És perillós dormir ràpidament després de dinar

La majoria de nosaltres ens agrada gaudir del nostre esmorzar a la tarda migdiada post, o que estimen a assaborir entrepans tarda nit abans d’acabar la jornada. Sovint es pot preguntar-se si està bé per dormir després de dinar. No hi ha dubte que sovint se sent somnolent després de tenir les nostres menjars, però sí vol dir que hem de posar-se al dia amb el somni o realitat hauríem d’esperar algun temps abans de quedar-se adormit? Bé, pot ser que no sigui una bona idea que es quedi adormit després de dinar seus menjars. Dormir immediatament després de dinar menjar pot no ser bo per al seu cos.

¿En general, se sent somnolent després de dinar

Tan aviat com hagi acabat de menjar el seu menjar, el seu cervell envia senyals als òrgans per iniciar la digestió del menjar. La circulació de la sang es concentra més en tot el sistema digestiu. El canvi en la intensitat de la font de la sang afecta el cervell també. Aquesta privació de sang al cervell pot produir somnolència o son.

Com funciona dormir immediatament després de dinar afectar la seva salut?

El seu cos està idealment requereix per digerir els aliments que consumeix per a l’obtenció d’energia, i pot fer-ho si es senti en una posició vertical. No obstant això, quan es pren una migdiada després de dinar, no està permetent que el seu cos per realitzar aquesta funció, el que condueix a algunes de les següents:

1. Tot això pot conduir a augment de pes

Immediatament dormir després de dinar pot causar augment de pes. Això es deu al fet que el seu cos necessita per cremar les calories que consumeixi d’un àpat, però en el seu lloc, es dorm, el que significa que el seu cos va a emmagatzemar aquestes calories. Una quantitat excessiva de calories al cos condueixen a l’augment de pes. En resum, per dormir després de dinar fa que el greix.

2. Pot causar reflux àcid

El reflux àcid és una condició quan el contingut del seu estómac són empesos cap enrere en la seva esòfag. El reflux àcid causa una sensació de cremor a la cavitat toràcica. Això succeeix quan es dorm poc després de menjar el seu menjar.

3. Pot causar problemes digestius

Si dorm immediatament després de menjar el dinar o després del sopar, els aliments no es digereix correctament. El menjar no digerit pot causar problemes digestius com gasos, acidesa estomacal, acidesa, flatulència, inflor, etc.

4. Tot això pot conduir a un accident cerebrovascular

Dormir immediatament després d’un dinar pot augmentar les seves probabilitats de patir un vessament cerebral. Això es deu al fet que els aliments no digerits poden causar un desequilibri en els nivells de sucre en la sang i la pressió arterial, i en casos extrems, pot provocar un vessament cerebral també.

Quant de temps ha d’esperar per anar a dormir després de tenir menjar?

Es recomana que vostè ha de deixar al seu cos a digerir el menjar que va menjar abans de colpejar el botó de repetició. Tot i els diferents aliments poden tenir diferents quantitats de temps per digerits, és bo d’esperar com a mínim 2 a 4 hores de dormir una migdiada després d’haver tingut els seus àpats.

Snacks l’hora de dormir que són saludables per a vostè

Tot i que no és una bona idea per picar alguna cosa just abans de l’hora d’anar a dormir, de vegades, dolors sobtats de fam poden fer vaga, i que poden voler menjar alguna cosa. Suggerim que vostè menja alguna cosa saludable i nutritiu, en lloc d’omplir en calories inútils. Heus aquí algunes recomanacions saludables que es poden utilitzar per frenar que les necessitats finals de la nit entrepans:

  • Un got de llet calenta amb mel és una opció saludable, i vostè va a dormir bé també.
  • Una tassa de iogurt baix en greix és fàcil en el seu estómac també.
  • Una galeta de blat integral amb una mica de mantega de cacauet és ideal per posar aquest grunyir l’estómac per descansar.
  • Una tassa de cereal integral amb llet baixa en greix.

Si en vaga de fam en una hora estranya, aquests són alguns entrepans que pot engolir sense tan sols pensar dues vegades. Evitar grassos, fregits o aliments rics en calories, ja que no només pot ser difícil en el seu sistema digestiu, però poden causar problemes amb dormir massa.

Menjar massa tard afectar el seu somni?

Aliments i de son tenen una relació complexa, però interessant. Alguns aliments poden induir el somni intens i farà dormir com un nadó. Després hi ha els aliments com la xocolata, begudes energètiques, refrescs, etc., que ens pot mantenir despert si es consumeix abans d’adormir. Per tant, realment hem de tenir compte amb el que mengem abans d’anar a dormir, ja que pot afectar directament al nostre somni. A més, si vostè consumeix el seu menjar just abans de dormir, hi ha una bona possibilitat que vostè pot patir d’un atac d’acidesa o ardor d’estómac, que tindrà un impacte tan bé dorm.

Hi ha persones que poden no sentir-se afectada en absolut pel que consumeixen prop de l’hora d’anar a dormir, però que certament no vol dir que han de menjar el que vulguin perquè el seu somni no s’està interrompuda. Bé, la qüestió no és de somni, però es tracta del menjar que no està sent digerida. Per tant, per dormir després de cada menjar o anar a dormir després de dinar no és en absolut recomanable.

És important que deixa una bretxa considerable entre el temps del menjar i l’hora de la migdiada. Menjar un menjar saludable i nutritiu abans de l’hora d’anar a dormir, evitar els aliments poc saludables i optant per la dreta entrepans tarda nit són algunes de les coses bones que pot fer per un bon son i la bona salut. No obstant això, si experimenta qualsevol acidesa estomacal, reflux àcid o qualsevol tema relacionat amb el son, li suggerim que consulti al seu metge i feu-vos examinar immediatament per descartar qualsevol condició mèdica.