.

Varm eller kold? Ked af at sige det, men varm. Fortrinsvis legemstemperatur! Jeg ved, at dette ikke altid er muligt at drikke to 98 graders glas vand, når du vågner op, så vælger stuetemperatur. Coldwater skal opvarmes til kerne temp af kroppen, expending energi. Varmt vand giver din krop til at opretholde homøostase, optimalt rødmen ud toksiner og påfyldning cellerne. En god måde at tænke på det er at hælde koldt vand over en varm bil motor, men måske lidt mindre ekstreme.

Du bør vente mindst 15 minutter efter at have drukket dit vand til at spise. Den optimale længde i japansk kultur er at vente 45 minutter, indtil spiser. Den nøjagtige protokol af den japanske vand kur er som følger:

  • Som du vågner op om morgenen før børste tænder, drikke 4 x 160 ml glas vand
  • Børst og rens munden, men ikke spise eller drikke noget i 45 minutter
  • Efter 45 minutter kan du spise og drikke som normalt
  • Efter 15 minutter af morgenmad, frokost og middag ikke spise eller drikke noget i 2 timer.
  • De, der er gamle eller syge og ikke er i stand til at drikke 4 glas vand i starten kan begynde ved at tage lidt vand og gradvist øge det til 4 glas om dagen.