Enkle øvelser til at have stærkere mentalt

Dette er en alder af kondition og fysisk styrke. Kvinder over hele verden er i stigende grad klar over betydningen af ​​at bo fit, mødre inkluderet. Men for at opfylde et mål af enhver slags, er det en forudsætning at have en skarp, fokuseret sind. Ligesom styrketræning og cardio for kroppen, er der også en måde at opbygge vores mentale styrke?

Du har måske læst uendelige bøger med titlen 10 ting mentalt stærke folk gør, eller vaner, der kan træne dit sind. Men de opgaver, der ofte synes umuligt og meget udfordrende. Som mødre, kan vi næppe tage tid for os selv, endsige deltage i en grundig øvelse regime. Men så igen, vi sandsynligvis brug for mental styrke mere end nogen anden. Nå, heres den gode nyhed. Der er nogle meget enkle øvelser for at forbedre din viljestyrke og beslutsomhed, der ikke kræver for meget tid eller energi. Du kan gøre dem hver dag, og vi lover du vil se forskellen meget snart.

De nemmeste måder at Build mentale styrke

1. Læs mere

Det er en videnskabelig sandhed – mennesker, der nyder læsning er venlig og hensynsfuld over for andre og har en stor mental styrke. Selve det at læse tvinger dig til at fokusere dine sanser, bremse, og slappe af. Prøv at gøre det hver dag, i morgen eller før de går i seng, og vi lover du ikke går glip af dit digitale tid.

2. Meditere

Dette råd er formentlig lige så gammel som bakkerne, men hey, det rent faktisk virker. Den rolle, som meditation for at øge viljestyrke kan ikke benægtes. Whats vigtige er, at du ikke behøver at blive en pro på dette. Alt du har brug er 10 minutter af din tid hver dag til at sidde lige, fokusere på din vejrtrækning, og styre dine tanker. Denne øvelse opfrisker dit sind og sjæl og efterlader dig infunderes med styrken til at stå over for dagen.

3. Lyt til musik

Ha, det er ikke udøver. Tja, det er. Forskning har vist, at uddannelse dine ører og dit sind til at koncentrere sig om musikken (og vi mener godt, beroligende musik her) kan have en enorm effekt på mental styrke. Fokus på melodierne og indsuge dem i dig selv. Du kan også afspille musik i baggrunden, mens du arbejder.

4. Practice Yoga

Du vidste, at dette ville komme i, ikke? Yoga har en beroligende virkning på din krop, og også holder dine vitale organer fungerer godt. Kickstart denne øvelse med grundlæggende udgør ligesom Surya Namaskar og dyb vejrtrækning, og du kan gå videre til mere komplicerede positurer baseret på din tid og lyst. Uanset hvor grundlæggende, er yoga forpligtet til at gøre dig føle positiv og drevet.

5. Stretch

Du kan gøre dette, når du står op om morgenen, og vi lover det bliver en vane. Det handler om at strække gør at din krop er opladet op, og dit kredsløbssygdomme fungerer godt. Dette vil igen, gennemsyrer også dit sind med positiv energi og ny energi.

6. Walk

En hovedårsag til vores mentale skrøbelighed er en stillesiddende livsstil. For at holde dit sind aktiv og sund, gå et par skridt hver dag. Du kan investere i en skridttæller eller fitness tracker til at holde dig inspireret. Gåture også lader dig gruble over dine tanker og udvise den negativitet ligger inden du – tegn på en mentalt stærk person.

7. Praksis dyb vejrtrækning

Vejrtrækning kommer naturligt til os, og vi ikke engang klar over vi gør det. Men vidste du, at den handling bevidst indånding og udånding hjælper dig blive stærkere mentalt? Dyb vejrtrækning er en fantastisk måde at klare dit sind, forstår dine tanker, og forbedre dit fokus. Øv dette i 10 minutter hver dag, helst om morgenen, og du vil stemme dette som en af ​​de bedste tips til at forbedre viljestyrke.

8. Laugh oftere

Intet behager sindet mere end en hjertelig latter. Hvis dit sind er følelsen drænet, kan kunsten at grine med vilje faktisk hjælpe du føler dig bedre. Se en komedie, læse en sjov bog, eller tale med en ven, der revner sjove vittigheder. Laughing er en af ​​disse vaner mentalt stærke mennesker, der er super nemt og sjovt at efterligne.

9. Skriv

Du behøver ikke at en have naturlig flair for at skrive for at gøre denne øvelse. Alt du behøver er en notesbog og en pen og vilje til at forbedre din mentale styrke. Pen ned dine mål (sørg for at de er små og opnåelige ved første), din daglige fremskridt og dine udfordringer. Du kan også skrible og doodle eller pen historier. Skrivning er en vidunderlig måde at kanalisere din indre positivitet og skylle dig af negative tanker.