Ernæring verdien og helsemessige fordeler av melk

Melk er mye brukt i India. Du sørge for at barnet ditt har et glass melk hver dag; noen ganger, du drikker det også vanlig eller legge den til din te. Drikke melk har forskjellige fordeler. Drikke melk er nøkkelen til å bygge sterke og friske bein. Så, finn ut hvorfor drikke melk er så viktig. Les for å finne ut sine fordeler.

Næringsinnhold i melk

Nedenfor vi trekke en sammenligning mellom de tre ulike typer melk pluss litt melk ernæring verdi informasjon fra kumelk, bøfler melk og geiter melk.

Hvordan kan melke nytte for din helse

Hvis du ikke tror at inntak av melk er bra for din velvære og fysisk / psykisk helse, så her er et par melk ernæring fakta å sikkerhetskopiere den.

1. Det hjelper deg å møte dine ernæringsmessige behov

Bare en 8-unse servering av melk i dine måltider er nok til å få din daglige dose av vitamin D, kalsium og vitamin B12 – de tre essensielle næringsstoffer som du trenger. Melk gir deg også med andre viktige næringsstoffer som mineraler, proteiner, antioksidanter og sunne fettsyrer.

2. Det holder deg frisk

Melk er ikke en vanlig drikk. Theres en grunn til at idrettsutøvere og andre sverger til det. Den har alle de ni essensielle aminosyrer, noe som gjør det til en komplett-protein drikk. Hvis ikke du vet, gress-matet kuer melk inneholder også konjugert linolsyre og omega-3 fettsyrer, som begge har blitt rapportert å gi en rekke kognitive og fysiske helsemessige fordeler.

3. Det styrker bena

Kalsium er et viktig næringsstoff som er nødvendig for sterke og friske bein. En 8-unse glass melk, og dermed møte RDA for dette næringsstoffet lett uten stuffing magen. Melk og andre meieriprodukter også forebygge bensykdommer som osteoporose. Forbruker melk kan hindre denne sykdommen. Melk og melkeprodukter inneholder kalsium i rikelige mengder, og kan styrke hjernen din. Hvis du sammenligner buffalo melker ernæring verdi med kumelk, vil du finne det tidligere har mer kalsium innhold til stede i det.

4. bidrar til å holde RBC in Check

Vitamin B-12 mangel er en av de vanligste årsaken til anemi, dårlig hukommelse, og noen ganger også hjerteproblemer (i alvorlige tilfeller). I tillegg produserer RBC og transportere oksygen til nervevev, er dette næringsstoff essensielt for generell velvære. Enkelt sagt, kan du ikke leve uten B12. Og melk og andre meieriprodukter kan møte dine kalsium krav.

5. Gir deg Vitamin D

Vitamin D er kjent som sol-vitamin. Det er et fettløselig vitamin som hjelper i å absorbere kalsium og støtter immunsystemet. Mangel på vitamin D i kroppen din kan påvirke beinhelse. Men ikke bekymre deg fordi kan hjelpe deg å møte dine vitamin D krav. Melk er en utmerket kilde til vitamin D; den også regulerer opptaket av kalsium og fosfor i kroppen, som begge er nødvendige for sterke og friske ben. Utenom dette er vitamin D også kjent for å avverge depresjon, forebygge hjertesykdom, og øke vekttap.

6. Holder Your Heart Health in Check

Melk hindrer og reduserer risikoen for hjertesykdommer. Melk er en utmerket kilde til konjugert linolsyre og omega-3 fettsyrer som bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdommer og diabetes også.

7. forsyner deg med Protein

Protein er et viktig element som bidrar til å bygge muskelmasse og hjelpe en person komme seg raskere etter trening. Det er også viktig for produksjonen av hormoner i kroppen. Og her er en overraskelse – melk gir deg 8 gram høykvalitets protein med bare en 8-unse servering. Hvis du føler deg sulten hele tiden, legge proteinrik mat til kosthold, spesielt melk.

8. Det bidrar til å holde depresjonen Away

Drikker melk kan hjelpe i produksjonen av serotonin hormonet i kroppen din; serotonin hormon er forbundet med humør og søvn. Den mangel på vitamin D er knyttet til depresjon og tretthet, men drikker melk kan hjelpe, så det oppfyller dine Vitamin D krav. Ved å drikke melk, kan du holde Vitamin D-mangel i sjakk og dermed depresjon.

9. Holder energinivået høyt

Melk er en fantastisk kilde til riboflavin. Riboflavin hjelper kroppen produsere mer energi ved å bryte ned karbohydrater, proteiner og fett. Siden det er et vannløselig vitamin, trenger du det hver dag. Det hjelper også å frakte oksygen til ulike interne organer og dermed holde dem fungerer.

10. oppfyller dine kaloribehov

Denne går er for folk som har problemer med å spise mye. Hvis du trenger å møte dine daglige behov av kalorier, men er ikke å gjøre det på grunn av dine matvaner, deretter drikke melk. Melk kan gi deg kalorier og holde en god balanse av andre næringsstoffer.

Forholdsregler for å vurdere når Forbruker Milk

Sørg for at du ta følgende forholdsregler før du drikker melk.

1. Gå til plantebasert

Hvis du er veganer eller laktose intolerant, her er det gode nyheter – det er plantebaserte alternativer der ute. Du kan melde deg av mandelmelk, soyamelk, kokosmelk, og cashew melk.

2. begrense forbruket

Bare fordi melk er sunt og gir deg en rekke næringsstoffer betyr ikke at du bør drikke for mye melk. Moderasjon er nøkkelen, fordi det gjør pakke fettinnhold, og hvis du prøver å gå ned i vekt og bygge muskler, spore hvor mye du forbruker basert på næringsinformasjon.

3. Hold Fordøyelsen Helse in Check

I gamle dager, kyr melk gitt deg mange gode gut-sunn bakterier. Men med bruk av pasteurisering praksis, er alt det gode ting fjernet som betyr at du ikke får de rapporterte fordøyelses fordeler. Dessuten gjør høyere fettinnhold i melken du velger det vanskelig for kroppen å behandle den.

Melk tilbyr ulike fordeler og hjelper deg holde seg i form og aktiv. Det gir deg din daglige dose av energi og forsyner kroppen med de essensielle næringsstoffene du trenger. Legge til et glass melk til måltider vil ikke bare gjøre deg sterk og sunn, men det vil også forbedre humøret og holde deg i god helse. Så, drikk et glass melk daglig og holde seg i form.