Els símptomes d’estrès que ha de conscients

L’estrès és una cosa que cada un experimenta en la seva vida dia a dia. De assumir noves responsabilitats a ser acomiadat o passant pels principals esdeveniments de la vida, res no ens pot subratllar. és la força invisible o respostes emocionals imperceptibles que viatgen per tot el cos i afecten al seu propi ser.

Què és l’estrès?

El nostre cos té una resposta de lluita o fugida. Quan s’activa, el cortisol és alliberat i pànic atacs. L’estrès és el que anomenem sota el terme genèric per als sentiments d’ansietat, dolor, pànic, pèrdua d’autoestima, i qualsevol emoció que és negatiu o debilitants. és bàsicament la nostra resposta del cos a qualsevol canvi que requereix una resposta o ajust.

Els signes i símptomes d’estrès

L’estrès es manifesta juntament amb altres problemes de salut i pot ser responsable de menyscabar la qualitat de vida de diverses maneres. De vegades apareix de manera subtil com dolors lleus dolors sobtats i mentre que en altres casos, es fa molt evident quan es desmaia de migranyes. Bé sigui discutir alguns dels símptomes més comuns d’estrès baix i li dirà el que a tenir en compte.

emocional

Els signes i símptomes d’estrès emocional són:

 • Una frustració que està més enllà de les paraules, la ira i canvis d’humor.
 • Se sent aclaparat per les emocions o un sentit d’urgència quan es tracti de situacions de control.
 • Ser obsessiu sobre guanyar o perdre el control.
 • No ser capaç de mantenir la calma o tranquil·litat per molt temps, tenir sempre una necessitat de qüestionar o debatre cada acció.
 • Evitar el contacte social i aïllant-se a si mateix.
 • Sentint-se culpable o sentiments d’inutilitat i desesperació.
 • La depressió i l’ansietat aclaparadora.

físic

Els signes i símptomes físics de l’estrès són:

 • La pèrdua de la libido o desig sexual baix.
 • La incontinència i deposicions irregulars.
 • Diarrea.
 • Insomni.
 • La falta de gana.
 • L’ejaculació precoç i disfunció erèctil crònica (ED) són els símptomes físics d’estrès en els homes.
 • Mals de cap i migranyes.
 • Els problemes digestius.
 • Cruixir les dents o prémer la mandíbula dur.
 • Dolor al pit i altres símptomes de l’estrès en el cor, com palpitacions.
 • batec irregular del cor.
 • La tensió en els músculs i dolors als ossos / articulacions.
 • La sequedat a la boca.
 • Tenir dificultat per empassar.
 • El letargia.
 • La manca d’energia o desmotivació.

cognitiu

Els signes i símptomes d’estrès cognitives són:

 • Estar preocupat tot el temps.
 • La pèrdua de memòria.
 • paràlisi mental o ser congelat.
 • alteracions en el judici.
 • Sent negatiu i deprimit per tot.
 • La manca d’organització i coordinació.
 • pànic constant.
 • Overthinking o bufar les coses més enllà de les seves proporcions.

conductual

Els signes i símptomes d’estrès de comportament són:

 • L’ús de drogues o abús de substàncies.
 • Els canvis bruscos de comportament cap als altres.
 • Tallar-se o d’automutilació.
 • El consum d’alcohol o beure en excés.
 • Dilatar i escapar de treball.
 • La falta de gana o menjar en excés tendències.
 • Mossegar-se les ungles.
 • Inquiet i caminant d’un costat a un altre constantment.

A part d’aquests, hi ha alguns altres símptomes d’estrès que generalment són ignorats, ja que són comuns:

Els mals de cap

Tenir un mal de cap és un símptoma d’estrès. Inclou les cefalees tensionals que es descriuen com una sensació punyent al front. és gairebé com si algú està embolicant fermament el seu front amb una banda. A més dels mals de cap, migranyes pot obtenir també i apagada quan arriben a ser insuportables.

El somni de baixa qualitat

Si dorm molt i encara se sent que vostè no ha descansat, podria ser degut a la tensió. Massa estrès condueix a nits d’insomni i pot causar insomni també.

Els refredats i la grip

La seva resposta del sistema immunològic disminueix quan els seus nivells d’estrès són alts i viceversa. Això vol dir que serà més propens a contraure un refredat o la grip. També és possible que es posen malalts amb més freqüència del que s’esperava.

judici ennuvolat

L’ansietat és saludable quan es troba en petites quantitats, ja que és el seu instint de supervivència, però si vostè està experimentant sentiments d’ansietat sense raó o se sent aclaparat, podria ser degut a la tensió. Massa ansietat condueix al que anomenem pensament confús o judici ennuvolat. Vostè haurà dificultats per fer les decisions correctes quan sorgeixen situacions crítiques. El terme clínic per l’excés d’ansietat és el trastorn d’ansietat generalitzada.

Pèrdua d’interès en el sexe

El sexe és una forma d’auto-expressió i l’intercanvi d’afecte amb la seva parella. En passar per l’estrès crònic, es pot sentir una mena de desconnexió amb la seva parella. Això condueix a una pèrdua d’interès o un baix desig sexual, el que afecta la seva libido i el rendiment sexual.

Canvis en el comportament

És possible que noti que està sent menys social o no disposat a ser amable i oberta amb els altres. Potser fins i tot es retira de la vida social i roman tancat a la seva habitació. Tots aquests estan relacionats amb l’estrès aclaparador.

Lesionar-un lot

Ser maldestre, que té la coordinació mà-ull descuidat, lliscant amb massa freqüència, i ser propens als accidents són alguns dels signes d’estrès. Si vostè es fractura el peu, se sentirà un dolor que podria disminuir quan descansa, i augmentar quan es mou. Si fa massa exercici a causa del estrès, és possible no adonar-se del molt que està exercint pressió sobre el seu cos. Això podria conduir a fractures o provocar danys en els ossos i les articulacions.

Sentir com una víctima

De vegades vostè pot sentir que el món sencer està en contra que no importa el que fas. Els seus simples, les tasques diàries es convertirien molt dur – com aixecar-se del llit, abocant una tassa de cafè, o informar al seu cap. Es podria sentir que vostè està rebent l’extrem curt de la vara i la constant queixa, fins i tot quan algú tracta de consolar-te. Al final del dia, el porti a altres lluny amb el pessimisme i la negativitat constant. Aquesta és una clara senyal d’estrès i indica que es necessita un temps mort o un temps per l’auto-reflexionar i relaxar-se.

accions suïcides

En casos extrems d’estrès, la gent sovint acaben de tall o d’automutilació si mateixos. És possible derivar inicialment el plaer del dolor, però és, de fet, una forma poc saludable d’afrontament. La gravetat de tall progrés quan no es controla i, en casos severs, la gent es suïcida. Tallar-és un signe / símptoma d’estrès – com un senyal d’alerta. Per descomptat, aquests són alguns símptomes generalitzats, però per sota que hem cobert el que ha de mirar cap a fora per si vostè està estressat.

Conseqüències de l’estrès a llarg termini

L’estrès no s’atura amb els efectes a curt termini. Si ho deixa com està i no es prenen mesures per posar remei el que sents, el que vas a tenir algunes conseqüències a llarg termini. Aquí està una llista dels següents efectes que podrien ocórrer:

1. Disfunció Sexual

En cas d’estrès, els homes poden experimentar disfunció erèctil crònica i baixa autoestima quan es tracta de rendiment sexual al llit. També poden ejacular prematurament o perdre interès en el sexe per complet. Les dones poden sentir una pèrdua de la libido i vostè no sentir plaer quan es tracta d’orgasmes.

2. Els problemes cardiovasculars

Si vostè té alts nivells de colesterol, diabetis o problemes de pressió arterial, a continuació, es va destacar és dolent per a vostè. Això es deu al fet que l’estrès pot elevar la pressió arterial i fixar els batecs del cor. En casos extrems, si els factors de salut tenen raó, que condueix a l’aparició d’ictus o atacs cardíacs sobtats.

3. Hàbits poc saludables

Al final, el més gran escull que li passa a les persones amb estrès crònic és el desenvolupament d’hàbits no saludables. Això podria significar que colpeja la barra amb massa freqüència, faltar a la feina quan és crític, un hostilitat cap als companys de treball o simplement treballant en silenci i no interactua en absolut. La persona estressada pot retreure socialment i desenvolupar mecanismes d’afrontament poc saludables. En els casos greus, també poden recollir baralles amb estranys i tenir problemes per cap raó.

4. obesitat

L’obesitat és un clar indicador d’estrès. Quan una persona està estressada, i no tenen cap sortides saludables, que podria acabar de menjar massa. Amb el temps, aquesta forma de menjar es confós amb el desenvolupament de l’amor cap al menjar. I abans d’adonar-se, que acaben guanyant molt de pes. augment de pes massa porta a altres complicacions de salut com ara diabetis, hipertensió, hipertensió arterial, malaltia de fetge gras, i més, el que condueix finalment a la mort o esperança de vida reduïda quan no es controla.

5. Problemes de la pell i del pèl

Els efectes a llarg termini de l’estrès també inclouen la caiguda del cabell, acne i èczema. problemes de la pell i el cabell apareixen quan un està estressat per molt a llarg termini.

6. Problemes digestius

Els símptomes d’estrès, com nàusees o vòmits, inflor, ardor d’estómac i úlceres a la boca poden causar dificultat en empassar, mastegar, beure i menjar els aliments. De vegades, les persones també poden experimentar la indigestió i el restrenyiment. No tothom respon a l’estrès de la mateixa manera. Algunes persones prosperen sota pressió i poden no adonar-se’n.

No obstant això, és important adonar-se que l’estrès és perjudicial per al seu benestar general, quan vostè no pren nota d’això. Aquesta és la raó per la pràctica d’algunes tècniques de relaxació com la meditació, el ioga, una certa forma d’art, i l’atenció ajuda. Si se sent estressat, treure una mica de temps per parlar amb els amics, socialitzar, i no aïllar-se.

Com se sol dir, no reprimir les seves emocions; compartir com se sent – perquè hi haurà gent que pot ajudar a posar fi a la seva misèria. Si vostè no té algú amb qui parlar, es pot assistir a les sessions de teràpia o assessorament per a consells addicionals i ajuda.