Få sundt immunsystem ved at spise på en banan blade

Sundhedsmæssige fordele ved at spise On Banana Leaf

Mange mennesker elsker at spise på en banan blade, uden at vide, at spise på en banan blade styrke immunforsvaret og giver sundhedsmæssige fordele til kroppen. Banana træ blev normalt vokser i tropiske lande som Filippinerne. både Dette træ kan vokse vildt eller dyrkes til landbrugsformål. Folk høste sine frugter og dens blade blev også brugt til kulinariske og andre formål.

Bananblade blev almindeligt anvendt i at spise i løbet af en begivenhed som en del af vores tradition og kultur. Bananblade har mange anvendelser såsom pakning, madlavning, dekorationer, behandling af sår, forbrændinger og forstuvninger. Folk normalt spiser på en banan blade med deres bare hænder, som først blev bruge tusinder af år siden, indtil den nærværende Tid. Spise på banan har en gavnlig effekt på kroppens sundhed, fordi det indeholder mange vitaminer og mineraler.

Den indeholder citronsyre, caroten, vitamin A, calcium og en type polyphenol kaldet “epigallocatechingallat” eller “EGCG”, som også kan findes i grøn te. EGCG kan forebygge alvorlige sygdomme, herunder kræft og hjertesygdomme. Dette efterlader kan hjælpe kroppen med at bekæmpe frie radikaler, der forårsager skade på kroppen og kan forårsage forskellige former for sygdomme som hjerte-kar-sygdomme, kroniske sygdomme, åreforkalkning, fremskynde aldring, og kan forårsage kræft.

Spise på en banan blade kan rense blodet, stimulere appetitten, hjælper på fordøjelsen, forhindrer et sår, opløser nyresten, fremmer god hud sundhed, og øger immunforsvaret. Dens blade er også miljøvenlig, ren, kemisk-fri, vandtæt, og giver stor smag.

Banan blade er også effektiv til behandling af insektbid og visse former for hudsygdomme såsom solskoldning, eksem og endda skæl. Forkæl hudlidelser ved blot at nyde bananblade i koldt vand og anvende det på de berørte områder.