fruits secs i llavors sanes que ha de menjar cada dia

Fruits secs i llavors són super saludable i la majoria de nosaltres no està menjant prou d’ells. Són una gran font natural de vitamines, minerals, proteïnes, greixos i fibra. He menjat tones de fruits secs i llavors com a part de la meva dieta contra el càncer des de gener de 2004 i crec que també hauria de fer.

Depenent en la llista es llegeix, el número u de rosca més saludable és o bé l’ametlla o la nou, però no hi ha manera d’alinear realment ells. La rosca més sana és la que té els nutrients que el seu cos necessita més en un dia determinat. Per descomptat, ningú sap quina és aquesta. Així que la millor estratègia és menjar una varietat.

Aquí hi ha les femelles de la part superior més saludables:

Les ametlles tenen més calci que la llet, i contenen magnesi, vitamina E, seleni i molta fibra. Ells poden ajudar a reduir el colesterol i prevenir el càncer.

Les nous són molt bones per al cor i el cervell, i contenen àcid elàgic un antioxidant que combat el càncer.

Pacanes tenen tones de vitamines i minerals com les vitamines E i A, àcid fòlic, calci, magnesi, coure, fòsfor, potassi, manganès, vitamines B i zinc. I ajuden a reduir el colesterol.

Les nous del Brasil són una bona font de proteïnes, coure, niacina, magnesi, fibra, vitamina E, i una gran font de seleni.

Femelles de cedre / Pinyons tenen vitamines A, B, D, E, P i contenen 70% dels aminoàcids requerits del seu cos.

Anacards són rics en minerals com coure, magnesi, zinc, ferro i biotina. Ells són en realitat una femella de baix contingut de greix, i com a oli d’oliva, que tenen una alta concentració d’àcid oleic, que és bo per al cor. Segons el Dr. Andrew Saul, un gran grapat de nous proporciona 1-2000 mil·ligrams de triptòfan, que rivalitza amb la prescripció d’antidepressius Prozac.

Nota: Els anacards no es recomanen per a pacients amb càncer a causa dels nivells potencials de fongs

Aquí hi ha les llavors de la part superior més saludables:

Les llavors de lli són sens dubte en la part superior de la cistella. Dues cullerades de llavors de lli mòltes per dia és ideal i fàcil d’afegir a la farina de civada o batuts. Pressionat freda Barleans oli de lli orgànic és la millor font d’omega-3 dels pares (millor que l’oli de peix) i els lignans, super antioxidants que ajuden a combatre el càncer. També conté una gran quantitat de fibra i pot reduir el seu risc de malaltia cardíaca, accident cerebrovascular i diabetis.

Chia llavors són llavors increïblement saludables rics en olis omega-3, proteïnes, antioxidants, calci i fibra.

Les llavors de cànem són un súper aliment certificat amb càncer i malalties del cor propietats de prevenció. Tenen un alt contingut en proteïnes i fibra, amb àcids equilibrada omega 3 i 6 àcids grassos.

Les llavors de gira-sol també ajuden a prevenir malalties del cor i el càncer de fitoquímics, àcid fòlic, vitamina E, seleni i coure.

Les llavors de carbassa són grans per al seu sistema immunitari amb una gran quantitat d’antioxidants (carotenoides), àcids grassos omega-3 i zinc.

Llavors de sèsam són una bona font de calci, magnesi, zinc, fibra, ferro, B1 i fòsfor. Poden disminuir la pressió arterial i protegir contra el dany hepàtic. Les llavors de sèsam també s’han relacionat amb la prevenció de moltes malalties com l’artritis, l’asma, la migranya, la menopausa, l’osteoporosi, i fins i tot poden reduir els símptomes de la síndrome premenstrual.

Tahini és una pasta de llavors de sèsam base que és un ingredient popular en els plats de l’Orient Mitjà que mengem, com humus.

Finalment llavors d’albercoc (també coneguts com els ossos d’albercoc) , llavors de pomes i altres fruits amargs llavors contenen amigdalina també conegut com vitamina B17, que té molt potents propietats anti-càncer. Hi ha molts casos de persones que curen el càncer amb ossos d’albercoc sols! El Laetrile farmacèutica, que és una forma concentrada d’amígdala, s’ha utilitzat en clíniques de càncer fora dels EUA durant més de 50 anys. He dedicat un post sencer a ossos d’albercoc aquí.

No Femella Eat Aquesta

Cacauets no compten perquè són tècnicament llegums (fesols). Cacauets poden contenir un motlle cancerígena anomenada aflatoxina, i són coneguts per ser un dels cultius més contaminades amb pesticides. Si vostè menja cacahuates, cacauets torrats orgànics o mantega de cacauet és la seva aposta més segura. Prefereixo menjar mantega de nous orgànics com la mantega d’ametlles, mantega de llavors de gira-sol i mantega de nou.

Abraçar el seu hippie intern

M’agrada anar a la secció a granel de Whole Foods (on els grans contenidors de plàstic de la fruita seca són) i comprar un parell de lliures de llavors orgàniques i fruits secs . Els porto a casa i barrejar tot junt al meu barreja del rastre de Super. Menjar-los directament de la borsa, tirar una mica en un recipient per a la família, o llençar en un batut, en farina de civada o en una amanida. De qualsevol manera, un parell de grapats de la meva barreja del rastre Súper cada dia va a sacsejar el teu cos amb nutrients súper. Així que endavant i abraçar la seva hippie intern, llançar en un parell de mitjons amb sandàlies Birkenstock, radiestèsia a si mateix en pàtxuli, i la càrrega fins a alguna barreja de fruits secs. M’agrada mantenir un bol per a tothom per picar a casa, i un recipient de Tupperware al cotxe per picar quan estic fora de casa.

No compro el fregit, salat, glacejat amb mel, confitada, o qualsevol altre femelles especials de sabor. Fregir femelles converteix els greixos en una forma poc saludable, i la majoria dels condiments estan fets de sabors artificials, productes químics i conservants, contenen MSG, i són alts en sodi. fruits secs torrats o crus orgànics estan bé.

Si vols aprofitar al màxim els nutrients que obté de la fruita seca, pot remullar en aigua durant la nit destil·lada o purificada. Això ajuda a neutralitzar els inhibidors de l’enzim que poden afectar la digestió i absorció dels nutrients de llavors i nous. També pot ajudar a reduir la quantitat de pesticides en ells si no són cultivats orgànicament.

Direccions remull simples:

Col·loqui 4 tasses de nous en un recipient amb aigua destil·lada necessària per cobrir completament les femelles. Afegir una cullerada de sal marina celta. Això ajuda als inhibidors de l’enzim neutralitzar. Diferents llavors i fruits secs tenen diferents temps de remull, però la regla general més fàcil de recordar és deixar en remull 7 hores (durant la nit). Vostè molts o no li agradi el sabor dels fruits secs que estaven passades, de manera que necessitarà per deshidratar en un deshidratador o al forn durant 12-24 hores. Si ho fa al forn, mantingui la temperatura per sota de 150 graus i canviar ells al voltant a la paella de tant en tant. Cada forn és diferent pel que podria prendre una mica d’experimentació per obtenir el temps d’assecat ideals resolt. I perquè aquest és essencialment un procés de 24 hores que té sentit fer diversos lots grans alhora. Després comparar el gust de la fruita seca remullats i seques enfront de les femelles no xop. Potser es sorprengui en descobrir que tenen millor sabor, en funció de la rosca i el seu gust.

Una excepció: Els anacards han d’absorbir 6 hores o menys i s’han d’assecar ràpidament a 200-250 graus o que puguin obtenir funky.

L’Excalibur Deshidratador és el deshidratador que la majoria dels gurus de la salut utilitzen i recomanen.

Aquí està una llista de compres pot copiar, enganxar i imprimir:

Les ametlles
nous
pacanes
nous del Brasil
femelles de cedre
anacards
llavors de gira-sol
Llavors de carbassa
d’ametlles, anacards o de llavor de gira-sol Mantega
Tahini

La resta de les llavors que he esmentat no funcionen molt bé en la barreja de fruits secs, ja que són massa petits i tots acaben en la part inferior. Una de les meves bars favorits és el Nutiva Hempseed bar . Es fa amb cànem orgànic, lli, gira-sol, llavors de carbassa, i endolcit amb mel. És una manera molt saborosa per aconseguir unes llavors molt saludables en la seva dieta. També tenen un lli i de passa-bar, i un lli, el cànem i la barra de xocolata .