Exercicis senzills per tenir més forta mentals

Aquesta és l’edat de l’aptitud i la força física. Les dones de tot el món s’estan adonant cada vegada més la importància de mantenir-se en forma, les mares incloses. No obstant això, per assolir un objectiu de qualsevol tipus, és un requisit previ per tenir una ment aguda, centrat. Igual que l’entrenament de força i cardio per al cos, és també una manera de construir la nostra força mental?

Hi pot haver llegit els llibres titulats infinites 10 coses que les persones mentalment forts compleixi o hàbits que poden entrenar a la seva ment. Però les tasques establertes sovint semblen impossibles i molt difícil. Com mares, difícilment podem tenir temps per a nosaltres mateixos, i molt menys participar en un règim d’exercici exhaustiu. Però, de nou, probablement necessitem força mental més que ningú. Bé, aquí hi ha la bona notícia. Hi ha alguns exercicis molt simples per millorar la seva força de voluntat i determinació que no requereix massa temps o energia. Vostè pot fer tots els dies i prometem veurà la diferència molt aviat.

Les maneres més fàcils de construir la força mental

1. Llegir més

És una veritat científica – persones que gaudeixen de la lectura són amables i considerats amb els altres i tenen una gran quantitat de força mental. L’acte mateix de la lectura que obliga a enfocar els seus sentits, reduir la velocitat, i relaxar-se. Intenta fer això cada dia, al matí o abans d’anar-se’n al llit, i li prometem que no es perdrà el seu temps digital.

2. Medita

Aquest consell és probablement tan antic com els turons, però bé, en realitat funciona. El paper de la meditació per augmentar la força de voluntat no es pot negar. Quin és important és que no és necessari per esdevenir un professional en això. Tot el que necessita és de 10 minuts del seu temps diari per seure recta, se centren en la seva respiració, i controlar els seus pensaments. Aquest exercici refresca la ment i l’ànima i et deixa infós amb la força necessària per afrontar el dia.

3. Escoltar música

Ha, això no és l’exercici. Bé, ho és. La investigació ha demostrat que l’entrenament de les orelles i la seva ment a concentrar-se en la música (i ens referim bona, música relaxant aquí) pot tenir un gran efecte sobre la força mental. Centrar-se en les melodies i amarar-se de elles dins de tu mateix. També pot reproduir música en segon pla mentre s’està treballant.

4. Practicar Ioga

Vostè sabia que això anava a passar, oi? El ioga té un efecte calmant en el cos i també manté els seus òrgans vitals funcionant bé. Un impuls a aquest exercici amb postures bàsiques com el Surya Namaskar i la respiració profunda, i es pot passar a postures més complicades en base al seu temps i ganes. No importa què tan bàsica, el ioga està obligat a fer que se senti positiu i conduït.

5. estirament

Això es pot fer quan es lleva al matí, i prometem això es convertirà en un hàbit. L’acte d’estirament fa que el seu cos es carrega, i el seu sistema circulatori està funcionant bé. Això, al seu torn, també infon la seva ment amb energia positiva i nou vigor.

6. Passeig

Una causa principal de la nostra fragilitat mental és un estil de vida sedentari. Per mantenir la seva ment activa i saludable, caminar uns passos cada dia. Vostè pot invertir en un podòmetre o adequació de seguiment per mantenir-inspirat. Caminar també li permet prole sobre els seus pensaments i expulsar la negativitat tombat dins teu – els signes d’una persona mentalment fort.

7. Practicar la respiració profunda

La respiració és una cosa natural per a nosaltres i no s’adonen que ho estem fent. Però, ¿sabia que l’acte d’inhalar i exhalar deliberada l’ajuda a ser més fort mentalment? La respiració profunda és una fantàstica manera d’aclarir la seva ment, entendre els seus pensaments, i millorar el seu enfocament. La pràctica, això durant 10 minuts cada dia, idealment en el matí, i va a votar això com un dels millors consells per millorar la força de voluntat.

8. riure més sovint

Res agrada a la ment més d’una riallada. Si la teva ment se sent esgotada, l’art del riure deliberadament en realitat pot ajudar a sentir-se millor. Veure una comèdia, llegir un llibre divertit, o parlar amb un amic que explica acudits divertits. El riure és un dels hàbits de les persones mentalment fort que és molt fàcil i divertit per a emular.

9. Comentari

Vostè no ha de tenir un do natural per a l’escriptura per tal de fer aquest exercici. Tot el que necessita és un quadern i una ploma i la voluntat de millorar la seva força mental. Ploma seus objectius (assegurar-se que són petits i assolibles en un primer moment), el seu progrés diari i els seus desafiaments. També pot fer gargots i del doodle de la ploma o històries. L’escriptura és una meravellosa manera de canalitzar la seva positivitat interior i eliminar-se a si mateix de pensaments negatius.