Gluten Ingrediente gratuite pentru dvs. tip de sânge

Multe produse fără gluten nu sunt bine digerate. Gumele și lianți în bunuri coapte pot provoca crampe, balonare, gaze sau constipație.

Gluten de coacere și tipul dvs. de sânge

Multe gluten produse gratuite conțin gume și lianți care mimează acțiunea gluten și rareori se potrivi cu oricare dintre tipurile de sânge. guma guar, guma tragacant, guma arabică și chiar gumă xantan deranjat, de asemenea, digestia amidonului și carbohidrați, atunci când consumate în cantități mari, în mod regulat. De fapt, orice liant inclusiv sago, tapioca sau făină de cartofi, care nu se potrivește cu tipul de sânge poate provoca, de asemenea, crampe, arsuri la stomac, vânt și un sentiment greu în piept sau abdomen.

Potrivit doctorului Peter D’Adamo, expert în acest tip de sânge mănâncă, acest lucru se datorează faptului că agenții de legare conțin elemente perturbatoare pentru tipul nostru de sânge. Conform cercetărilor sale intensive, acestea pot inhiba absorbția de nutrienți, sau chiar aglutineze sânge, în unele cazuri. Ele afectează în mod negativ sistemul imunitar și interferează cu digestia, absorbția nutrienților și metabolismul în general. Acest lucru este aproape la fel de rău ca mananca gluten, în primul rând!

De asemenea, asigurați-vă că pâinea și prăjituri înlocuitorii făină funcție de tipul de sânge. Dacă nu, este posibil să simți disconfort digestiv, a ridicat nivelul de histamină sau semne de intoleranță, cum ar fi digestia slabă, creșterea în greutate, slăbit imunitatea și așa mai departe. Acesta este motivul pentru care am deschis un canal specializat pentru a vă ghida: Lumea fără gluten; pentru tipul de sânge.

Linii directoare pentru gluten de copt gratuit cele mai potrivite pentru toate tipurile de sânge: cereale și legume uscate

Cerealele și Leguminoase pentru toate tipurile de sânge

Meiul cereale și făină, quinoa și cereale și făină, mazare verde și galben și făina lor, orez (toate formele cu excepția orezului sălbatic), tărâțe de orez, făină de orez. Toate fasole albă: fasole Cannellini, Fasole, unt.

Cereale și leguminoase uscate: limitat de adecvare

Amarant nu pentru B1 (secretor). Este foarte hrănitoare și poate fi măcinat într-o făină. Hrișcă (soba) nu pentru B, AB, O2 (non-secretor). Pentru a face un aluat foșnet, făină de hrișcă sau uruiala sunt înmuiate în apă timp de 2-3 zile la soare pentru a promova creșterea drojdiei naturale. fasole neagră cu ochi (vaca mazăre) cele mai bune pentru O și A. în Africa de Sud se numesc swartbekkies. Ele sunt un substitut excelent pentru boabele de fasole picățele folosite în preparate mexicane și africane.

Porumb / porumb, porumb dulce, popcorn și produse uscate numai pentru A1 (secretor). Cu toate că porumbul este fără gluten, mulți oameni nu-l tolerează, mai ales în cantități mari, frecvente în mod regulat. Este potrivit doar ca un aliment de bază pentru A-secretori, dar pot fi în continuare OMG contaminate. (Știulete ciudat de porumb dulce organice sau o lingura de popcorn nu este o infracțiune gravă pentru celelalte tipuri de sânge Nici unul nu este o felie wee de mămăligă acum și apoi..) Adzuki (roșu mic) fasole și rinichi fasole neagra: nu pentru B , AB. Fava nu fasole pentru AB2 și O2 (non-secretori) lectine incompatibile care le conțin pot provoca probleme grave pentru alte tipuri de sânge care le consumă regulat.

Năut sau făină chana (garbanzo fasole) numai pentru O1 (secretori). Acest lucru înseamnă că, hummus nu este potrivit pentru orice alt tip de sânge. Puteți face hummus sau un dal modificat din alte impulsuri fierte, în special din făină de mazăre galben sau mazare. Chiar și o cutie de rinichi sau de fasole cannellini face un mare hummus. Picățele fasole, fasole bleumarin numai pentru A2 (non-secretor) și B. Pentru alte tipuri de sânge pot perturba tiroidei, imunitate și cauzează creșterea în greutate și indigestie. Lintea, nu fasole pinto pentru B, O1 (secretor).

varza Linte par a fi potrivite pentru toate tipurile de sânge din cauza schimbărilor care au loc. Ele sunt apoi mai mult ca o leguma verde, mai mic în amidon și lectine. Dhal și poppadums sunt fabricate din linte. Utilizați făină și impulsuri alternative pentru a se potrivi cu tipul de sânge. Lima de fasole numai pentru B, O. mung numai pentru A, O. germinate de fasole mung poate fi OK, dar cel mai bine este de a testa toleranta.

Cele mai multe produse din soia: (. Non-secretori) tofu, lapte, nu tempeh pentru B, O2 Cu toate acestea, produsele din soia fermentate, cum ar fi miso și sosul de soia poate fi benefică, în unele cazuri. fasole Tamarind numai pentru B, AB. (O cantitate mică de aroma curry nu ar fi prea grave pentru orice tip de sânge, dar nu de 3 ori pe zi, în fiecare zi.) Sorg numai pentru A, B2 (non-secretori). Sorgul este un bun stand-by pentru cereale pentru micul dejun și de coacere și este la gluten. Acesta este un popular de cereale din Africa, în special pentru fabricarea berii. sorg fermentată este mai puțin perturbator pentru alte tipuri de sânge. (Nu mânca tulpinile verzi și cereale sau să le dea animalelor. Ele conțin cianuri și alte substanțe chimice mortale.)

Teff (injera) numai pentru O, A2 (non-secretori) Acest bob minuscul face un bun înlocuitor pentru grâu, fiind gluten. În Etiopia, o clătită de făină Teff fermentat numit injera este hrana lor de capse. Tapioca (manioc) manioc numai pentru A, B2 (non-secretor), O1 (secretor). Făina de tapioca fină face ca un liant bun pentru a înlocui gluten în cele mai multe retete de copt pentru aceste tipuri de sânge. În cazul în care manioc este crescut, acesta este un aliment de bază. Chiar și frunzele sunt fierte si consumate ca spanac. produse sago nu pentru AB. Pentru toate celelalte tipuri de sânge, făină de sago fină face ca un liant bun pentru a utiliza cu alte ingrediente de copt ca un înlocuitor pentru lianți pe bază de gumă, care nu sunt cu adevărat potrivite pentru orice tip de sânge.

Cerealele și nu Leguminoase pentru orice tip de sânge pe o dietă fără gluten

Toate produsele de grâu, orz, pâine eseniene, pâine Ezechiel, alac, secară, ovăz / tărâțe conține gluten, indiferent de a fi potrivite pentru tipul de sânge. Dacă nu tolera gluten, apoi evita-le prea. Soia produse de fasole, care includ membrana exterioara sunt riscante. Mai ales lapte de soia realizate dintr-un ansamblu de fasole soia. Citiți eticheta! Acest lucru se datorează faptului că învelișul exterior conține inhibitori ai tripsinei puternici care nu sunt inactivate în timpul prelucrării. Acest lucru poate duce la diviziunea celulară nerestricționat și replicare. În cazul în care există o posibilitate de cancer, aceasta este o veste proastă. Fasolea soia este estrogenic, favorizând replicarea celulară în primul rând. Același lucru se aplică produselor de soia prezente în produsele alimentare pentru animale de companie.

Alu Îmbunătățirea Agenți adecvați pentru toate tipurile de sânge

Ouă da beneficii gluten ca și pentru a îmbunătăți valoarea nutritivă. (* Nu pentru vegani). praf de copt (de sodă și acid citric), pectină de măr, drojdie, agar. Fermentarea hrișcă sau Teff pentru câteva zile îmbunătățește aluat utilizat pentru a face clatite. Orange, lamaie si grapefruit pith. Această tehnică unică, adaugă, de asemenea, mai multe fibre, pectina si substante nutritive benefice pentru produse de patiserie.

Aluat Îmbunătățirea agenți: Limited Adecvarea

făină de cartofi pentru AB, B1 (secretori). Acest amidon fin adaugă o textură elastică, cauciucată de coacere, astfel încât limita cantitatea 10ml per orez 250ml sau amestec de făină. Consumul de cantități mari de produse care conțin provoacă indigestie severă în unele dintre celelalte tipuri de sânge. (Sotul meu este sange de tip A-secretor și nu se poate digera deloc! Din fericire, el nu este de grâu sau de intoleranta la gluten.) Făină de tapioca pentru A, B2, O1 (secretor). Adăugați 10-15 ml de amidon fin per 250 ml de făină de orez sau făină mixtă. Dacă sunteți în imposibilitatea de a cumpăra făină, încercați să macinarea, dar rămâne prea pietroase. Puteți încerca înmuiere și gătit tapioca un jeleu. Utilizați o parte din acest amestec și cu partea lichidă a rețeta dumneavoastră pentru a obține-l neted și cremos.

Încercați aproximativ 30 ml jeleu pe faina 250ml. Făină de sago nu pentru AB. Adăugați 10-15 ml per 250 ml de făină de orez sau făină mixtă. Dacă nu puteți găsi amidonul fin, încercați să-l și gătit folosind jeleu, amestecat cu ingredientele umede. Încercați aproximativ 30 ml jeleu pe faina 250ml. Pregatite de cartofi dulci: nu pentru A. Fiert sau microundelor și apoi decojite, un cartof dulce poate fi pasate cu făină de orez mică și într-o formă de pateu pentru prăjire și coacere. Pregatite de cartofi dulci îmbunătățește, de asemenea, un amestec de tort dacă utilizați ouă.

Toate tipurile de sânge evita:

Gumă tragacantă, caragenan, gumă guar, gumă xantan și gumă arabică. (Dacă nu puteți evita sau social ciudat, un pic nu poate provoca disconfort prea mult, ci mai degrabă nu le includ în rețete.) Puteți consulta orientările mele privind grăsimi, uleiuri, lactate și zahăr pentru mai multe informații cu privire la ingredientele de copt. Odată ce știți ce tip de sânge este apoi întocmit o listă cu ceea ce aveți de gând să utilizați de acum încolo. Există o mulțime de liste de tip sânge disponibile pe internet, dar asigurați-vă că acestea includ liste pentru starea secretor. Unele dintre cele mai vechi nu. Amintiți-vă pentru a evita orice gluten de-a lungul drum.