Er 8 glas vand om dagen bare en vandrehistorie

 

Har din krop rent faktisk har brug 8 glas vand om dagen? Opdag, hvorfor den bedste kvalitet og heller ikke mængden af ​​vand er vigtigt at tilfredsstille kroppens flydende krav. Dette er en by myte, der ikke har materiale eller videnskabelig forskning bag det! Bemærkelsesværdigt nok, jeg kæmpede denne misforståelse, når jeg forblev i naturopathic College – og også tro det eller på anden måde, frugtesløse! Men det er alt, det er en misforståelse.

Jeg er en videnskabsmand. Så jeg søger konstant beviserne. Nu, desværre, er der en række metoder forskere kan ændre resultaterne af undersøgelser: med både layout samt anvendt evaluering. Derudover er resultater opnås typisk af kontekst eller blot uegnet, dvs. når læger er skitseret den elskede risiko i stedet for den reelle fare for en given medicin -. Store forskelle og også utroligt vildledende.

Anyways, hvad angår vand?

Mit ræsonnement var:

  1. Hvis vi er beregnet til at være omkring 70% vand.
  2. Hvor meget vand tilbage i gode hele helsekost.
  3. Også kød, medmindre den betydning er af dem, har vand.
  4. Intet samfund gennem historien er blevet besat af vand, ligesom vi er, hvorfor vi er så godt som bare hvordan gjorde dette komme i gang?
  5. Kan ikke alt for meget vand være skadeligt for: arterier, nyre, hjerte, hjerne.

Så begyndte jeg at lave noget research. Alle mine antagelser var passende! Hvorfor blev de instruere denne ikke-dokumenteret baseret misforståelse i naturopathic University? I øjeblikket får ikke mig forkert. Jeg tror kroppen kræver vand. Vores celler har masser af væske; de brusebad i en hydro væske; vores blod samt lymfesystemet indeholder hydro væske; endnu gør vi nødt til at følge denne 8×8 (8 glas 8 ounce) retningslinje? Ikke.

Din krop er Wise

Det vil informere dig, når det er dehydreret. Meget gerne det vil informere dig, når du er sulten. De College folk talt for, at hvis krop fortæller dig det er dehydreret, der indikerer, at du er i øjeblikket tørret ud! Jeg foreslog, at der ikke var nogen meget mere den instans, end når du sulter du befinder dig i en tilstand af sult. Men de pyh mig også dårlig, fordi det er præcis, hvad alle de faktiske beviser. I øjeblikket for mig, er der en langt mere afgørende problem, der fik kastet når efter 8×8 reglen. Det er den bedste kvalitet af vand!

Når vandet har en reduceret pH, dvs.., 5-7 det bliver klistret, og du vil få 18-22 H20 molekyler stikning med hinanden. Dette er ikke stor. Vand efter, der giver en fantastisk transportsystem for alle de uønskede elementer i vandet for at komme ind i din krop. Når vand har en pH på om 8 – som vand diskuterer et vandfald – det vil helt sikkert miste hydrogenbindingerne og også får 3-5 vandmolekyler stikning med hinanden, er det meget sundere. Hvor sunde er vand, der sidder stagnerende i en plastikbeholder?

Derudover mineralindholdet af vand er afgørende. Når dit vand har fremragende sunde mineraler i det, vil du drage fordel af en række fysiske niveauer. Så hvad man skal gøre?

De måder at gøre dit vand fra hanen Fantastisk

  1. I løbet af natten, tage en kande vand og lad det på tælleren, ingen dækning. En masse af de klorider og også fluorider vil helt sikkert sprede natten over.
  2. I de tidlige morgentimer, placere din vand i en mixer – sammenlignelig effekt til at gå over en falder. Det vil helt sikkert adskille hydrogenbindinger, hvilket efterlader en lavere pH og mindre H2O-molekyler bond sammen.
  3. Gasserne forsvinder; de tungere forureninger vil helt sikkert gå til bunds.
  4. Lad den sidste 1/4 af vand i blenderen og også vaske det i vasken.
  5. Med resten af ​​vandet, er placeret i en lille Himalaya salt, såvel som du i øjeblikket har en stor vand. Husk på, at nogle mennesker har antydet fordelene ved Himalaya salt – at en række af de mineraler er opdagede lige i spormængder – der er faktisk til din fordel ikke skade. Du skal kun de mineraler i spormængder i din krop.

Så i øjeblikket har du en virkelig fremragende vand, der er også anti-oxidant samt mineralsk komplet. Du behøver ikke at spilde lån købe vand eller tilføje til plast papirkurven bunken. Din vand er lækker, sund og afbalanceret og økonomisk! For mere smag, tilsættes lidt citronsaft. Også sundere.

Alle Vi kræves er struktureret vand

I øjeblikket, hvis du ønsker at tage en også mere interessant tur – hvilket naturligvis er, hvad jeg nyder at gøre, efter at overveje Dr. Pollacks undersøgelse om struktureret vand. Dette begyndte at dukke om 8 år tidligere og også naturligt, jeg elskede det. Vores krop ikke selv udnytter vand i stedet det udvikler H2O3 som kaldes organiseret vand. Grunden til jeg ønskede dette var, at jeg forstår en række mennesker, der drikker masser af vand (betyder alt for meget som for jeg var bekymret) men var dehydreret. Hvordan kunne det være? Måske kroppen ikke konverterede H2O i H2O3. Husk, gode videnskabelig forskning vanskeligheder hvad teorier er i øjeblikket holdes, og også skubber vores forståelse også videre. Når noget slutter med at blive accepteret som en realitet, begynder jeg at udfordre det.