Er 8 glass vann om dagen bare en urban myte

 

Har kroppen din faktisk trenger 8 glass vann om dagen? Oppdag hvorfor topp kvalitet og heller ikke hvor mye vann er viktig for å tilfredsstille kroppens væskebehov. Dette er en by myte som ikke har noen materiale eller vitenskapelig forskning bak det! Bemerkelsesverdig nok, jeg kjempet denne misforståelse når jeg forble i Naturopati College – og også tro det eller ikke, resultatløst! Men det er alt som det er en misforståelse.

Jeg er en vitenskapsmann. Så jeg stadig søker bevis. Nå, dessverre, er det en rekke metoder forskerne kan endre resultatene av studier: med både layout og anvendt evaluering. I tillegg er resultatene vanligvis innhentet av sin sammenheng eller bare uegnet, dvs. når MDS er skissert elsket en risiko i stedet for reell fare for en gitt medisin -. Store forskjeller og også utrolig villedende.

Anyways, hva gjelder vann?

Mitt resonnement var:

  1. Hvis vi er ment å være rundt 70% vann.
  2. Hvor mye vann forblir i gode hele helsekost.
  3. Også kjøtt, mindre betydning er av dem, har vann.
  4. Ingen samfunn gjennom historien har vært besatt med vann som vi er hvorfor er vi så vel som hvor kom denne gang?
  5. Kan ikke altfor mye vann være skadelig for: arterier, nyre, hjerte, hjerne.

Så jeg begynte å gjøre noen undersøkelser. Alle mine antagelser var riktige! Hvorfor ble de instruere denne ikke-dokumentert basert misforståelse i Naturopati University? For øyeblikket ikke misforstå. Jeg tror kroppen trenger vann. Våre celler har rikelig med væske; de dusj i et hydro væske; blodet samt lymfesystemet inneholder hydro væske; likevel må vi følge denne 8×8 (8 glass 8 ounces) retningslinje? Ikke.

Kroppen din er Wise

Det vil informere deg når det er dehydrert. Mye som det vil informere deg når du er sulten. Høgskolen folk til orde for at hvis kroppen er å fortelle deg at det er dehydrert som indikerer at du er for tiden tørket ut! Jeg foreslo at det var ikke mye mer forekomsten enn når du sulter du er i en tilstand av sult. Men de puh meg også dårlig, fordi det er akkurat hva alle de faktiske bevis viser. For øyeblikket for meg, det er en langt mer viktig problem som fikk kaste når følge 8×8 regelen. Det er topp kvalitet på vannet!

Når vannet har en redusert pH, altså., 5-7 det blir klissete og du vil få 18-22 H20 molekyler stikker med hverandre. Dette er ikke bra. Vann etter som gir en fantastisk transportsystem for alle uønskede elementer i vannet å komme inn i kroppen din. Når vannet har en pH på angående 8 – som vann diskuterer en foss – det vil sikkert løs de hydrogenbindinger og også vil få 3-5 vannmolekyler som stikker med hverandre, er det mye friskere. Akkurat hvor sunt er vann som sitter stillestående i en plastbeholder?

I tillegg er mineral innhold av vann vesentlig. Når vannet har gode sunne mineraler i det, vil du ha nytte på en rekke fysiske nivåer. Så akkurat hva du skal gjøre?

De måter å gjøre din vann fra springen Fantastisk

  1. I løpet av natten, ta en mugge med vann og la den på disken, ikke dekning. Mye av klorider og også fluorider vil sikkert forsvinne over natten.
  2. Tidlig på morgenen, plassere vann i en mixer – tilsvarende effekt til å gå over et fall. Det vil sikkert skille hydrogenbindingene, slik at en lavere pH-verdi og mindre H2O molekyler binding sammen.
  3. Gassene vil forsvinne; de tyngre forurensninger vil sikkert gå til bunns.
  4. La den siste 1/4 av vannet i blanderen og også vaske den ned i vasken.
  5. Med resten av vannet, plassert i en liten Himalaya salt, så vel som du har en stor vann. Husk at noen mennesker har antydet fordelene av Himalaya salt – at en rekke mineraler oppdages bare i spormengder – det er faktisk til din fordel ikke skade. Du trenger bare disse mineralene i spormengder i kroppen din.

Så nå har du en virkelig utmerket vann som er også antioksidant samt mineral fullført. Du trenger ikke å kaste bort lån kjøpe vann eller legge til plast søppelhaugen. Vannet er deilig, sunn og balansert og økonomisk! For mer smak, tilsett litt sitronsaft. Også sunnere.

Alt vi trenger er strukturert vann

Foreløpig hvis du ønsker å ta en også mer interessant spin – som naturligvis er det jeg liker å gjøre, etter det vurdere Dr. Pollack studie om Strukturert Water. Dette begynte å dukke opp om 8 år tidligere, og også naturlig, jeg elsket det. Kroppen trenger ikke engang bruke vann i stedet det utvikler H2O3 som kalles organisert vann. Grunnen til at jeg ønsket dette var at jeg forstår en rekke mennesker som drikker masse vann (betyr altfor mye som for jeg var bekymret), men var dehydrert. Hvordan kunne det skje? Kanskje kroppen var ikke omdanne H2O til H2O3. Husk gode vitenskapelige problemer uansett teorier er i dag eid og presser også vår forståelse også videre. Når noe ender opp med å bli akseptert som en realitet, begynner jeg å utfordre den.