Ez az egészség enni gyümölcsöt éjjel?

A legtöbben hajlamosak az étel utáni sóvárgást felé éjszaka. Ez káros lehet a testsúly megtartásában, különösen, ha van egy édesszájú. Ez minden bizonnyal lehetetlen elaludni, hogy gyötrő érzés a has. De ha eléri ki, hogy a maradék lasagne vagy csau le egy zacskó chips, akkor az a baj.

A legbiztonságosabb megoldás az lenne, egy kis gyümölcsöt elfojtani az éhség. De ez nem jön nélkül hátránya, hogy azt is. Gyümölcsöt enni lefekvés előtt nem olyan ártatlan, mint gondolod lenne. Mi magyarázza, hogy miért is káros hatással lehetnek az egészségre, és mit kell, hogy legyen óvatos, amikor kiválasztotta gyümölcsöt enni éjjel.

Eszik gyümölcsök lefekvés előtt egy jó ötlet?

Gyümölcsök szerves része az egészséges táplálkozás. Ezek magas rosttartalmú és alacsony a kalória. Gyümölcsök gazdagok fitokemikáliák, hogy segít semlegesíteni a szabad gyökök kárt a szervezetben. De a választott gyümölcs lefekvés előtt nagyon fontos. Lehet teljesen rendben van, hogy enni egy szelet dinnye, körte, vagy kiwi.

Lényeges azonban megjegyezni, hogy ott kell lennie a megfelelő különbség egy teljes étkezés és a gyümölcs. Gyümölcsök, hogy magas rost kap emésztjük, és költözött a belekben gyorsabban fehérje és zsírban gazdag ételek. Ez azt jelenti, hogy a gyümölcsöket kell enni sokat, mielőtt a nehéz ételek, vagy enyhén után. Egy másik pont, hogy emlékezzen eszik gyümölcsöt éjjel vacsorára, hogy a tüske a cukor energiát szabadíthat fel, amely hatással van az alvás, mint a test kell készíteni a pihenésre.

Előnyei nassolás Gyümölcsök éjjel

Több előnye is van, hogy eszik gyümölcsöt a snack éjjel, mint alább:

  • Rendszeres adag friss gyümölcsök kockázatok csökkentése a stroke, veseelégtelenség, a szívbetegségek, a cukorbetegség és a csontvesztés.
  • Magas rosttartalmú gyümölcsöt helyett kalóriamentes nehéz táplálékot segít súlyszabályozását.
  • Gyümölcsök tele vannak a mikrotápanyagok és esszenciális vitaminokat, amelyek javítják az egészséget és a vitalitást.
  • Mikor jön a gyümölcsökkel éjjel, Ayurveda szerint akkor van magas rosttartalmú gyümölcsöt, mint a dinnye, vagy alma, ami jót tesz az emésztőrendszer, és nem okoz álmatlanságot.

Lehetséges hátrányai Miután Gyümölcsök éjjel

Figyelembe kell venni a kis részleteket, míg gyümölcsöt enni éjjel:

  • Sok gyümölcs tele vannak a cukrok és a vércukorszintjét, hogy tüske azonnal.
  • Túl sok gyümölcs is okozhat veszteséget a tápanyagok, mert lehet, hogy kihagyom zöldségek és más élelmiszerek csoportok elhelyezésére a gyümölcsöt.
  • Gyümölcsök lefekvéskor növeli az energiaszintet és zavarokat okozhat az alvás.

Óvintézkedések kell figyelembe venni Míg eszik gyümölcsöt lefekvés előtt

Bizonyos dolgokat meg kell emlékezni, amikor eszik gyümölcsöt éjjel:

  • Fenntartása rés egy pár óra között, étkezés közben, egy éjszakai gyümölcs.
  • Pick gyümölcsök, amelyek alacsony cukortartalmú, de rostban gazdag, mint egy körte.
  • Ne egyen a gyümölcsöt azonnal, mielőtt aludni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Egyes gyakran feltett kérdésekre választ az alábbi:

1. Nincs eszik gyümölcsöt éjjel okoz súlygyarapodást?

Ez egy mítosz, hogy gyümölcsöt enni éjjel hizlal. Gyümölcsök minimális kalória, és nem okoz súlygyarapodást saját. De ha táplálékra minden este kalóriamentes gazdag gyümölcs, mint a banán, miután elfogyasztotta a teljes kalória követelmény egy nap, akkor adjunk hozzá egy pár kilót végére a hónapban. De ez igaz minden olyan élelmiszer, eszik, miután elérte a maximális szükséges kalóriát a nap.

2. Can Miután Gyümölcsök lefekvés előtt emésztési problémákat okoz?

Ha gyümölcsöt közvetlenül étkezés után, és lefekvés előtt, akkor létrehozhat emésztési zavarokat, mert ételeket és gyümölcsöket változtak emésztési árak és gyümölcsök a végén erjedő az emésztőrendszerben. Ha gyümölcsöt evett a megfelelő távolsággal étkezés, ne hozzon létre olyan kérdéseket.

3. Mely gyümölcsök jó enni éjjel?

Rostban gazdag gyümölcsök, mint az alma, banán, körte, szőlő, vagy lehet enni éjjel.

4. Lehet gyümölcsöt enni éjjel okoz álmatlanságot?

Evés nagyon édes gyümölcsöt közvetlenül lefekvés előtt is zavarja. Eszik gyümölcsöt éjjel káros, mert a cukrok gyümölcsöket tüske az energia szintet. Mivel ez egy ideig a test megszűnésével, a növekvő energia okozhat álmatlanságot és kedvetlenség.