Fordelene ved kokos vand for sundhed, især til vægttab

De fleste af os køre til god kokos vand, når vi har mave problemer, især diarré. Kokos vand er naturens bedste løsning til dehydrering og hjælpemidler til hurtigt at genoprette elektrolytbalancen i kroppen. Men folk hurtigt opdage, at denne ydmyge drik har en masse andre fordele også.

Hvordan virker Coconut Water Hjælp i vægttab?

Der er mere til den ydmyge kokos vand end blot rehydrering bogføre et udbrud af diarré. Her er nogle af de måder, hvorpå du kan forbedre dit vægttab med kokos vand betydeligt.

1. Vand Mål og Mæthed kvotient

Kokos vand er en fantastisk måde at afslutte din vand mål. Vi ved alle, det kan få kedeligt at drikke alt det vand på dagen. Substituere en af ​​dine daglige 8 glas vand med en servering af kokos vand kan gøre dig en verden af ​​god. Bonussen er: kokos vand har også en høj mæthed kvotient. Det betyder, at det vil hjælpe dig med at holde følelse af mæthed, bremse utidig cravings og spiseanfald.

2. BEDRE END Energi Drinks

Kokosvand er fyldt med mineraler, især kalium. Det har også en god mængde af naturligt sukker og mættet fedt også. Så det er en af ​​de bedste energidrikke naturen har at tilbyde. Vi ved alle, at mange energidrikke, sportsdrikke, og befæstede farvande også pakke en god mængde af unødvendige sukker og kalorier. Så hvorfor ikke gå naturlige?

3. No More Oppustethed

Kokos vand er den perfekte all-naturlig diuretikum. Et diuretikum er et stof, der gør dig … tisse. Så drikker et glas kokos vand hver dag kan hjælpe dig med at reducere vand-retention. Det er en af ​​de bedste løsninger for oppustethed.

4. Høj Fiber

Fiber er fraværende i de fleste drikkevarer – herunder vand, cola, sodavand, elektrolytter, etc. Så kokos vand kan hjælpe dig i at pakke ekstra fiber i din kost – og vi allerede kender fordelene ved fiber for vægttab. Ikke alene hjælper du føler dig fuld, det rydder tarme effektivt, og også fastholder blodsukker, og dermed hjælpe vægttab.

5. Fights Kolesterol

Coconut vand hjælper dig med at opretholde en sund lipidprofil. Kolesterol og dets derivater er tæt knyttet til vægttab og mange andre livsstilsrelaterede lidelser (som diabetes, fedme, hjerteproblemer mv) – som alle kan undgås ved at inkludere kokos vand i din daglige kost.

6. Forbedret Metabolisme

Kokosvand, på grund af sin fiber og proteinindhold, hjælper fremskynde metabolismen. Dette vil til gengæld gøre din krop forbrænder flere kalorier, fremskynde vægttab.

Ernæringsmæssige fordele ved at drikke kokos vand

Der er mere end blot vægttab fordele, som bør gøre dig overveje at tilføje kokos vand til din daglige kost.

1. Bedre hud

Coconut vand hjælper flush toksiner ud. Det er derfor en god naturlig middel mod acne og bumser. Drik hver dag for klarere hud.

2. Bedre Nyrer

Kokos vand er et vanddrivende mad og dermed hjælper nyrerne fungere bedre. Det er en naturlig måde at holde nyresten væk også.

3. Bedre Immunitet

De forskellige vitaminer i kokos vand – ligesom thiamin, riboflavin, niacin, etc. at bekæmpe almindelige infektioner. Kokos vand er også anti-viral og anti-bakteriel karakter. Perfekt til at holde sæson-change relaterede lidelser væk.

4. Bedre blodtryk

Denne fordel af kokosvand kommer fra dens evne til at regulere blodcirkulationen. Fiberindholdet holder også blodsukker i skak, hvorved blod tryksvingninger minimeres.

5. Bedre fordøjelse

Coconut vand indeholder en masse enzymer, som katalase, fosfor, og mange flere. De regulerer metabolisk aktivitet i kroppen, holder fordøjelse på sporet.

6. Bedre Elektrolyt Balance

De sukker, vitaminer, mineraler og fedtstoffer i kokos vand gør det det perfekte naturlige oral rehydrering løsning.

7. Ingen flere frie radikaler

Kokosvand indeholder et vigtigt enzym kaldet peroxidase. Det hjælper med at komme af frie radikaler i kroppen – de ting, der gør dig alder.

8. No More Migræne

Magnesium er tæt forbundet med migræne. Det er blevet foreslået, at en magnesiummangel er ansvarlig for de fleste tilfælde af migræne. Coconut vand, bliver indlæst med magnesium, kunne hjælpe med at tackle migræne.

9. No More Blues

Tro det eller ej, kan kokos vand også hjælpe med at bekæmpe depression, årsagen er, igen, magnesium.

Nyttige Tips til Drinking Coconut Water

Coconut vand bør ikke opbevares, når den er fjernet fra kokosnød, og bør indtages frisk. Undgå køle det. Det er også bedst for ikke at tilføje sukker eller endda nogen form for kunstigt sødestof til drikken. Bare nyde sin naturlige smag.

Hvornår skal Drik

Mens du kan have kokos vand næsten enhver tid af dagen, kan du optimere denne faktor for at maksimere dens fordele. Drik kokos vand:

  • umiddelbart efter træning
  • som forfriskning efter en trættende dag
  • efter at have tilbragt mange timer i solen
  • 20 minutter før et måltid (for at kontrollere måltid dele)

Hvor meget at drikke

Det er normalt bedst at have en servering af kokos vand om dagen. Den bedste måde at beregne mængden af ​​kokos vand du spiser er at have kokos vand lige ud af den friske bud kokos. Forbrugende vandet af 1 bud kokos om dagen er ideel. En af de ting folk får forkert om kokos vand er, hvor meget de drikker.

Det er vigtigt at bemærke, at kokos vand – og samtidig være meget sundt – står også højt på sukker og fedt både. En enkelt kop kokos vand indeholder 6,3 g sukker og 3-4% af din daglige RDA mættet fedt. Mens kroppen har brug for begge disse næringsstoffer, for meget kan faktisk vende dit vægttab.

FAQ om Coconut Vand til vægttab

1. Hvor meget Coconut Vand skal jeg drikke om dagen?

Det anbefales at holde din kokos vand indtag til en portion per dag (1 servering er vand på en frisk bud kokos eller 1 kop).

2. Hvad vil der ske, hvis jeg Drink Coconut vand dagligt?

Du vil høste alle dens fordele. Men også huske på, at det er vigtigt at støtte vægttab med kokos vand med ordentlig guidede kosten ændringer og motion. Bare drikke kokos vand vil ikke hjælpe dig med at tabe. Vær smart.

3. Hvor mange kalorier er der i Coconut Water?

En enkelt kop kokos vand har 46 kalorier. Men husk, at 25 af disse kalorier kommer fra det sukker, der findes i den.