És de 8 gots d’aigua al dia només un mite urbà

 

El seu cos realment necessita 8 gots d’aigua al dia? Descobrir per què la qualitat i tampoc la quantitat d’aigua és important per satisfer les demandes de líquid del seu cos. Això és un mite ciutat que no té el material o la investigació científica darrere d’ell! Sorprenentment suficient, he lluitat aquest concepte erroni quan em vaig quedar a naturopàtica College – i també creuen que o no, inútil! No obstant això, això és tot el que és un error.

Sóc un científic. Per tant, busco constantment l’evidència. Ara, per desgràcia, hi ha una sèrie de mètodes investigadors poden alterar els resultats dels estudis: tant amb el disseny, així com l’avaluació aplicada. A més, els resultats s’obtenen normalment de context o simplement no adequat, és a dir, quan els minidiscos s’esbossen l’ésser estimat risc en lloc del perill real d’un medicament que s’administra -. Grans distincions i també molt enganyós.

De tota manera, ¿Quina relació a l’aigua?

El meu raonament era:

  1. Si estem destinats a estar al voltant del 70% d’aigua.
  2. Quanta aigua es manté en bons aliments sencers salut.
  3. També les carns, llevat que el significat és d’ells, tenen aigua.
  4. Cap societat llarg de la història ha estat obsessionat amb aigua com nosaltres ¿per què estem tan bé com ho vam fer aquesta comencem?
  5. Pot no massa aigua ser perjudicial per al: artèries, els ronyons, el cor, el cervell.

Així que vaig començar a fer algunes investigacions. Tots els meus suposicions eren apropiats! Per què estaven instruint aquest error no basada en evidència a la Universitat naturopàtica? En aquest moment no em malinterpretar. Crec que el cos requereix aigua. Les nostres cèl·lules tenen un munt de líquid; es dutxen en un líquid hidràulic; la nostra sang així com el sistema limfàtic conté hidro líquid; però, hem de seguir aquest 8×8 (8 gots de 8 unces) de guia? No.

El seu cos és savi

Se l’informarà quan es deshidrata. Igual que l’informarà quan tingui gana. La gent de la universitat defensat que si el cos t’està dient que està deshidratat que indica que s’assequen actualment fora! Vaig suggerir que cal molt més va ser la instància que quan es moren de fam que es troba actualment en un estat d’inanició. Però uf jo també pobre, perquè això és exactament el que tota l’evidència actual mostra. Actualment per a mi, no és un problema molt més vital que va quedar vessada quan se segueix la regla de 8×8. Aquesta és la qualitat superior d’aigua!

Quan l’aigua té un pH menor, és a dir., 5-7 es posa enganxosa i obtindrà 18-22 H20 molècules s’enganxen entre si. Això no és molt gran. Aigua després que proporciona un sistema de transport meravellós per a tots els elements indesitjables en l’aigua per entrar al seu cos. Quan l’aigua té un pH de 8 pel que fa – com l’aigua discussió d’una cascada – sens dubte va a perdre els enllaços d’hidrogen i també obtindrà 3-5 molècules d’aigua s’enganxen entre si, és molt més saludable. Què tan saludable és l’aigua estancada que està assegut en un recipient de plàstic?

A més, el contingut mineral de l’aigua és essencial. Quan l’aigua està ben minerals saludables en el mateix, es beneficiarà d’una varietat de nivells físics. Així que el que fer?

Les maneres de fer la seva aigua de l’aixeta fantàstic

  1. Durant la nit, prengui una gerra d’aigua i es deixa al taulell, no hi ha cobertura. Una gran quantitat dels clorurs i fluorurs també sens dubte dissipar-durant la nit.
  2. Al matí d’hora, poseu l’aigua en un mesclador – efecte comparable al passar-se d’una de les cataractes. Sens dubte, separar els enllaços d’hidrogen, deixant un enllaç pH més baixos i menys molècules d’H2O junts.
  3. Els gasos es dissipen; els contaminants més pesats sens dubte anar a la part inferior.
  4. Deixa el darrer quart d’aigua a la liquadora i també rentar a la pica.
  5. Amb la resta de l’aigua, col·locat en una mica de sal de l’Himàlaia, així com vostè té actualment un gran aigua. Recordeu que algunes persones han suggerit els avantatges de sal de l’Himàlaia – que un nombre dels minerals es va descobrir només en quantitats traça – que és, de fet, no al seu avantatge en detriment. Només necessita aquests minerals en quantitats traça en el seu cos.

Així que actualment té un veritablement excel·lent aigua que també és antioxidant, així com minerals completa. Vostè no ha de perdre l’aigua de préstec o compra afegir a la pila d’escombraries de plàstic. La seva aigua és deliciosa, sana i equilibrada i econòmica! Per a més sabor, afegir una mica de suc de llimona. També saludable.

És tot el que necessitàvem aigua estructurada

Actualment si vol prendre un gir també més interessant – que, naturalment, és el que m’agrada fer, després que consideren l’estudi del Dr. Pollack sobre l’Aigua Estructurada. Això va començar a aparèixer en relació amb 8 anys abans i també, naturalment, em va encantar. El nostre cos ni tan sols utilitzar aigua en lloc es desenvolupa H2O3 que es diu aigua organitzada. La raó per la qual volia que això era que entenc una varietat de persones que beuen molta aigua (vol dir massa com perquè estava preocupat), però van ser deshidratades. Com pot ser? Potser el cos no estava convertint el H2O en H2O3. Recordeu, bons dificultats d’investigació científica qualsevol teoria es duen a terme en l’actualitat i també empeny encara més la nostra comprensió també. Cada vegada que alguna cosa acaba sent acceptat com una realitat, començo desafiant.