Fordelene ved ridning cykel hver dag, og hvorfor du bør gøre det

Cykling er den ene aktivitet, der kombinerer endeløs sjov med masser af motion for kroppen. Det får dig fra punkt A til punkt B mens du forbrænder kalorier og giver dig en god cardio træning. Hvis du overvejer at tage op cykling, her er nogle interessante ting, du bør vide om det.

10 Amazing Fordele ved Cycling, at alle skal Reap

Her er nogle sundhedsmæssige fordele ved at cykle øvelse, der skulle tvinge dig til at bruge cyklen mere.

1. Fremmer sundhed og opbygger muskler

En af fordelene ved at cykle hver dag, er, at det er en fuld legeme træning, da det indebærer brugen af ​​alle muskler startende fra armene til fødderne. Det hjælper med at forbrænde fedt, fremmer sved og giver en god cardio træne for alle, der cykler i mere end 20 minutter. Da der er varierende modstand involveret i cykling, det fremmer også opbygningen af ​​muskler, der styrker benene, ryg og skuldre. Stigningen i muskelmasse hjælper også forbrænde mere fedt, selv under hvile.

2. Fremmer mentale velbefindende

Det er velkendt, at mennesker, der regelmæssigt udøver generelt har god mental velbefindende. En undersøgelse viste, at folk, der havde en aktiv livsstil involverer øvelser af forskellig art, herunder cykling scorede 32 procent højere end stillesiddende individer. Motion har den virkning at øge stemningen gennem frigivelse af endorfiner, som er naturlige smertestillende medicin som kroppen har brug for at helbrede. Disse kemikalier øge vores humør og hjælpe os godt hele dagen. Cykling i det åbne er også nyttigt for folk, der lider af depression.

3. Hjælper med vægttab

Når det kommer til at tabe, matematik er ganske enkel. Hvis du forbrænde flere kalorier end du indtager, vil du tabe. Når du cykler til vægttab bør du vide, at det mere anstrengende at cykle er, jo mere du vil brænde. Cykling på landet, vil hjælpe dig med at brænde et sted mellem 400-1000 kalorier afhængigt af hvor længe du er på det, og det er vanskeligt at terrænet. Prøv at cykle på forskellige steder hver dag i en ny udfordring til din krop og forbrænde flere kalorier.

4. Reducerer stress

Stress er årsag til en række sygdomme blandt mennesker. Det fører til vægtøgning, diabetes, astma, angst, fordøjelsesproblemer, forhøjet blodtryk, hjerte-kar-sygdom, depression og mange flere. Cykling er et godt arbejde ud, der hjælper dig med at slå stress og samtidig forbedre dit fysiske velbefindende. Going for cykelture i naturen med skiftende landskaber og smukke nye synspunkter har en positiv effekt på dit humør og reducerer stress.

5. Forbedrer Brain Function

Cykling i det fri indebærer koordinering af sind og krop med split-sekund beslutningstagning færdigheder. Ridning godt kræver, at du holde fokus og være opmærksomme på alt, hvad der kommer din vej, og dermed støvler hjernens funktion. Denne aktivitet synes krævende på ydersiden, men i virkeligheden er det meget effektivt i clearing sindet til at hjælpe dig slappe af. Det fremmer også væksten af ​​nye celler i hippocampus del af hjernen, som yderligere beskytter dig mod neurodegenerative sygdomme.

6. Forbedrer Fitness

Regelmæssig cykling bidrager til at opretholde generelle fysiske kondition. Kørsel på mountain terræn eller sletter arbejde alle dine muskler til at brænde det omgivende fedt. Den bedste cykling motion til at reducere mave er at gå off-road på en snavs sti, så det virker mavemusklerne og brænder fedt. Cykling forbedrer også udholdenhed, fleksibilitet, lungekapacitet, knoglestyrke, og muskelmasse. I modsætning til andre former for træning, er cykling ikke føler at du lægger kræfter ind på motion som alle muskelgrupper i kroppen tendens til at arbejde i koordinering.

7. Hjælper forbedre søvn

Det bør ikke overraske dig, at efter en god træning session, kan du sove bedre. Fysisk fitness er direkte relateret til kvaliteten af ​​søvn, og cykling hver dag fremmer god søvn. Det er især effektiv blandt dem, der har søvnløshed og føre stillesiddende liv. Selv det bedste tidspunkt at gå en tur er om aftenen, cykling når som helst i løbet af dagen er fantastisk til at hjælpe dig falde i søvn.

8. Det er et glimrende middel til Commute

Der er en række fordele ved at cykle til arbejde. Til at begynde med, at cykle til arbejde er sundt. Du får masser af motion på vej til arbejde, som også har den ekstra fordel af at holde dit sind skarpe og alarm i løbet af dagen. Everyday pendler på et motorkøretøj kan forbruge en luns af dine penge i form af udgifter til brændstof og ikke at nævne; Det forurener miljøet. Endelig, hvis du er i en overfyldt by, pendling via cykel kan være hurtigere end offentlig transport eller en bil, som du ikke blive holdt tilbage af trafikken.

9. Bygger din Social Circle

Hvis du ofte pendler på cykler, theres en god chance for du vil løbe ind i ligesindede. Cykling klubber er et godt sted at møde nye mennesker og udvikle din omgangskreds. Cykling med gamle venner er også en god måde at have en stor tid med mennesker tæt på dig.

10. Forbedrer Samlet Produktivitet

Cykling opfrisker dit sind hver dag og holder kroppen sund. Begge disse bidrager en bedre følelse af velvære og øget produktivitet, om det er på arbejde eller skole.

Safety Tips til at overveje, mens Cykling

Svarende til alle andre øvelser, der er gode råd om sikkerhed, du har brug for at huske på.

  • Invester i god beskyttelsesudstyr såsom en hjelm, albue og knæ vagter. Du skal bruge det.
  • Bær den højteknologiske fiber tøj designet til cykling. Det dispenserer sved bedre, og materialet er normalt reflekterende, hvilket gør dig mere synlig for andre på vejen.
  • Køb en cykel med god affjedring og brede dæk, der greb vejen godt.
  • Brug hestesko sadler for bedre komfort og omfordele pres fra hofterne. Sæt håndtaget og sædehøjden for korrekt kropsholdning.
  • Undgå at lytte til høj musik, mens du er på farten.
  • Følg færdselsregler.
  • Vær forsigtig, hver gang du tager et sving eller skifte baner. altid bruge hånd signaler.
  • Hav altid vand nok med dig.
  • Brug reflekterende mærkater eller installere en strobe lys i ryggen.
  • Watch out for biler, der trækker i løbet foran dig; de kunne åbne deres døre uden varsel.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvor meget skal du Cycle Dagligt for de bedste resultater?

Den tid, du skal bruge cykling afhænger af hvor meget du planlægger at brænde igennem motion hver dag, og hvad dit kalorieindtag er. På et gennemsnit, 1 times cykling er godt nok for de fleste mennesker at få de sundhedsmæssige fordele fra øvelsen. Steady og regelmæssig cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen, og det anslås, at afbrænding mindst 2000 kalorier om ugen gennem motion er gavnligt for helbredet. For dem, der ikke kan gøre en time, de sundhedsmæssige fordele ved at cykle 15 minutter om dagen strengt er nok til at holde dem sunde.

2. Cykling Versus Running, der er bedre?

Både cykling og løb give kroppen god øvelse og arbejde forskellige sæt af muskler. Men kører er en høj effekt motion og mere anstrengende på kroppen og er ikke egnet for alle. Cykling er en blidere måde at forbrænde flere kalorier hver dag i forhold til at køre.

Cykling er en meget effektiv øvelse, der er både sjovt og hjælper med at forbrænde en masse kalorier. Regelmæssig cykling har mange sundhedsmæssige fordele, der gør det til et perfekt øvelse for folk i alle aldre.