Els primers símptomes de la diabetis que vostè ha de saber

La diabetis pot ser difícil de tractar. Això és exactament per què és important conèixer els signes primerencs de la diabetis en les dones i posar-ho sota control. Observar els possibles símptomes perquè pugui prendre les mesures adequades i evitar que el control de la seva vida. és millor tallar d’arrel els problemes d’arrel abans que es surtin de control. Un d’aquests problemes és el potencial de la diabetis, que també es coneix com una malaltia silenciosa causa dels seus signes inicials molt suaus. Però amb la consciència i estat d’alerta adequat, pot fer front a la diabetis i prengui el control de la seva vida.

Reconèixer els símptomes de la diabetis en dones

1. Es presenta pèrdua de pes inexplicable i el guany

Vostè pot pensar que vostè està perdent pes a causa d’una dieta de xoc èxit. Però el que si és per immersió dels nivells de glucosa? Si vostè té diabetis tipus 2, les cèl·lules no estan rebent suficient glucosa. El seu cos no és capaç d’utilitzar amb eficàcia calories, fins i tot si menja una dieta saludable. De la mateixa manera, augment sobtat de pes també pot ser un senyal d’alarma.

2. S’obté nàusees i vòmits

Si bé aquest és un símptoma comú de l’embaràs, això és també un dels primers símptomes de la diabetis tipus 1 en les dones. Si vostè està planejant un embaràs, cal prendre mesures especials per evitar problemes com ara defectes de naixement. Feu una cita amb el seu ginecòleg i donar una exhaustiva revisió.

3. orinar una mica massa

Quan el seu cos és incapaç de produir suficient insulina, hi ha un excés de glucosa. Els ronyons reaccionen llavors per eliminar la glucosa a través de la micció freqüent. Si vostè ha de visitar el bany una mica massa sovint, s’ha d’aconseguir comprovat per descartar la diabetis tipus 2.

4. Se sent més assedegat

Aquest és un símptoma de la diabetis tipus 2 en dones. Atès que el seu cos està eliminant una gran quantitat de líquid, es deixen sentir més set. També carreguen amb la boca seca i pell seca a causa de la deshidratació.

5. Se sent fam tot el temps

no es tracta només set de lluitar. Quan vostè té diabetis tipus 2, el cos no pot produir suficient insulina per portar la glucosa a les cèl·lules. I quan el cos no pot convertir els aliments en glucosa, les seves cèl·lules resisteixen la insulina, el que resulta en una sensació de fam i cansament.

6. Vostè té la visió borrosa

Quan vostè té nivells alts de sucre, els músculs de les lents d’ull de treballar dur per enfocar. Les lents ells mateixos també es poden veure afectats adversament quan la diabetis no es controla. Aquesta és una altra senyal primerenca de la diabetis i es pot trobar tant en la diabetis tipus 1 i tipus 2.

7. Les seves ferides es curen més lentament del que és habitual

La connexió entre les dones i la diabetis s’estén a la zona vaginal també. L’acumulació de glucosa pot conduir a una multiplicació dels llevats i bacteris. Vostè podria trobar-se desenvolupar infeccions vaginals, fins i tot si ho fa el seu millor esforç per mantenir-se net. També es pot notar una curació més lenta i l’augment de problemes en els peus, com les infeccions per fongs, durícies, dits en martell i.

La diabetis pot fer por, però no ha de significar la fi de la vida tal com la coneixes. En mantenir una vigilància sobre la seva salut i estar alerta cap al seu cos, es pot identificar i controlar-ho des del principi.