És la salut menjar fruita a la nit?

La majoria de nosaltres tendeixen a tenir desitjos d’aliments cap a la nit. Això pot ser perjudicial per al manteniment de pes, especialment si vostè té una dent dolç. Sens dubte, és impossible agafar el son amb aquesta sensació de rosegar en el seu abdomen. Però si arriba a sortir per aquesta lasanya de sobres, o chow baix una bossa de patates fregides, vostè està en problemes.

L’opció més segura seria una fruita petita per sufocar la fam. Però no ve sense un inconvenient a ell també. Menjar fruita abans d’anar a dormir no és tan innocent com sembla que seria. Explicar per què podria tenir efectes adversos en la seva salut i el que cal anar amb compte amb el moment de recollir fruita per menjar a la nit.

Es mengen les fruites abans d’anar a dormir una bona idea?

Les fruites són una part integral d’una dieta saludable. Tenen un alt contingut en fibra i baixa en calories. Les fruites són riques en fitoquímics que ajuden a neutralitzar els radicals lliures en el teu cos. Però la seva elecció de la fruita abans de dormir és molt important. Pot ser perfectament bé per menjar una llesca de meló, pera o kiwi.

És essencial, però, recordar que cal que hi hagi un buit adequat entre un àpat i el consum de fruites completa. Les fruites són riques en fibra es digereixen i es van moure cap a l’intestí més ràpid que les proteïnes i aliments rics en greixos. Això vol dir que les fruites s’han de menjar molt abans d’un àpat pesada, o una mica després. Un altre punt a recordar sobre menjar fruites a la nit per al sopar és que l’augment en el sucre pot alliberar energia que afecta la son ja que el seu cos ha d’estar preparat per descansar.

Beneficis dels refrigeris en les fruites a la nit

Hi ha múltiples beneficis de menjar fruites com a berenar a la nit, com s’esmenta a continuació:

  • porcions regulars de fruites fresques poden reduir els riscos per als accidents cerebrovasculars, insuficiència renal, malalties del cor, diabetis i pèrdua de massa òssia.
  • El consum de fruites rics en fibra en lloc de berenar en calories pesada ajudarà a controlar el pes.
  • Les fruites estan plenes de vitamines i micronutrients essencials que milloren la seva salut i la seva vitalitat.
  • Quan es tracta de menjar fruites a la nit, l’Ayurveda diu que pot tenir fruites amb alt contingut de fibra com el meló o la poma que són bones per al sistema digestiu i no va a causar insomni.

Possibles desavantatges de tenir fruites a la nit

Un ha de ser conscient dels petits detalls, mentre que el consum de fruites a la nit:

  • Moltes fruites són plenes de sucres i farà que el seu sucre en la sang a spike immediatament.
  • L’excés de fruita pot causar una pèrdua de nutrients, ja que pot ser verdures que salten i altres grups d’aliments per acomodar els seus fruits.
  • Fruites en l’augment dels nivells d’energia i l’hora de dormir poden causar trastorns del son.

Precaucions a tenir en compte en menjar fruites abans d’anar a dormir

Certes coses s’han de recordar en menjar fruites a la nit:

  • Mantenir una distància d’un parell d’hores entre un àpat i una fruita durant la nit.
  • Recollir les fruites que són baixos en sucre, però alta en fibra, com una pera.
  • Evitar el consum de la fruita immediatament abans de dormir.

Preguntes freqüents

Certes preguntes més freqüents han estat contestades a continuació:

1. Menjar fruites a la nit causa augment de pes?

És un mite que el consum de fruita a la nit fa que el greix. Les fruites tenen un mínim de calories i no poden causar augment de pes pel seu compte. Però si aperitiu cada nit en una fruita rica en calories com un plàtan, després d’haver consumit la totalitat del requeriment calòric per un dia, se li afegiu unes lliures per al final del mes. Però això és cert de qualsevol aliment que es menja després d’haver assolit els seus màxims de calories necessàries per al dia.

2. Tenir Can fruites abans d’anar a dormir Causa problemes digestius?

Si té fruits immediatament després d’un dinar i abans d’anar a dormir, pot crear molèsties digestives perquè els menjars i fruites han variat les taxes digestius i fruites pot acabar la fermentació en el tracte digestiu. Si les fruites es mengen amb la separació correcta d’un àpat, no poseu cap problema.

3. Què fruites són bones per menjar a la nit?

fruites riques en fibra com les pomes, plàtans, peres, raïm o es poden menjar a la nit.

4. Pot ser que menja la fruita a la nit causar insomni?

El consum de fruites molt dolços immediatament abans de dormir pot molestar. El consum de fruites a la nit és perjudicial perquè els sucres en els fruits s’alça seus nivells d’energia. Com aquest és un moment en que el seu cos està acabant, un augment de l’energia pot causar insomni i apatia.