Esquerdant el coll: ¿és segur o hem de preocupar?

Molts de nosaltres ens agrada per trencar les nostres articulacions i craqueig coll és també un d’ells. Quan alguns de nosaltres pot estar fent això per sentir relaxat que altres poden estar fent-ho per pur hàbit. Qualsevol que sigui la raó, és de vital importància saber si una breu eufòria que experimenta pel esquerdament del seu coll val la pena o hi ha riscos associats que vostè ha de tenir en compte. Segueix llegint aquest post i aprendre més sobre el esquerdament i si aquesta pràctica és segura per a vostè coll?

Quin és el coll de craqueig i el que fa que el cruixit?

L’esclat o coll és el esquerdament bons resultats en realitzar moviments ràpids al coll que afluixa els lligaments i les articulacions del coll. El coll de craqueig és similar a la fissuració dels dits, dits dels peus, els artells o d’altres parts del cos. Aquí hi ha algunes raons que fan que el so de trencament en el coll:

1. A causa del moviment

Quan les fibres unides als músculs i els ossos, coneguts com els lligaments i els tendons, es mouen lleugerament de la seva lloc i després tornar a la seva posició original, el resultat és un so de cruixit. El so també es produeix quan el moviment de les articulacions provoca tensió en els lligaments.

2. A causa de l’artritis

Quan es produeix aquesta malaltia òssia, afecta el bon funcionament de les articulacions. La mobilitat sense interrupcions del cartílag és compromesa, i la superfície de l’articulació també es torna més aspra, el que porta a la ruptura de so.

3. A causa de gas que s’escapi de les articulacions

Hi ha un fluid present en les nostres articulacions i els ossos que ajuda al seu moviment suau. Aquest fluid consisteix en oxigen, diòxid de carboni, i nitrogen. El nostre coll consisteix en les caretes articulars que inclouen càpsules al voltant d’ells. Aquestes càpsules s’omplen de gas i qualsevol moviment en aquests resultats articulacions aparellades a escapar de bombolles de gas, que causa el timbre cruixent.

Hi ha beneficis d’esquerdament del coll?

Així, el benefici més comú que un condueix des del coll de craqueig és per alleujar el dolor. Aquests són alguns altres coll excel·lents beneficis:

  • Ajuda a reduir el mal d’esquena
  • Això ajuda en el tractament de la migranya
  • Això ajuda a reduir el mal de coll

Si s’opta pel coll trencar-se per obtenir alleujament de qualsevol de les malalties esmentades anteriorment, es suggereix que rep assistència d’un quiropràctic professional.

És arriscat d’esquerdes al coll?

Molts quiropràctics utilitzen manipulació de la columna cervical o el que comunament coneixem com el coll de craqueig tècnica, per proporcionar alleugeriment de diversos tipus de dolor. No obstant això, hi ha alguns riscos associats associats amb el coll esquerdant que vostè ha de tenir en compte:

1. Es pot produir en la coagulació sanguínia

De vegades el craqueig coll pot conduir a la ruptura dels vasos sanguinis al coll. Això pot causar coàguls sanguinis al coll. Aquesta condició pot arribar a ser fatal, ja que pot dificultar el subministrament d’oxigen al cervell.

2. A més de produir-se un Stoke

Es pregunta com el coll s’està esquerdant i accident cerebrovascular estan connectats, a més, hi ha una connexió. Això pot passar quan l’artèria que porta sang al cervell es trenca. Aquesta ruptura pot causar un accident cerebrovascular. Les persones que tenen més de 60 anys d’edat són més propensos a ella.

3. Pot causar falta de mobilitat

Cada vegada que el crac del seu coll, hi ha el risc de danys en el teixit connectiu de la columna vertebral. Amb la pràctica regular de craqueig hi ha coll pot reduir-se la mobilitat a les articulacions, i per tant pot conduir a condicions com ara l’artritis.

4. Pot causar osteoartritis

Sempre que es practica craqueig coll que augmenta la pressió en les articulacions del coll. Quan això es fa per un període més prolongat o de forma regular, que pot conduir a la inestabilitat en els músculs del coll i les articulacions. Això condueix al debilitament dels ossos i músculs i resulta en l’osteoartritis.

Aquestes són algunes malalties que puguin quedar provocades per la pràctica de craqueig coll.

Quan s’ha de buscar per a l’atenció quiropràctica?

Les persones que practiquen el esquerdament de forma regular coll i no senten dolor o molèstia no poden ser obligats a visitar el seu quiropràctic per a qualsevol coll de craqueig tractament. No obstant això, si vostè experimenta dolor o malestar en fer el mateix, llavors vostè ha de considerar el coll està esquerdant per un quiropràctic. Un quiropràctic professional i capacitat l’ajudarà en l’alineació de les articulacions i pot ajudar a proporcionar alleujament del seu dolor. Aquí hi ha algunes condicions que poden indicar que busqui atenció quiropràctica:

  • Si el dolor crònic al coll és experimentat, que no semblen disminuir o desaparèixer amb el temps
  • Si qualsevol tipus d’inflamació és present al coll que poden resultar causa d’una lesió, infecció o acumulació de líquid
  • Si es presenta un problema en el moviment de les articulacions del coll, que pot ser a causa de les condicions d’edat o de salut d’edat com l’osteoartritis

5 maneres segures per trencar el seu coll

L’edat és un dels factors més crítics en la determinació dels riscos associats amb el coll esquerdament. Això vol dir que si ets jove o els músculs i les articulacions estan en gran forma, és menys probable perquè vostè pugui sostenir qualsevol lesió o dany en fer el coll de craqueig exercici. No obstant això, per assegurar-se que ho fa correctament i sense fer-se mal, discutirem algunes maneres eficaces i més segurs per reprimir el coll:

1. El Mètode capçal basculant

Parells dret o seure en posició vertical i mantenir el coll recte. Ara, sense encorbar, inclini el cap cap a un costat i quedar-s’hi durant uns segons. Torna al centre i passar a l’altre costat. Si no se sent seu coll esquerda en el primer moviment, pot repetir la inclinació del seu cap en els costats oposats d’un parell de vegades. Si el seu coll encara no s’esquerda, pot intentar empènyer cap avall al costat oposat a on el seu cap es recolza en.

2. La tècnica Corró d’escuma

Aquesta tècnica requereix un corró d’escuma. Tombar a terra amb l’esquena tocant amb fermesa el sòl i els braços descansant en els costats. Col·loqui el corró d’escuma sota del seu coll. Ara aixeca suaument l’esquena i els glutis del sòl i començar a rodar el coll de l’escuma. Avançar i retrocedir amb el corró sota el coll. Per donar suport addicional al seu coll, és possible col·locar les mans sota del cap mentre es mou sobre el corró. Pot descarregar aquest corró fins a la seva esquena baixa també. Per estar relaxat i seguir rodant el coll de l’escuma fins que se senti un espetec en el seu coll.

Ascensor 3. El Cap

Posa’t de peu i ficar a l’esquena, però, s’abstinguin de ficant massa dur. Fent rodar el cap, girar lentament el cap cap a la dreta si se sent el dolor en el seu costat esquerre o es gira cap al costat esquerre si experimenta dolor al costat dret. Seguiu girant el cap amb moviments circulars, però no us oblideu d’apuntar a les àrees que fan més mal. S’escoltarà un so crepitant mentre ho fa. En qualsevol moment en fer aquest exercici si experimenta qualsevol dolor o malestar, vostè ha de parar immediatament.

4. El puny i mètode en got

Assegut o de peu en una posició vertical. Mantingui el seu coll recte. Feu un puny amb la mà esquerra i el col·loca a la banda esquerra de la barbeta. Ara, exercint una suau pressió de pròpia cap al costat dret. Fer el mateix amb la mà esquerra. També podeu utilitzar la seva mà per buidar la seva cara en un costat i després a l’exercir la pressió en el costat oposat. Abstenir-se de posar massa pressió. És possible que escolti un so cruixent de la mateixa manera que aquests passos.

5. La Copa i arribar a Camí

Aquest és un dels mètodes àmpliament utilitzada de craqueig coll. No obstant això, assegureu-vos que quan s’esquerda el coll utilitzant aquesta tècnica, els músculs del coll s’estiren i afluixen cap amunt. Fer una tassa del palmell de la mà i poseu en un costat de la cara de manera que el mentó es col·loca en el buit i els dits estan en les seves galtes. Ara pren l’altre costat de la part posterior del seu coll i agafar fermament el cap amb ella. Ara moure les dues mans, exercint pressió des de tots dos extrems. Assegureu-vos que permeten una pressió ferma però suau des de les dues mans. Seguiu fent això fins que escolti un so cruixent. El mateix es pot fer per alliberar la pressió des de l’altre costat.

Qualsevol dels mètodes de dalt són una gran manera d’alleujar el dolor i la pressió del seu coll. No obstant això, s’aconsella exercir discreció absoluta per fer-ho i assegurar-se que no vagi per la borda en fer aquests exercicis.

craqueig coll és una gran manera d’alliberar la pressió de les articulacions i també en fer que se senti bé. No obstant això, vostè ha de assegurar-se que segueixi la forma correcta de fer-i també assegurar-se que vostè no segueix aquesta pràctica de forma regular. Aprendre la forma correcta de fer aquesta tècnica del seu metge o un quiropràctic per evitar riscos innecessaris.