Fordelene med ridning sykkel hver dag og hvorfor du bør gjøre det

Sykling er en aktivitet som kombinerer endeløs moro med rikelig med mosjon for kroppen. Det får deg fra punkt A til punkt B mens du brenner kalorier og gir deg en god cardio trening. Hvis du vurderer å ta opp sykling, her er noen interessante ting du bør vite om det.

10 Amazing Fordeler av Cycling som alle bør Reap

Her er noen helsemessige fordeler av sykling øvelse som skal tvinge deg til å bruke sykkelen mer.

1. fremmer helse og bygger muskler

En av fordelene med sykling daglig er at det er en full body workout som det innebærer bruk av alle musklene som starter fra armene til føttene. Det bidrar til å brenne fett, fremmer svetting og gir en god cardio arbeid ut for alle som sykler for mer enn 20 minutter. Siden det er varierende motstand involvert i sykling, det fremmer også bygging av muskler som styrker ben, rygg og skuldre. Økningen i muskelmasse hjelper også forbrenne mer fett selv mens resten.

2. Fremmer mentale velvære

Det er godt etablert at folk som regelmessig trener generelt har god psykisk velvære. En studie viste at folk som hadde en aktiv livsstil involverer øvelser av ulike slag, inkludert sykling scoret 32 ​​prosent høyere enn stillesittende individer. Trening har effekten av å forsterke stemningen gjennom utgivelsen av endorfiner som er naturlige smertestill kroppen trenger for å helbrede. Disse kjemikaliene øker vårt humør og hjelpe oss føles bra hele dagen. Sykling i det åpne er også nyttig for folk som lider av depresjon.

3. Hjelper med vekttap

Når det gjelder å miste vekt, er regnestykket ganske enkelt. Hvis du brenner mer kalorier enn du forbruker, vil du miste vekt. Når du sykler for vekttap bør du vite at jo mer anstrengende sykling er, jo mer vil du forbrenne. Sykling på landsbygda vil hjelpe deg å brenne alt mellom 400-1000 kalorier, avhengig av hvor lenge du er på det og vanskeligheten av terrenget. Prøv å sykle på forskjellige steder hver dag for en ny utfordring for kroppen din og brenne flere kalorier.

4. Reduserer stress

Stress er årsaken til en rekke sykdommer blant folk. Det fører til vektøkning, diabetes, astma, angst, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk, hjerte-karsykdom, depresjon og mange flere. Sykling er en god treningsøkt som hjelper deg å slå stress, mens forbedre din fysiske velvære. Går for sykkelturer på landsbygda med skiftende natur og vakre nye visninger har en positiv effekt på humøret og reduserer stress.

5. forbedrer hjernens funksjon

Sykling i friluft innebærer koordinering av kropp og sinn med split-andre beslutningstaking ferdigheter. Riding vel krever at du holde fokus og ta hensyn til alt som kommer din vei og dermed støvler hjernens funksjon. Denne aktiviteten virker krevende på utsiden, men i virkeligheten er det svært effektivt i å klarne tankene for å hjelpe deg å slappe av. Det fremmer også veksten av nye celler i hippocampus delen av hjernen som ytterligere beskytter deg mot nevrodegenerative sykdommer.

6. Forbedrer Fitness

Regelmessig sykling hjelper opprettholde generell fysisk form. Riding på fjellterreng eller sletter jobber alle musklene dine til å brenne rundt fett. Den beste sykling øvelse for å redusere mage er å gå off-road på en dirt løype, så det fungerer magemusklene og forbrenner fett. Sykling også forbedrer utholdenhet, fleksibilitet, lungekapasitet, benstyrke, og muskelmasse. I motsetning til andre former for trening, ikke sykling ikke føler at du legger vekt på trening som alle muskelgruppene i kroppen har en tendens til å arbeide i koordinering.

7. Hjelper bedre søvn

Det burde ikke overraske deg at etter en god treningsøkt, kan du sove bedre. Fysisk form er direkte knyttet til kvaliteten på søvn, og sykling hver dag fremmer god søvn. Det er spesielt effektivt blant dem som har søvnløshet og føre stillesittende liv. Selv den beste tiden å gå for en tur i kveld, sykling når som helst i løpet av dagen er stor for å hjelpe deg å sovne.

8. Det er en utmerket måte å pendle

Det er en rekke fordeler med sykling for å arbeide. Til å begynne med, sykling til jobben er sunt. Du får rikelig med mosjon på vei til jobb som også har den ekstra fordelen av å holde hjernen skarp og våken hele dagen. Hver dag pendler på et motorkjøretøy kan konsumere en del av pengene i form av drivstoffutgifter og ikke minst; det forurenser miljøet. Til slutt, hvis du er i en overfylt by, pendling via sykkel kan være raskere enn offentlig transport eller en bil som du ikke vil bli holdt tilbake av trafikk.

9. Bygger Social Circle

Hvis du ofte pendle på sykler, theres en god sjanse for at du vil kjøre inn likesinnede mennesker. Sykkelklubber er et flott sted å møte nye mennesker og utvide din sosiale sirkel. Sykling med gamle venner er også en god måte å ha en flott tid med mennesker nær deg.

10. Forbedrer totale produktivitet

Sykkel oppdateres sinn hver dag og holder kroppen sunn. Begge disse bidra med en bedre følelse av velvære og økt produktivitet enten det er på jobb eller skole.

Sikkerhetstips å vurdere når Sykling

I likhet med alle andre øvelser, er det sikkerhetstips du må huske på.

  • Invester i god verneutstyr som hjelm, albue og kne vakter. Du vil trenge det.
  • Bruk high-tech fiber klær designet for sykling. Det utleverer svette bedre, og materialet er vanligvis reflekterende, noe som gjør deg mer synlig for andre på veien.
  • Kjøp en sykkel med god fjæring og brede dekk som grep veien også.
  • Bruk hestesko saler for bedre komfort og re-distribuere press fra hoftene. Sett håndtaket og setehøyde for riktig holdning.
  • Unngå hører på høy musikk mens du er på veien.
  • Følg trafikkreglene.
  • Vær forsiktig hver gang du tar en sving eller slå baner. Bruk alltid håndsignaler.
  • Ha alltid med nok vann med deg.
  • Bruk reflekterende dekaler eller installere en strobe lys i ryggen.
  • Se opp for biler som trekker i løpet foran deg; de kan åpne sine dører uten forvarsel.

ofte stilte spørsmål

1. Hvor mye bør du Cycle Daglig for best resultat?

Den tiden du trenger å bruke sykling avhenger av hvor mye du har tenkt å brenne gjennom trening hver dag og hva kaloriinntaket er. På en gjennomsnittlig, en times sykling er bra nok for folk flest å få de helsemessige fordelene fra øvelsen. Steady og regelmessig sykling forbrenner ca 300 kalorier per time, og det er anslått at brenning minst 2000 kalorier per uke gjennom trening er gunstig for helsen. For de som ikke kan gjøre en time, de helsemessige fordelene ved å sykle 15 minutter om dagen strengt er nok til å holde dem friske.

2. Sykling Versus Running, som er bedre?

Både sykling og løping gi kroppen god mosjon og jobbe ulike sett av muskler. Men løping er en høy effekt trening og mer anstrengende på kroppen og er ikke egnet for alle. Sykling er en mildere måte å forbrenne flere kalorier hver dag i forhold til løping.

Sykling er en svært effektiv trening som er både morsomt og bidrar til å brenne en masse kalorier. Regelmessig sykling har en rekke helsemessige fordeler som gjør den til en perfekt øvelse for folk i alle aldre.