Fødevarer for at undgå for Deres klare og strålende hud

Vores hud er en afspejling af vores sjæl. Når vi er glade og sunde indefra, vores hud udstråler at varme. Men når vi føler lav og syg, vores hud er blandt de første til at blive ramt, og vise advarselstegn. Spiser de rigtige fødevarer og opholder sig væk fra skadelige fødevarer er en effektiv måde at sikre din hud ser altid klar og glødende. Der er nogle almindelige fødevarer mange af os spiser på en dag-til-grundlag uden at forstå, hvordan skadelige de kan være. Mens deres konsekvenser måske ikke er synlige med det samme, de gør vedholdende og kontinuerlig skade i det lange løb.

Hvad ikke at spise for glødende hud

Undgå at spise disse hud-uvenlige fødevarer, så vidt muligt, og indarbejde alternativer til at holde din hud smuk og ungdommelig.

1. Juice

Ikke den første, der slår dig, når det kommer til fødevarer, der er dårligt for huden, ikke? Saft synes sund og sunde som en fødevare. Men dette er kun sandt, når du spiser frisklavet juice fra hele frugter. Pakket saft kan infunderes med for meget sukker og også mangler de naturlige fibre, der findes i hele frugter. Indtager for meget sukker direkte øger din acne risiko.

Drik dette i stedet: banan, havregryn og Hørfrø Smoothie

2. Køer Mælk Ost

Ost tilføjer sin egen unikke, lækker smag til almindelige fødevarer, hvilket er grunden til mange af os har en svaghed for teatralsk sandwich og opslag. Imidlertid kan ost fremstillet af komælk også være en udløsende faktor for hudproblemer såsom acne. Dette er fordi komælk ost naturligt infunderes med hormoner fra lakterende køer, hvilket kan føre til hormon-induceret acne. Dette gælder især, hvis du allerede har akne hud eller en historie af laktose allergi i familien.

Spis dette i stedet: Cashew ost – det har ingen laktose og dermed ingen risiko for at udløse hudproblemer. Plus, kan det bruges præcis som din almindelige ost.

3. Dåse Soup

Emballeret suppe – i pulveriseret form eller i dåser – har gjort tingene så meget lettere for travle mødre. Bare varme dem op, og du har en varm, beroligende måltid ved hånden. Vær dog blive advaret: dåse suppe er fuld af natrium og bisphenol – ting, der gør din hud bevarer vand og ser oppustet og tør. Dåse suppe kan også give problemer med hormoner, som er den øverste årsag til hud-relaterede emner.

4. Kaffe

Vi ved, at dette vil være svært, men det kan være bedst at begrænse kaffe når det er muligt. Koffein er et diuretikum, og dette får din krop til at tabe vand. Det endelige resultat er, at din hud ser ud dehydreret. I det lange løb, og med stigende mængde af forbruget, den overordnede struktur og sundheden for din hud bliver påvirket.

Drik dette i stedet: Grøn te (eller en af ​​disse andre 5 typer te)

5. Høj kulhydrater Chips

Denne ene er egentlig ikke en overraskelse – at pose carb-rige, fedtede chips mange af os elsker at hengive sig som en snack er ikke rigtig sundt. Men vi mener ikke bare fysisk sundhed eller kolesterol-relaterede problemer, men også hudens sundhed. Chips lavet af forarbejdede kulhydrater henvende sig til sukker i kroppen, og dette medfører en stigning i dit insulinniveau. Pr eksperter, mere insulin betyder, at du har en større acne risiko. Ikke bare, at sådanne chips som regel lavet med pro-inflammatoriske olier såsom raps olie eller vegetabilske olier. Disse olier har en direkte relation til udløsning acne.

Spis dette i stedet: Bagt søde kartofler Fries

6. grillet kød

Hvis du er en ikke-vegetar, du sandsynligvis elsker grillet kød. Det smager fantastisk og gør for en god ændring fra regelmæssigt forberedt kød i Kadhai eller komfur. Men, skal du holde dette i tankerne: når kødet er grillet i for lang tid, kan det skaber AGEs (Advanced glykeringsslutprodukter). Disse produkter kan være skadelige for huden og gøre det ud ældre. Du kender et stykke kød kunne have AGEs hvis det har en sværtet finish.

Spis dette i stedet: Italiensk frikadeller

7. Kolde Drinks / Soda

Kom sommer og vores indtag af forfriskende læskedrikke går gennem taget. Men hvis du har bemærket flere hudproblemer sidst, selvom du spiser sundt, det kunne være disse sodavand og kolde drikkevarer, der er de skyldige. Soda er fuld af sukker og kunstige kemikalier – ting, der producerer betændelse inde i kroppen. Plus, det også forstyrrer de sunde bakterier, der findes i din tarm. Faktisk eksperter siger, at hvis du kæmper med hudproblemer lignende acne, er det en direkte bevis for ubalance i dine tarmbakterier.

Spis dette i stedet: Gut-venlige fødevarer såsom Saffron Yoghurt Frugt bagatel

8. Skaldyr

Mens Omega 3 til stede i de fleste fisk kan gøre underværker for din hud, skaldyr tendens til at have en modsat effekt. Rejer, hummere og krabber indeholder høje niveauer af jod som kan føre til tilstoppede porer forårsager akne.

Har dette i stedet: Honning Sennep Sesame Sole Fish

9. Alkohol

Endelig, hvis du nyde at have en hård drink fra tid til anden, at forstå, at alkohol er faktisk en af ​​de værste fødevarer til din hud. Dette skyldes, at alkohol dehydrerer kroppen, i sidste ende at udtørre huden og gør det ser kedeligt og slidt ud. Mens et glas vin fra tid til anden plejer have en alvorlig negativ konsekvens på huden, vil drikke i overskydende påvirke din hud kvalitet.

Drik dette i stedet: Mango og passionsfrugt Mocktail

Disse fødevarer er Betragtes Sund Men er hemmeligt beskadige din hud

Alle er i kapløbet om at ramte gym, spiser kost mad og få sunde. Men disse fødevarer, som du mener er super sundt for dig, kan faktisk forårsage nogle underliggende skader på din hud.

1. fedtfattig mad

Ikke alle fedt er dårligt for dig eller din hud. Når fedtet er fjernet fra alle fødevarer, producenter tendens til at tilføje nogle smag til op smag eller den appel af produktet, og de fleste gange, der involverer natrium eller sukker. I en nøddeskal, kan fedtfattig potentielt betyde højt sukkerindhold. Sukker er kendt for at have en negativ indflydelse kollagenfibre og efterlader dem i stand til at reparere sig selv. Altid vælge gode fedt ligesom avocado eller nødder. De er også velsmagende.

2. Skummetmælk

I en undersøgelse foretaget på mere end 70 tusind sygeplejersker i USA, blev det konstateret, at de kvinder, der drak skummetmælk som teenagere havde højere acne udbrud end dem, der ikke. Effekter af skummetmælk er ikke anderledes. Ikke alene skummetmælk indeholder laktose, men også hormoner og bioaktive molekyler, der har tendens til ugunstige hudsygdomme. Skift skummetmælk med mandel mælk i stedet.

3. Sund morgenmad Cereal

Mens fuldkorn er generelt lidt lavere på det glykæmiske indeks (et mål for, hvordan en fødevare påvirker den samlede blodsukker), at mange morgenmadsprodukter, der hævder at være sund er yderst raffineret og fuld af tilsat sukker. Dette fører til rynke-inducerende glucose spikes. Vælg æg eller hjemmelavet havregryn, da de er relativt sunde.