Este de sănătate să mănânce fructe pe timp de noapte?

Cei mai mulți dintre noi tind să aibă pofte alimentare față de noapte. Acest lucru poate fi în detrimentul menținerii în greutate mai ales dacă aveți un dinte dulce. Este cu siguranță imposibil să adormi cu acel sentiment roadere în burtica ta. Dar, dacă ajunge pentru resturile de lasagna, sau Chow jos o punga de chips-uri, vă aflați în necazuri.

Cea mai sigură opțiune ar fi un fruct mic pentru a potoli foamea. Dar nu vine fără un dezavantaj pentru el la fel de bine. Consumul de fructe înainte de culcare, nu este la fel de nevinovat cum crezi tu că ar fi. Noi explica de ce s-ar putea avea efecte adverse asupra sănătății dumneavoastră și ce trebuie să se abtine de la atunci când alegeți fructe să mănânce timp de noapte.

Mananca fructe inainte de culcare o idee bună?

Fructele sunt o parte integrantă a unei alimentații sănătoase. Acestea sunt bogate in fibre si saraca pe calorii. Fructele sunt bogate in fitochimicale care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi la corpul tau. Dar alegerea ta de fructe înainte de culcare este foarte important. Acesta poate fi perfect în regulă să mănânce o felie de pepene galben, pere, sau kiwi.

Este esențial, cu toate acestea, să ne amintim că trebuie să existe un spațiu adecvat între o masă și consumul de fructe plin. Fructele fiind bogate in fibre sunt digerate si sa mutat la intestin mai repede decât proteine ​​si alimente bogate in grasimi. Acest lucru înseamnă că fructele ar trebui să fie consumate cu mult înainte de o masă grea, sau puțin după. Un alt punct de retinut cu privire la consumul de fructe pe timp de noapte pentru cină este că vârful în zahăr poate elibera energie care afecteaza somnul ca organismul ar trebui să fie pregătit să se odihnească.

Beneficiile gustări pe fructe pe timp de noapte

Există mai multe beneficii pentru consumul de fructe ca o gustare pe timp de noapte, după cum se menționează mai jos:

  • portii regulate de fructe proaspete pot reduce riscurile pentru accident vascular cerebral, insuficienta renala, boli de inima, diabet, si pierderea de masa osoasa.
  • Consumul de fructe de mare de fibre în loc de calorii grele gustare va ajuta în managementul de greutate.
  • Fructele sunt ambalate cu micronutrienți și vitamine esențiale, care îmbunătățesc sănătatea și vitalitatea.
  • Când vine vorba de consumul de fructe pe timp de noapte, Ayurveda spune că poți avea fructe de mare, cum ar fi fibra de pepene galben sau Apple, care sunt bune pentru sistemul digestiv si nu va provoca insomnii.

Posibile Inconvenientele având fructe la timp de noapte

Unul ar trebui să fie conștienți de detalii mici, în timp ce consumul de fructe pe timp de noapte:

  • Multe fructe sunt pline de zaharuri și va determina de zahăr din sânge la Spike imediat.
  • Prea mult de fructe poate provoca o pierdere de nutrienti, deoarece s-ar putea fi legume sărind peste și alte grupuri de alimente pentru a se potrivi fructele.
  • Fructele de la un nivel de energie cresc înainte de culcare și poate provoca tulburări de somn.

Măsuri de precauție să ia în considerare în timp ce consumul de fructe inainte de culcare

Anumite lucruri ar trebui să fie amintit atunci când consumul de fructe pe timp de noapte:

  • Menținerea un decalaj de câteva ore între o masă și un fruct pe timp de noapte.
  • Alege fructe care sunt scăzut de zahăr, dar bogate în fibre, cum ar fi o para.
  • Evitați să mâncați fructele imediat înainte de culcare.

întrebări frecvente

Anumite întrebări frecvente adresate au fost răspuns de mai jos:

1. Are consumul de fructe pe timp de noapte Cauza Cresterea in greutate?

Este un mit care mănâncă fructe pe timp de noapte te ingrasa. Fructele au calorii minime si nu poate provoca creșterea în greutate pe cont propriu. Dar, dacă o gustare în fiecare noapte pe un fruct bogate in calorii, cum ar fi o banana, după ce ați consumat întreaga cerință de calorii pentru o zi, vei adăuga câteva lire, până la sfârșitul lunii. Dar acest lucru este valabil pentru orice aliment care este consumat după ce ați ajuns la dvs. de calorii maxime necesare pentru a doua zi.

2. Pot Având fructe înainte de culcare Cauza probleme digestive?

Dacă aveți fructe imediat după o masă și înainte de culcare, poate crea disconfort digestiv, deoarece mese și fructe au variat ratele digestive si fructe pot ajunge clocotește tractul digestiv. În cazul în care fructele sunt consumate cu spațierea chiar de la o masă, nu ar trebui să creeze probleme.

3. Care Fructele sunt bune de mancat noaptea?

fructe bogate în fibre, cum ar fi mere, banane, pere, struguri sau pot fi consumate pe timp de noapte.

4. Pot manca fructe noaptea Cauza Insomnie?

Consumul de fructe foarte dulci imediat înainte de culcare te poate perturba. Consumul de fructe pe timp de noapte este dăunătoare, deoarece zaharurile din fructe vor Spike nivelul de energie. Deoarece acesta este un moment corpul tau este de lichidare în jos, o creștere a energiei poate provoca insomnie și apatie.