Eten regels die moeten worden gevolgd voor een optimale gezondheid

Laat me u enkele vragen:

1. Voel je je overweldigd en gefrustreerd met het proberen om de waarheid achter welke voedingsmiddelen en supplementen zijn gezond en heilzaam te ontdekken?

2. Bent u in de war door welke diëten bieden u een optimale gezondheid? Je hoort veganist is de weg te gaan, maar yoghurt heeft voordelen voor de gezondheid. Je leest hoe zalm is een superfood, maar dan is je beste vriend vertelt je haar vol met kwik. Je bent serieus over te kraken als je overstelpt met alle informatie en gezondheid wassen. Je bent in de war naar links en vinden het moeilijk vast te houden aan iets, omdat je geest is voortdurend in beweging. Klinkt bekend?

3. Als u koopt in de gehele superfoods, supplementen en gezondheid rages, kan je niet helpen, maar vraag jezelf, Heb ik echt nodig?

Eens was ik dat meisje dat een eiwitrijk, low carb en vetarm dieet aten. Vervolgens heb ik geploeterd in het combineren van eten, veganisme, rauw en vrijwel elke ander voedsel verschijnselen die het nieuws te raken. Ik heb ook een fortuin elke maand op supplementen en zogenaamde superfoods zoals goji bessen, Noni sap, visolie, spirulina, chlorofyl en ik probeerde het. En dan op een dag als ik was met mijn tien verschillende supplementen, het genot van mijn coconut water en het plannen van mijn dagelijkse maaltijd, ik kon het niet helpen, maar vraag me af: Heb ik echt allemaal nodig om dit te doen? Samen met zijn belachelijk duur en tijdrovend, werd het maakt me een beetje mentaal. Ik zou uren geobsedeerd over wat ik wel en niet eten, verspillen belangrijk uren van de dag in zelfhaat omdat ik in een bad van yoghurt op mijn pas ontdekte veganistisch dieet ingestort.

Het antwoord dat bij mij kwam was dit: de mens overleefd prima duizenden jaren geleden zonder alle multi-miljard gezondheidszorg dollar producten. Net als veel andere mensen, ik had verleid door slimme multi-miljoen dollar bedrijven te kopen in de nieuwste foodtrends geworden. En laten we eerlijk zijn, ze zijn gewoon de huidige trend.

Ik zeker geloof in supplementen en superfoods, want er zijn een tijd en plaats voor hen allen, maar houd het realistisch en betaalbaar. Stel jezelf de vraag: Ben ik al het krijgen van deze voedingsstoffen uit de nederige broccoli of wortel die ik eet om de andere dag? En, als na het bekijken van je dieet, je merkt dat je ontbreekt aan vitaminen, dan met alle middelen, kopen sommige supplementen! Neem een ​​bloedonderzoek om ervoor te zorgen al uw vitamine normaal zijn.

Het vinden van je eigen helende dieet is een levenslange reis. Zoals u al de verschillende opties die er zijn te verkennen, geen stress over. Ga gewoon voor de rit en leren, te groeien en evolueren. Niemand dieet of voedsel principe is het geheim van de eeuwige gezondheid; het is echt voor iedereen verschillend. Er is niet een dieet dat kanker heeft gevochten; er zijn vele diëten die kanker hebben gevochten. En de gemeenschappelijke link die deze kankerbestrijdende diëten is dat ze-jam vol met de hele voedsel. Geheel voedsel dat een combinatie van vers fruit, groenten, granen, noten, vlees en zuivelproducten.

Het beste dieet kun je verder gaan is er een die vol is van de hele voedsel en vasthouden aan de zeer eenvoudige principe van de 80/20 regel . Eet 80 procent perfect, en laat de overige 20 procent van uw guilty pleasures. Dit geeft u de perfecte balans tussen harmonie tussen uw lichaam en geest.

Als het aankomt op het kiezen van wat de hele voedsel dat u wilt eten, niet verzanden in al het nieuwe voer fenomeen. Vasthouden aan wat goed voelt voor jou. Vergeet niet iedereen is anders gebouwd, dus er is geen goed of fout dieet, gewoon luisteren naar je eigen lichaam, want het zal je vertellen wat je moet eten. Alles moet worden gegeten in balans en er geen gekke obsessies. Gewoon ontspannen, luister naar je lichaam en laat je meenemen op zijn eigen helende reis. Als je te veel over wat je wel en niet kan eten obsederen, word je mentaal leeg en onwel. De waarheid is dat uw dieet moet voortdurend in ontwikkeling; je moet leren en nieuwe dingen proberen de hele tijd.

10 dingen om je op de weg naar een optimale gezondheid in een niet-obsessieve wijze:

De volgende keer dat je je schuldig voelt omdat je niet zijn deze te eten of je hebt gegeten dat, onthoud dit: bedrijven zijn altijd verzilveren in op behoefte en de wens om meer gezonder worden van de samenleving, door de verkoop van nieuwe gezondheids rages, voeding en supplementen. De koude harde waarheid is dat je lichaam weet wat het wil, leren om het te luisteren en voer het wat het nodig heeft.

En als het gaat om de gezondheid wasproducten, open te houden, maar nooit verliest uw perspectief. Ontwikkel uzelf, eet wat u in gelooft, luister naar je eigen lichaam, en vind uw eigen genezing dieet. En nog belangrijker, je lichaam is een wonder in zijn eigen recht, leren vertrouwen, eer en respecteren.