Enkla övningar för att ha starkare mental

Detta är en ålder av kondition och fysisk styrka. Kvinnor över hela världen alltmer inser vikten av att stanna passformen, ingår moms. Men för att möta ett mål av något slag, är det en förutsättning att ha en skarp, fokuserad sinne. Precis som styrketräning och konditionsträning för kroppen, är det också ett sätt att bygga upp vår mentala styrka?

Du kanske har läst oändliga böcker titeln 10 saker mentalt starka människor gör, eller vanor som kan träna ditt sinne. Men de uppgifter som ofta verkar omöjlig och mycket utmanande. Som mammor kan vi knappast ta time out för oss själva, än mindre delta i en grundlig träningsprogram. Men återigen, vi behöver nog mental styrka mer än någon annan. Tja, heres de goda nyheterna. Det finns några mycket enkla övningar för att förbättra din viljestyrka och beslutsamhet som inte kräver alltför mycket tid eller energi. Du kan göra dem varje dag och vi lovar att du kommer att se skillnaden mycket snart.

De enklaste sätten att bygga mental styrka

1. Läs mer

Det är en vetenskaplig sanning – människor som tycker om att läsa är snäll och omtänksam mot andra och har en hel del mental styrka. Själva handlingen att läsa tvingar dig att fokusera dina sinnen, sakta ner och slappna av. Försök att göra detta varje dag, på morgonen eller innan du går till sängs, och vi lovar att du inte missar din digitala tid.

2. Meditera

Detta råd är förmodligen lika gammal som gatan, men hey, det faktiskt fungerar. Den roll som meditation för att öka viljestyrka kan inte förnekas. Vad viktigare är att du inte behöver bli ett proffs på detta. Allt du behöver är 10 minuter av din tid varje dag för att sitta rakt, fokusera på din andning, och styra dina tankar. Denna övning friskar upp ditt sinne och själ och lämnar dig infunderas med styrkan att möta dagen.

3. Lyssna på musik

Ha detta inte utövar. Jo, det är det. Forskning har visat att träna dina öron och ditt sinne att koncentrera sig på musik (och då menar vi bra, lugnande musik här) kan ha en enorm effekt på mental styrka. Fokus på låtarna och insupa dem inom dig själv. Du kan också spela musik i bakgrunden medan du arbetar.

4. Practice Yoga

Du visste att det skulle komma in, eller hur? Yoga har en lugnande effekt på kroppen och håller också din vitala organ fungerar väl. Kickstart denna övning med grundläggande poser som Surya Namaskar och djupandning, och du kan gå vidare till mer komplicerade poser som baseras på din tid och lust. Oavsett hur grundläggande är yoga skyldig att göra dig att känna dig positiv och driven.

5. Stretch

Du kan göra detta när du stiger upp på morgonen, och vi lovar detta kommer att bli en vana. Handlingen att stretching ser till att din kropp är laddat upp, och ditt cirkulationssystemet fungerar väl. Detta i sin tur ingjuter även ditt sinne med positiv energi och ny energi.

6. Walk

En främsta orsaken till vår mentala instabilitet är en stillasittande livsstil. För att hålla ditt sinne aktivt och hälsosamt, gå några steg varje dag. Du kan investera i en stegräknare eller lämplighet tracker för att hålla dig inspirerad. Walking också kan du grubbla över dina tankar och utvisa negativitet ligger inom dig – tecken på en mentalt stark person.

7. Practice Deep Breathing

Andningen är naturligt för oss och vi inte ens inser vi gör det. Men visste du att handlingen att medvetet andas in och andas hjälper dig att bli starkare mentalt? Djupandning är ett fantastiskt sätt att rensa ditt sinne, förstå dina tankar och förbättra ditt fokus. Öva detta i 10 minuter varje dag, helst på morgonen, och du kommer att rösta detta som en av de bästa tips för att förbättra viljestyrka.

8. skratta mer Ofta

Ingenting behagar sinnet mer än en rejäl skratt. Om ditt sinne känner dräneras, kan konsten att skratta medvetet faktiskt hjälpa dig att må bättre. Titta på en komedi, läsa en rolig bok, eller prata med en vän som sprickor roliga skämt. Laughing är en av dessa vanor mentalt starka människor som är super enkelt och roligt att efterlikna.

9. Skriva

Du behöver inte en ha naturlig känsla för att skriva för att göra denna övning. Allt du behöver är en bärbar dator och en penna och viljan att förbättra din mentala styrka. Pen ner dina mål (se till att de är små och kan uppnås först), din dagliga framsteg och dina utmaningar. Du kan också klotter och klotter eller penna berättelser. Att skriva är ett underbart sätt att channelise din inre positivitet och spola själv av negativa tankar.