Este periculos să dormi mai repede dupa masa

Cei mai mulți dintre noi le place să se bucure de noastre de după-amiază siestă de după masa de prânz, sau ne place de a savura gustări noaptea târziu înainte de culcare pentru a doua zi. Poate te intrebi de multe ori dacă este bine să amânați după ce mănânci. Nu există nici o îndoială că de multe ori ne simțim somnolent după ce mesele noastre, dar asta înseamnă că ar trebui să ajungă din urmă pe unele somn sau ar trebui să așteptăm de fapt, pentru ceva timp înainte de a moțăi? Ei bine, aceasta nu poate fi o idee bună să moțăi după consumul de mese. Sleeping imediat după consumul de alimente nu poate fi bun pentru corpul tau.

De ce De obicei, ne simțim somnoros după ce mănâncă

De îndată ce ați terminat de a mânca masa, creierul semnale organelor pentru a începe digestia alimentelor. Circulația sângelui devine mai concentrată în jurul sistemului digestiv. Schimbarea în intensitatea vascularizației afectează creierul prea. Această privare de sânge la creier poate face să vă simțiți somnoros sau somnoros.

Cum se Sleeping Imediat după masă afectează sănătatea?

Corpul tau este necesar în mod ideal pentru a digera alimentele pe care le consuma pentru a obține energie, și se poate face acest lucru, dacă stai într-o poziție verticală. Cu toate acestea, atunci când pui de somn dupa masa, nu se permite corpului să îndeplinească această funcție, conducând astfel la unele dintre următoarele:

1. Aceasta poate duce la cresterea in greutate

Imediat dupa masa de dormit poate provoca creșterea în greutate. Acest lucru se datorează faptului că organismul dumneavoastră are nevoie pentru a arde caloriile pe care le consumate la o masă, dar în schimb, tu dormi, ceea ce înseamnă că organismul va stoca aceste calorii. O cantitate în exces de calorii în organism duce la cresterea in greutate. Pe scurt, dormit dupa masa te ingrasa.

2. poate provoca reflux acid

Acid reflux este o condiție în cazul în care conținutul stomacului sunt împinse înapoi în esofag. reflux acid provoacă o senzație de arsură în cavitatea toracică. Acest lucru se întâmplă atunci când dormi la scurt timp după consumul de alimente dumneavoastră.

3. aceasta poate genera probleme digestive

Dacă dormi imediat după ce mănâncă masa de prânz sau post-cina, mancarea nu sunt digerate în mod corespunzător. alimente nedigerate poate cauza probleme digestive cum ar fi gaze, arsuri la stomac, aciditate, flatulență, balonare, etc.

4. Aceasta poate duce la accident vascular cerebral

Sleeping imediat posta având o masă poate crește șansele de a suferi un accident vascular cerebral. Acest lucru se datorează faptului că produsele alimentare nedigerate poate provoca un dezechilibru în nivelul zahărului din sânge și a tensiunii arteriale, și, în cazuri extreme, aceasta poate duce la accident vascular cerebral prea.

Cât timp ar trebui să așteptați să mergi la culcare după ce alimentară?

Se recomandă ca ar trebui sa lasati corpul sa digere alimentele pe care le mâncat înainte de a apăsa butonul de amânare. Deși diferite produse alimentare pot lua diferite cantități de timp pentru a obține digerate, este bine să așteptați cel puțin 2 până la 4 ore la pui de somn după ce ați avut mese.

Bedtime Gustări care sunt sănătoase pentru tine

Deși nu este o idee bună să Munch pe ceva chiar înainte de culcare, uneori, dureri bruște de foame pot lovi, și am putea dori să mănânce ceva. Vă sugerăm să mănânci ceva sănătos și nutritive, în loc de palplanse pe calorii inutile. Iată câteva recomandări sănătoase pe care le puteți utiliza pentru a reduce că nevoile noaptea târziu mâncați între mese:

  • Un pahar de lapte cald cu miere este o opțiune sănătoasă, și vei dormi prea bine.
  • O ceașcă de iaurt scăzut de grăsime este ușor de pe burtă, de asemenea.
  • Un cracker din grâu integral cu unt de arahide este ideal pentru a pune ca maraitul stomacul să se odihnească.
  • O ceașcă de cereale întregi de cereale cu lapte degresat.

Dacă grevisti ai foamei la o oră ciudată, acestea sunt unele gustări pe care le puteți înfulecați fără să se mai gândească de două ori. Evitati grase, prajite sau calorii-densa alimente, deoarece acestea nu pot fi doar greu pe sistemul digestiv, dar ele pot provoca probleme cu somnul prea.

Are Eating afecta prea târziu somnul?

Produse alimentare și de somn au o relație foarte complexă, dar interesant. Unele alimente pot induce somnul intens și te fac să dormi ca un copil. Apoi, există alimente cum ar fi ciocolata, bauturi energizante, suc, etc, care ne poate ține treaz larg dacă sunt consumate înainte de a moțăi. Prin urmare, avem într-adevăr trebuie să fim prudenți cu privire la ceea ce mancam aproape de culcare, deoarece aceasta poate avea un impact direct somnul nostru. De asemenea, dacă consuma masa chiar înainte de dormit, există o posibilitate bună că poți suferi de o criza de aciditate sau arsuri la stomac, ceea ce va avea un impact cât de bine să dormi.

Sunt oameni care nu se pot simți deloc afectate de ceea ce consuma aproape de ora de culcare, dar care, cu siguranță nu înseamnă că ar trebui să mănânce tot ce doresc, deoarece somnul lor nu este obtinerea perturbat. Ei bine, problema nu este de somn, dar este vorba de produsele alimentare, care nu este obtinerea digerat. De aceea, după fiecare masă de dormit sau culcat dupa masa nu este deloc recomandat.

Este important să lăsați un decalaj considerabil între timpul mesei și timpul pui de somn. Consumul de o masa sanatoasa si hranitoare inainte de culcare, evitarea alimentelor nesănătoase și care optează pentru gustări noaptea târziu la dreapta sunt unele dintre lucrurile bune pe care le puteți face pentru somn bun și de sănătate bună. Cu toate acestea, dacă aveți orice arsuri la stomac, reflux acid sau orice problemă legată de somn, vă sugerăm să consultați medicul dumneavoastră și de a obține examinat imediat pentru a exclude orice condiție medicală.