Este de 8 pahare de apa pe zi, doar un mit urban

 

Are corpul tau, de fapt nevoie de 8 pahare de apa pe zi? Descoperiți de ce calitatea superioară și, de asemenea, nu cantitatea de apă este importantă pentru a satisface cererile lichide ale corpului tau. Acesta este un mit oraș care nu are nici un material sau de cercetare științifică în spatele ei! Remarcabil suficient, am încercat această concepție greșită, atunci când am rămas în naturistă College – și, de asemenea, cred sau în alt mod, fără rod! Cu toate acestea, care este tot ceea ce este o concepție greșită.

Sunt un om de știință. Deci, am căuta în mod constant probele. Acum, din păcate, există o serie de metode de cercetători pot modifica rezultatele studiilor: atât cu aspect precum și evaluarea aplicată. In plus, rezultatele sunt de obicei obținute în context sau pur și simplu nepotrivite, și anume, atunci când sunt medici, prezintă un risc iubit în loc de pericolul real al unui anumit medicament. – distincții mari și, de asemenea, incredibil de înșelătoare.

Oricum, ce privința apei?

Raționamentul meu a fost:

  1. Dacă ne sunt menite să fie în jur de 70% apă.
  2. Cât de multă apă rămâne în stare bună de sănătate alimente întregi.
  3. De asemenea carne, cu excepția cazului în semnificația lor este, au apă.
  4. Nici o societate de-a lungul istoriei a fost obsedat de apă ca și noi de ce suntem la fel de bine ca doar cum a ajuns să începeți?
  5. Nu se poate prea multă apă să fie dăunătoare pentru: artere, rinichi, inima, creier.

Așa că am început să fac niște cercetări. Toate presupunerile mele au fost adecvate! De ce au fost instrui această concepție greșită pe baza non-evidențiată la Universitatea naturistă? În prezent, nu mă înțelege greșit. Eu cred că organismul are nevoie de apă. Celulele noastre au o multime de lichid; au dus într-un lichid hidro; sângele nostru precum și sistemul limfatic conține hidro lichid; dar nu avem de a urma acest 8×8 (8 pahare de 8 uncii) îndrumar? Nu.

Organismul tau este înțelept

Acesta vă va informa când este deshidratat. La fel ca ea vă va informa când este foame. Oamenii Colegiul susținut că în cazul în care corpul vă spune că este deshidratat, care indică faptul că sunteți în prezent uscat! Am sugerat că nu mai mult decât a fost instanța atunci când mor de foame vă aflați într-o stare de foame. Dar ei Pfiu mine, de asemenea, săraci, pentru că este exact ceea ce arată toate dovezile actuale. În prezent, pentru mine, există o problemă mult mai important, care a fost vărsat atunci când urmează regula 8×8. Aceasta este partea de sus calitatea apei!

Atunci când apa are un pH redus, adică., 5-7 devine lipicios și veți obține 18-22 H20 molecule se lipesc unele cu altele. Acest lucru nu este mare. Apa, după care oferă un sistem de transport minunat pentru toate elementele nedorite din apă pentru a intra in corpul tau. Atunci când apa are un pH de 8 în ceea ce privește – ca apa a discuta o cascada – se va pierde cu siguranță legăturile de hidrogen și, de asemenea, veți obține 3-5 molecule de apă se lipesc unele cu altele, este mult mai sănătos. Cât de sănătoasă este apa, care este așezat stagnantă într-un recipient de plastic?

În plus, conținutul mineral al apei este esențială. Atunci când apa are excelente minerale sănătoase în ea, veti beneficia pe o varietate de niveluri fizice. Deci, doar ce să fac?

Cele moduri de a face apa de la robinet Excelent

  1. În timpul nopții, să ia o cană de apă și lăsați-l pe tejghea, nici o acoperire. O mulțime de cloruri și, de asemenea, fluoruri se va disipa cu siguranță peste noapte.
  2. Dimineața devreme, puneți apă într-un amestecător – efect comparabil cu a merge într-o cădere. Se va separa cu siguranță legăturile de hidrogen, lăsând o legătură pH mai mic și molecule H2O mai puțin împreună.
  3. Gazele se vor risipi; contaminanții mai grele vor merge cu siguranță la partea de jos.
  4. Lăsați ultima 1/4 din apă în blender și, de asemenea, spălați-l în chiuvetă.
  5. Cu restul de apă, plasat într-un pic de sare din Himalaya, precum și în prezent aveți o apă mare. Rețineți că unii oameni au sugerat avantajele de sare din Himalaya – că o serie de minerale sunt descoperite doar în cantități infime – care este, de fapt, pentru a nu avantajul tau prejudiciu. Ai nevoie doar de acele minerale în cantități infime în corpul dumneavoastră.

Deci, în prezent, aveți o apă cu adevărat excelent, care este, de asemenea, anti-oxidant precum și minerale complet. Nu trebuie să pierdeți împrumut apă de cumpărare sau de a adăuga la gramada de gunoi din plastic. apa este delicios, sănătos și echilibrat și economic! Pentru mai multe detalii gust, se adaugă un pic de suc de lămâie. De asemenea, mai sănătos.

Tot Am necesar este de Apa structurata

În prezent, dacă doriți să luați o învârtire, de asemenea, mult mai interesant – care în mod natural este ceea ce imi place sa fac, după care ia în considerare studiul Dr. Pollack pe apă structurată. Acest lucru a început să apară în ceea ce privește 8 ani mai devreme și, de asemenea, în mod natural, l-am iubit. Corpul nostru nici măcar nu utilizează apă în loc să-l dezvoltă H2O3, care se numește apă organizată. Motivul pentru care am dorit acest lucru a fost că am înțeles-o varietate de oameni care beau o mulțime de apă (înseamnă prea mult pentru că a fost în cauză), dar au fost deshidratat. Cum ar putea fi asta? Poate că organismul nu a fost transformarea H2O în H2O3. Amintiți-vă, bune dificultăți de cercetare științifică, indiferent de teoriile sunt deținute în prezent și, de asemenea, împinge înțelegerea noastră, de asemenea, în continuare. Ori de câte ori ceva sfârșește prin a fi acceptat ca o realitate, încep o provocare-l.