Fabulous elintarvikkeita lisätä siittiöiden ja lisätä mahdollisuuksia tulla raskaaksi

Alhainen siittiöiden määrä on usein yhdistetty tekijöihin, kuten sinkin puute tai puute vitamiineja. Joten, tehdään joitakin ravitsemuksellisia muutoksia voi olla hyvä tapa tuoda, että siittiöiden määrään asti. Siksi olemme koonneet listan elintarvikkeista sinun täytyy ehdottomasti saada hänen yrittänyt ajatella valikosta.

Miten voin lisätä hänen siittiöiden luonnollisesti?

Katsomaan 9 erittäin tärkeää toimintaa ja elintarvikkeet osoittautunut parantaa miehen siittiöiden määrään luonnollisesti, kun yrität tulla raskaaksi:

Luettelo elintarvikkeita lisätä hänen siittiöiden

Lisää nämä elintarvikkeet vauvalle tavoittelematon valikosta parantaa mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi. Ne ovat Osterit, Tumma suklaa, valkosipuli, banaanit, parsakaali, parsa, saksanpähkinät, ginseng.

Osterit siittiöiden tuotantoa

Osterit ovat yksi oman miehen parhaita lähteitä sinkin, joka auttaa siittiöiden tuotantoa. Se ei myöskään haittaa, että ne ovat aphrodisiac, joten pane hänet kanssa 15 mg päivässä – noin 50g ostereita – ja sinun tekee vauvoja ennen kuin huomaatkaan. Jos lompakkosi – tai vatsaansa – ei venyttää niin paljon muita suuria lähteitä sinkki ovat turkki, kurpitsansiemeniä, hummeria ja simpukoita.

Tumma suklaa antioksidantit

Tumma suklaa sisältää aminohappo, joka on osoittautunut kaksinkertaistaa siittiöiden ja siemennesteen tilavuus. Se on myös runsaasti antioksidantteja – riittää kilpailevien granaattiomenia ja acai marjoja. Antioksidantit ovat hyvä ase vapaita radikaaleja vastaan, ilkeä pikku molekyylejä esiintyy pilaantumista ja myrkkyjä, jotka liittyvät miehen hedelmättömyyttä. Mutta älä mene yli laidan – ylipainoinen voi aiheuttaa epätasapainon testosteronia, joka voisi alentaa miehen siittiöiden määrään. Pari neliöitä päivässä on runsaasti.

Valkosipulia siittiöiden liikkuvuutta

Jos voimakas tuoksu ei laittaa sinut pois tekemässä teko, valkosipuli on suuri vauva-prosessin veturina miehesi. Se sisältää kaksi taika elementtejä – Allisiini, joka parantaa verenkiertoa hänen sukupuolielimiä ja suojaa siittiöiden vaurioilta, ja seleeni, antioksidantti, joka parantaa siittiöiden liikkuvuutta. Yksi tai kaksi kynttä päivässä on hyvä määrä.

Banaanien libido

Banaanit on havaittu lisäävän mies libido ja säädellä sukupuolihormonien koska nimisen entsyymin Bromelaiini. Ne ovat myös täynnä vitamiineja C, A ja B1 mikä nostaa hänen kehon kykyä tuottaa spermaa.

Parsakaali on toiveikas uimareille

Puutteita vitamiini ovat yleinen syy heikon syntyvyyden, koska vitamiinin puute tekee miehen spermaa hidas. Parsakaali on täynnä vitamiini, ovat punainen paprika, pinaatti, aprikoosit, bataatit ja porkkanat.

Parsa tilavuuden

Parsa on toinen ase vastaan ​​ne kurja vapaita radikaaleja. Se on myös täynnä C-vitamiinia, joka suojaa siittiöiden vaurioilta ja lisää sen liikkuvuutta ja volyymi – niin miehesi on enemmän uimareita ja ne siirtyvät nopeammin.

Saksanpähkinöitä Siittiöiden

Omega-3-rasvahapot lisäävät siittiöiden määrää ja parantaa verenkiertoa sukupuolielimissä – ja saksanpähkinät ovat loistava lähde. Ne ovat maukkaita on-the-go välipala, ja ne voidaan ripotellaan viljan tai jälkiruoka. Muita hyviä lähteitä omega-3-rasvahapot ovat rapuja, lohta, kanaa ja kurpitsansiemeniä.

Ginseng testosteroni

Tämä seksuaalista juurta on käytetty lapsettomuuden hoitoon satoja vuosia. Se lisää testosteronin ja lisää veren virtausta sukupuolielimiin, joidenkin väittämällä jopa kohtelee erektiohäiriö. Saat miehen juomaan teetä ginseng, tai ottaa kuivatut ginsengjuuresta joka päivä törmäykseen vauhtia.

Varmista, että hän on tehnyt riittävästi liikuntaa

Nyt ei ole oikea aika painostaa häntä kouluttaa maraton, mutta useat tutkimukset ylipainoisia tai lihavia miehiä ovat osoittaneet, että siittiöiden määrä kasvoi, kun he laihtunut.