Fordelene ved jogging, du bør vide

Jogging er en af ​​de ældste og mest populære former for aerob træning. Modeluner kommer og går, men jogging har modstået nogle af de mest trendy øvelse diller, der er kommet gennem årene. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved jogging, hvorfor det har været så populært. Som altid konsultere en læge først, før der iværksættes et træningsprogram. Når du tager den op, starte langsomt.

Tag raske gåture i første og langsomt introducere jogging ryk, som du opbygger din udholdenhed. De siger det ideelle form er at lande på bolden af ​​hælen, og du bør presse med tæerne. Et tegn på god form, er, hvis du føler at du svæveflyvning, med næsten ingen pres eller vægt på dine fødder. Køb de rigtige kører tøj, men især være særlig om løbesko. De bør være en halv størrelse større end din faktiske størrelse, for at give dine tæer vrikke værelse. Også gøre op dit sind, hvis jogging på et løbebånd eller udendørs passer dig bedre. Løbebånd jogging er stor, fordi regn eller skinne, får dig til at gøre aktiviteten.

Jogging udendørs, på den anden side, holder dig i kontakt med eksterne aktiviteter. Du kan også afgøre, om du er en formiddag eller eftermiddag jogger så du kan planlægge og få tid til motion. Fordelene ved jogging om morgenen er, at du er frisk, godt udhvilet, og hvis du kører på en tom mave, kunne forbrænde mere fedt. Eftermiddag løbeture, på den anden side, kan hjælpe dig med blow-off damp og akkumuleret stress fra dagen. Her er syv store grunde til, at du bør tage op jogging.

Jogging har mange sygdomsforebyggelse fordele. Her er blot et par jogging fordele:

Jogging Hjælper forebygge hypertension og hjertesygdom

Aerob kondition er knyttet til en bedre livskvalitet. Fordelen ved jogging er, at det kan reducere din risiko for at udvikle en lang række sygdomme. Blandt disse er hjertesygdomme, da dit hjerte-kar-system, da får en god træning med denne øvelse. Jogging hjælper til at holde højt blodtryk i skak. En mekanisme det aktiverer den sænkning af LDL eller dårlige kolesterol i blodet, som du gør kraftig motion såsom jogging. Kendt som den tavse dræber, kan hypertension har langsigtede virkninger på din krop, der kan føre til livstruende sygdomme som blødninger, åreforkalkning og aneurismer, hvis det ikke er markeret.

Jogging Hjælper med at forhindre visse kræftformer

Forskere er meget enige i, at jogging er nyttigt i forebyggelsen af ​​visse kræftformer. Dette opnås ved den bedre iltning af hele kroppen, mens vi er jogging. Celler, der ikke får tilstrækkelige forsyninger af ilt har været kendt for at mutere mere energisk, ofte dreje ondartet. Jogging øger tilførslen af ​​ilt til alle dele af kroppen, medvirke til at forebygge visse kræftformer.

Jogging hjælper med at holde infektionssygdomme på Bay

Jogging også styrker immunforsvaret bemærkelsesværdigt godt. Der er stærke beviser for, at aerob motion hjælper fremme stimulering af makrofager eller bakterier kæmper celler og lymfocytter, der bekæmper infektioner thru immunsystemet. Under disse celler cirkulerer systemisk hjælper styrke vores over-all immunitet at afværge flere infektionssygdomme, såsom almindelig forkølelse og influenza, som er virale sygdomme, og nogle bakterielle infektioner.

Jogging fører krig med diabetes

Jogging hjælper også kontrol og forebygger sukkersyge. En stillesiddende livsstil og overvægt har vist sig at direkte øge din risiko for at udvikle diabetes. Vedtagelsen jogging og en sund livsstil kan forhindre dig i at erhverve denne invaliderende tilstand. Jogging har også andre gavnlige virkninger udover fysiske velbefindende. Det fremmer også vores mentale og psykologiske forhold.

Forbedret Mental Fitness

Jogging gavner også vores mentale sundhed. At være i form giver os en bedre fornemmelse af selvtillid og selvværd. Du er også i stand til at forbedre din over-all opførsel da jogging hjælper frigive feel-good hormoner kaldet endorfiner. Disse er kemikalier, der frigives i kroppen, der får dig til at have en optimistisk stemning. Dette er, hvad der almindeligvis omtales som løberne høje. Motion som jogging vil holde dig følelsen bedre og glad hele dagen.

Combat Stress med Jogging

Jogging er meget nyttigt, når det kommer til at bekæmpe stress. Det hjælper sætte dig i en mere fredelig tilstand i sindet og hjælper med at fremme en optimistisk holdning. Jogging eller kører på et løbebånd kan give øjeblikkelig spænding frigivelse ved at hjælpe udgivelsen af ​​hjernen kemikalier, der har en beroligende effekt på vores følelser. Disse kemiske er noradrenalin, serotonin og dopamin.

Motion har vist sig at påvirke på celleniveau ved at vende nogle af de negative virkninger af stress, der er aldersrelateret. Jogging og den gentagne dunkende af dine fødder på løbebånd eller fortov med til at give os, at fredelig tilstand, der giver os mulighed for at lukke verden ude og bare være alene med vores tanker. Dette kan være en meget beroligende følelse, lukke ud stressfaktorer, mens vi er nedsænket i glæden ved at køre. Det giver os også ensomheden til at sortere nogle af vores daglige bekymringer med mindre distraktion.

Jogging Hjælper dig med at tabe og reducerer kropsfedt niveauer

Fordelene ved jogging for kvinder og mænd, er, at det næsten ikke har sin lige med hensyn til vægt regulering. Det anslås, at du vil brænde nogenlunde omkring 150 kalorier for hver mile, som du jogge. At gøre dette religiøst ville øge antallet af kalorier du taber i det lange løb. Dette er en af ​​fordelene ved jogging hver dag. Der er også den afterburn effekt, som du stadig vil brænde ekstra kalorier for de næste 48 timer efter din sidste løb.

Dette er også en af ​​de mest effektive måder at tabe sig og komme i form. Du vil være i stand til at nå dine træningsmål hurtigere, end hvis du gjorde andre kardiovaskulære øvelser såsom gåture. Jogging er dit svar på at miste de ekstra pounds, der bare stædigt ikke vil komme fra. Da det er vægtbærende, det giver dig mulighed for at brænde et større antal kalorier per session. Husk lidt matematik; et pund fedt er lig med 3.500 kalorier, som blot betyder, at du er nødt til at fakkel 3.500 kalorier for at tabe et pund fedt. Jogging vil hjælpe dig med at nå dette mål hurtigere.

Så uanset om du planlægger at ramme løbebånd eller fortovet, giver jogging en prøve. Det er en tid-testet øvelse, der har høstet sundhedsmæssige fordele for millioner af mennesker i flere generationer nu.