Er det sundhed at spise frugt om natten?

De fleste af os har en tendens til at have mad cravings mod natten. Dette kan være til skade for opretholdelse af vægt, især hvis du har en sød tand. Det er helt sikkert umuligt at falde i søvn med det nagende fornemmelse i maven. Men hvis du kommer ud for, at sidesten lasagne, eller chow ned en pose chips, du er i for problemer.

Den sikreste løsning ville være en lille frugt at dæmpe sult. Men det kommer ikke uden en ulempe at det så godt. Spise frugt før sengetid er ikke så uskyldige, som du tror, ​​det ville være. Vi forklare, hvorfor det kunne have negative virkninger på dit helbred og hvad du skal være på vagt over for, når du plukker frugt at spise om natten.

Er spise frugt Før Bed en god idé?

Frugt er en integreret del af en sund kost. De er høj i fiber og lav på kalorier. Frugt er rige på fytokemikalier, der hjælper neutralisere frie radikaler skader på din krop. Men dit valg af frugt før sengetid er meget vigtigt. Det kan være helt i orden at spise en skive melon, pære, eller kiwi.

Det er afgørende, dog at huske, at der er behov for en passende afstand mellem et helt måltid og forbrug af frugt. Frugter bliver høj i fiber bliver fordøjet og flyttes til tarmen hurtigere end protein og fedt-rige fødevarer. Det betyder, at frugt skal spises meget før et tungt måltid, eller lidt efter. Et andet punkt at huske om at spise frugt natten til middag er, at stigning i sukker kan frigive energi, som påvirker søvn som din krop skal være parat til at hvile.

Fordele ved snacking på Fruits at Night

Der er flere fordele ved at spise frugt som en snack om aftenen, som nævnt nedenfor:

  • Regelmæssige portioner af frisk frugt kan reducere risikoen for slagtilfælde, nyresvigt, hjertesygdomme, diabetes og knogletab.
  • Spise fiberrige frugter i stedet for kalorie-tunge mellemmåltid vil hjælpe med vægtkontrol.
  • Frugt er fyldt med mikronæringsstoffer og vigtige vitaminer, der forbedrer dit helbred og din vitalitet.
  • Når det kommer til at spise frugt om natten, siger Ayurveda du kan have højt fiber frugter som melon eller æble, der er godt for dit fordøjelsessystem og vil ikke forårsage søvnløshed.

Mulige ulemper ved at have frugter på Nighttime

Man skal være opmærksom på små detaljer, mens man spiser frugt om natten:

  • Mange frugter er fulde af sukker og vil forårsage dit blodsukker til at spike straks.
  • For meget af frugt kan medføre tab af næringsstoffer, fordi du kan være skipping grøntsager og andre fødevarer grupper til at rumme din frugt.
  • Frugt ved sengetid øge energi-niveauer, og kan forårsage forstyrret søvn.

Forholdsregler at overveje, mens spise frugt før sengetid

Visse ting skal huskes, når de spiser frugt om natten:

  • Oprethold en afstand på et par timer mellem et måltid og en natlig frugt.
  • Pick frugter, der er lavt sukkerindhold men højt fiberindhold, som en pære.
  • Undgå at spise frugten umiddelbart før du sover.

Ofte stillede spørgsmål

Visse ofte stillede spørgsmål er blevet besvaret nedenfor:

1. Er spise frugt at Night forårsage vægtstigning?

Det er en myte, at spise frugt om natten gør dig fed. Frugt har minimal kalorier og kan ikke give vægtøgning på egen hånd. Men hvis du mellemmåltid hver nat på en kalorie-rig frugt som en banan, efter at du har spist hele kravet kalorieindhold for en dag, du vil tilføje et par pounds ved udgangen af ​​måneden. Men dette er sandt for alle fødevarer, der spises, efter at du har nået din maksimale nødvendige kalorier for dagen.

2. Kan have Frugt før sengetid Årsag fordøjelsesproblemer?

Hvis du har frugter umiddelbart efter et måltid og inden sengetid, kan det skabe fordøjelsesubehag fordi måltider og frugter har varieret fordøjelsesproblemer satser og frugter kan ende med at gærende i din fordøjelseskanalen. Hvis frugter spises med den rigtige afstand fra et måltid, bør det ikke skabe nogen problemer.

3. Hvilke Frugt er godt at spise om natten?

Fiber-rige frugter som æbler, banan, pærer, eller druer kan spises om natten.

4. Kan spise frugt om natten forårsage søvnløshed?

Spiser meget søde frugter umiddelbart før sovende kan forstyrre dig. Spiser frugter natten er skadeligt, fordi de sukker i frugterne vil spike din energi niveauer. Da dette er et tidspunkt, hvor din krop er nedtrappet, kan en stigning i energi forårsage søvnløshed og sløvhed.