Gluteeniton Ainekset veriryhmä

Monet gluteeniton tuotteita ei ole hyvin sulavaa. Kumit ja sideaineet leivonnaisissa voi aiheuttaa kramppeja, turvotus, kaasu tai ummetus.

Gluteeniton Leivonta ja veriryhmä

Monet gluteeniton tuotteet sisältävät kumit ja sitojia, matkivat gluteenin ja ne harvoin sopivaksi veren tyyppejä. Guarkumi, traganttikumi, arabikumi ja jopa ksantaanikumin järkytti myös ruoansulatusta tärkkelystä ja hiilihydraatteja kun kulutetaan suuria määriä säännöllisesti. Itse asiassa kaikki sideaine kuten sago, tapioka tai perunajauho, joka ei sovi veriryhmä voi myös aiheuttaa kouristuksia, tuuli, närästys ja raskas tunne rinnassa tai vatsan alueelle.

Mukaan tohtori Peter D’Adamo, asiantuntija veriryhmä syöminen, tämä johtuu siitä, että sidonta-aineet sisältävät häiritseviä elementtejä meidän veriryhmä. Mukaan hänen intensiivistä tutkimusta, ne voivat estää ravintoaineiden imeytymistä, tai jopa agglutinoi veren joissakin tapauksissa. Ne vaikuttavat haitallisesti immuunijärjestelmään ja häiritä ruoansulatusta, ravintoaineiden imeytymistä ja aineenvaihduntaa yleensä. Tämä on lähes yhtä huono kuin syöminen gluteeni ensiksi!

Varmista myös, että leipä ja kakku jauhoja tilalle sopivaksi veriryhmä. Jos ei, voit silti nauttia ruoansulatuskanavan häiriöt, kohonnut histamiinitasot tai merkkejä intoleranssia, kuten huono ruoansulatus, painonnousu, heikentynyt immuniteetti ja niin edelleen. Siksi olen avannut erikoistunut kanava opastaa: Maailma ilman gluteenia; teidän veriryhmä.

Suuntaviivat gluteeniton leivontaan soveltuu parhaiten kaikille verityyppi: Jyvät ja palkokasvit

Jyvät ja palkokasvit kaikille veriryhmien

Hirssijyvät ja jauhot, quinoa ja viljan ja jauhojen, vihreä ja keltainen herneitä ja niiden jauhoja, riisiä (kaikenlainen paitsi villiriisiä), riisi leseet, riisijauho. Kaikki valkoisia papuja: cannellini, pavut, voita pavut.

Jyvät ja palkokasvit: Limited Soveltuvuus

Amarantti ei B1 (erittäjä). Se on hyvin ravitsevaa ja voidaan jauhaa jauhoja. Tattari (Soba) ei B, AB, O2 (erittämättömän). Tekemiseksi humista taikina tattarijauho tai ryynit liotetaan vedessä 2-3 päivää auringossa kasvun edistämiseksi Luonnonhiivan. Black Eyed papu (härkäpavun) parhaiten O ja A. Etelä-Afrikassa niitä kutsutaan swartbekkies. Ne ovat erinomainen korvike pilkullinen kidneypapuja käytetään Meksikon ja Afrikkalainen ruokia.

Maissi / maissi, maissia, popcorn ja kuivatut tuotteet vain A1 (erittäjä). Vaikka maissi on gluteeniton, monet ihmiset eivät siedä sitä, erityisesti suurissa, usein määriä säännöllisesti. Se on vain sopiva ruokatavara A-erittävien, mutta voi silti olla GMO saastunut. (Pariton tähkä orgaanisten maissia tai kauha popcorn ei ole vakava rikos muiden veren tyyppejä. Kumpikaan on wee siivu polentaa silloin tällöin.) Adzuki (pieni punainen) papu ja musta munuaisten pavut: ei B , AB. Fava papu ei AB2 ja O2 (ei-erittävien) yhteensopimaton lektiinit niiden sisältämien voi aiheuttaa vakavia ongelmia muille veriryhmien jotka syövät niitä säännöllisesti.

Kikherne tai chana jauhoja (garbanzo papu) vain O1 (erittävät). Tämä tarkoittaa sitä, että hummus ei sovellu muuhun veriryhmä. Voit tehdä hummus tai modifioitu dhal pois muut kypsennetyt pulsseja, erityisesti keltaisesta hernejauho tai herneet. Vaikka tölkki munuais- tai cannellini pavut tekee suuren hummus. Pilkullinen tarhapapu, tummansininen papu vain A2 (erittämättömän) ja B. Muiden veriryhmien ne voivat häiritä kilpirauhasen, immuniteetti ja aiheuttaa painonnousua ja ruoansulatushäiriöt. Linssi, pintopapu ei B, O1 (erittäjäluovuttajalta).

Linssi ituja vaikuttavat sopivan kaikille verityyppi takia muutokset tapahtuvat. Ne ovat sitten enemmän kuin vihreä vihannes, alemmat tärkkelystä ja lektiinit. Dhal ja poppadums valmistetaan linssit. Käyttää vaihtoehtoisia jauhot ja palkokasvit sopivaksi veriryhmä. Lima papu vain B, O Mungopavun ainoastaan ​​A-, O. itäneet vihreät pavut voi olla OK, mutta se on parasta testata suvaitsevaisuutta.

Useimmat soija tuotteita: tofu, maito, tempeh ei B, O2 (ei-erittävien.) Kuitenkin, fermentoidut soijatuotteita, kuten miso ja soijakastike voi olla edullista joissakin tapauksissa. Tamarindin papu vain B, AB. (Pieni määrä makua curry olisi kovin vakava tahansa veriryhmä, mutta ei 3x päivässä, joka päivä.) Durra ainoastaan, B2 (ei erittävät). Durran on hyvä valmiudessa aamiaismurot ja leivontaan ja on gluteeniton. Se on suosittu Afrikkalainen viljan, erityisesti oluen panemiseksi. Käynyttä durran on sujuvammaksi muita veren tyyppejä. (Älä syö vihreää varret ja jyvät tai antaa ne eläimet. Ne sisältävät syanidia ja muita tappavia kemikaaleja.)

Teff (Injera) vain O, A2 (ei-erittävien) Tämä pieni viljan tekee hyvän korvaavan vehnä, on gluteeniton. Etiopiassa, pannukakku käynyttä Teff jauhot kutsutaan Injera on niiden peruselintarvike. Tapioka (kassava) maniokin ainoastaan ​​A, B2 (erittämättömän), O1 (erittäjä). Sakko tapiokajauho tekee hyvän sideaine tilalle gluteenia useimmissa leivonnassa reseptejä näiden veren tyyppejä. Missä maniokin on kasvanut, se on peruselintarvike. Vaikka lehdet keitetään ja syödään kuten pinaatti. Saagosta tuotteita ei AB. Kaikkien muiden verityyppi, hieno saagosta jauhoja tekee hyvän sideaine käyttää muiden leivontaan ainesosia korvaajana purukumia sideaineisiin, jotka eivät oikein sovellu tahansa veriryhmä.

Jyvät ja palkokasvit eikä mihinkään Verityyppi gluteenittomalla Diet

Kaikki viljatuotteita, ohra, Essene leipää, Hesekiel leipää, speltti, ruis, kaura / leseet sisältävät gluteenia, riippumatta soveltuvaksi veriryhmä. Jos et siedä gluteenia, sitten välttää niitä liikaa. Soija tuotteita, jotka sisältävät ulomman kalvon ovat riskialttiita. Erityisesti soijamaito valmistettu koko soija. Lue etiketti! Tämä johtuu siitä, että ulompi päällyste sisältää voimakkaita trypsiini-inhibiittoreita, jotka eivät ole inaktivoitu käsittelyn aikana. Tämä voi aiheuttaa rajoittamattoman solujen jakautumista ja replikaatiota. Jos on mahdollista syöpä, se on huono uutinen. Soijapapujen on estrogeenisiä, suosimalla solujen lisääntymisen ensiksi. Sama pätee soijalle läsnä lemmikkieläinten ruokia.

Taikina parantavat aineet Sopii Kaikki veriryhmien

Munat antavat gluteenin kaltaisen etuja ja parantaa ravintoarvoa. (* Ei vegaaneille). Leivinjauhe (sooda ja sitruunahappo), omenan pektiiniä, leivontahiiva, agar. Käymisen tattari tai Teff muutaman päivän parantaa taikinamäärää lettuja. Appelsiini, sitruuna ja greippi sisäkuori. Tämä ainutlaatuinen tekniikka lisää myös enemmän kuitua, pektiiniä ja hyödyllisiä ravintoaineita leivonnaisia.

Taikina parantavat aineet: Limited Soveltuvuus

Perunajauho AB, B1 (erittävät). Tämä hieno tärkkelys lisää joustavan, kumimaista leivontaan, joten rajoittaa määrää 10 ml: aan per 250ml riisi tai jauhoseos. Syöminen suuria määriä sisältävien tuotteiden se aiheuttaa vakavia ruoansulatushäiriöt joidenkin muiden veren tyyppejä. (Mieheni on veriryhmä erittämättömän ja voi sulattaa sitä ollenkaan! Onneksi hän ei ole vehnää tai gluteenia suvaitsematon.) Tapiokajauho A, B2, O1 (erittäjäluovuttajalta). Lisää 10-15 ml sakon tärkkelyksen kohden 250ml riisijauho tai sekoittaa jauhot. Jos et pysty ostamaan jauhoja, kokeile jauhetaan, mutta se on edelleen liian raju. Voit kokeilla liotuksen ja ruoanlaitto tapioka on hyytelöä. Käytä joitakin tämän ja sekoittaa se nestemäinen osa resepti saada se tasoittaa ja kermainen.

Kokeile noin 30ml hyytelö per 250ml jauhoja. Saago jauhoja ei AB. Lisää 10-15 ml per 250ml riisijauho tai sekoittaa jauhot. Jos et löydä hieno tärkkelys, kokeile ruoanlaitto se ja käyttämällä hyytelö sekoitettuna märkä ainesosia. Kokeile noin 30ml hyytelö per 250ml jauhoja. Keitetty bataatti: ei A. Keitettyä tai mikroaaltouunissa ja sitten kuoritut, bataatti voidaan soseuttaa hieman riisijauho ja siitä muodostettiin pihvi paistamiseen ja leivontaan. Keitetty bataatti myös parantaa kakun seoksen jos käytät munia.

Kaikki veriryhmien välttää:

Traganttikumi, karrageeni, guarkumi, ksantaanikumi ja arabikumi. (Jos väistämättömät tai sosiaalisesti kömpelö, hieman ei saa aiheuttaa liikaa epämukavuutta vaan eivät sisällä niitä reseptejä.) Voit viittaan suuntaviivat rasvat, öljyt, meijeri- ja sokeri lisätietoja leivonnassa ainesosia. Kun tiedät, mitä veriryhmä on sitten laadittu lista mitä aiot käyttää jatkossa. On paljon veriryhmä luettelot saatavilla Internetissä, mutta varmista, että ne sisältävät muokkaamista erittäjäluovuttajalta tilan. Jotkut vanhemmat eivät. Muista välttää gluteenia matkan varrella.